Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kto na forum jest nietykalny ?????

daggulka

Recommended Posts

Smoczyca sztuczny problem na forum "postawiła"

bo sztucznego łatwiej postawić! I stoi! Nawet bez baterii!

i bez wstepnych ceregieli :)

fuck'tycznie http://www.chefpaul.net/smiles/agreed.gif

... jednakowoż "z bateriami" lepszy (a najlepszy z "jakiegoś twarszego tworzywa", albowiem z gumy dla niektórych jest za mientki) ... fajnie podskakuje na nocnym stoliku

http://www.chefpaul.net/smiles/zorro.gif http://www.chefpaul.net/smiles/funny21a.gif

Nudzi mnie się ... gram se w "rosyjską ruletkę" http://www.chefpaul.net/smiles/suicide_fool-edit.gif

... może ktoś mnie zastraszy (oficjalnie proszę, bo "priva" z zastraszaniem i tak opublikuję) http://www.chefpaul.net/smiles/affraid1.gif

• Odpowiedzi 825
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ZIABINA - .......ja tam wierząca aż tak nie jestem ..................

8 05 2008

,,Czy ktos budowal lub buduje domek projektu Lipinskich LMP 111???

Moze nie rzuca na kolana od razu, ale jest idealny na waska dzialke, a taka wlasnie posiadam. A moze ktos wybral cos podobnego na waska dzialke???"

Z WĄTKU : Z rodzina tylko na zdjęciu - MASAKRA......

Wysłany: Pią, 11 Grudzień 2009 15:34 Temat postu:

Bardzo chcialam Wam wszystkim podziekowac za rady.

Gdyby nie Wasze mocne rady zrezygnowalabym, a tak jestem od kilku dni posiadaczka skromnych aczkolwiek wlasnych 800m.

Polecam przeczytanie tego wątku i rozterek w nim zawartych... Oczywiście obie działeczki 8 ar i wąskie na 19 m.Ludzie prości cudny zbieg okoliczności - a może znajdzie się fajne wytłumaczenie (nie dla mnie ) - dla innych ...Dodam tylko,że wątek- Z rodziną tylko na zdjęciu - Masakra -został zamknięty...

... slowa LUDZIE PROSCI zachowaj dla siebie a nie moich rodzicow!!!!!!!!

MArtina Ty naprawde chora jestes, a moge Ci jakos pomoc??Przeczytaj sobie dokladnie tego posta bo wiecej na twoje glupie zaczepki odpowiadac nie bede, nie mam zamiaru wiecej karmic trolla. Twoja radosna tworczosc bardzo mnie rozbawila, o ile pamietam probowalas wczesniej w ten sam sposob przyczepic sie do Nefer, naprawde nie masz nic innego do roboty???

PS. W woli wytlumaczenia watek zamknelam bo zaczela sie w nim udzielac wlasne Martina, jesli chodzi o dzialke to ciagle jedna i ta sama. Myslelismy o niej i budowie kilka lat temu, ale wyszly inne problemy o ktorych nie mam ochoty wszystkim opowiadac. Tyle w woli wyjasnienia, wiecej mi sie nie chce. Swoje wpisy w tym watku dzis usunelam zeby wiecej nie zerowala na moich rodzinnych sprawach, mialam problem, dostalam dobre slowo i kopa, ocknelam sie. Nie pozwole zeby to bylo wywlekane w taki sposob, mozemy sobie zartowac ale to juz jest niesmaczne

Ziabina wątek zmknęłaś ,bo sprawka się rypła.... - tyle .(zamknęłaś wcześniej )

I to jest właśnie niesmaczne :lol:

I więcej nie ma czego wyjaśniać , ale teraz zabłyśniesz - jako ta pokrzywdzona ....zaatakowana ....

Jak nie mamy nic do ukrycia - nie kasujemy ...

Oczywiście to był ten LANS , który od poczatku ci sugerowałam ...

Zabina, co się przejmujesz :lol:

Myślę, że wszyscy tak to odebrali, jak było - a wyjątkom nie musisz się tłumaczyć :wink:

W ten sposób, wyrywając z kontekstu i tłumacząc po swojemu, to każdego na forum można by wylansować :lol:

boszszsz... cóż Wy nadal z tym lansem .... :roll:

powiem tak:

każdy na forum jest jakiś...... i każdy się w jakimś sensie lansuje , bo przecież stwarza forumowej społeczności jakiś obraz siebie ....

więc skonczmy juz z tematem lansu bo mam odruch wymiotny ... w ogóle temat jest do dupy , bo nikt konkretów pisać nie chce ....

reasumując i będąc szczerym do bólu - są na tym forum osoby którym lepiej na odcisk nie nazdepnąć bo są wredne i mogą pokąsać .... na przykład Ja (zdaję sobie sprawę z tego, ze potrafie być upierdliwa do bólu) , Nefer , ponury63, Barbossa , Mariusz@Radom, Selimm, JoShi ... i jeszcze kilka by się znalazło ....

są także grupki w których koleżanki tudzież koledzy lecą na skrzydłach , żeby pomóc usiśnionemu/ucisnionej nie bacząc na to czy rzeczona/ny ma rację - byle ratować.....

jest tak ..... i nikt tutaj wątpliwości nie ma .....

ale nie znaczy to , ze nie da się dyskutować .... że trzeba zatrząść portkami i spierniczyć z wewontku na sam widok nicka .....

z każdym można podyskutować ... po to jest forum ....

howkh....

...

Oczywiście to był ten LANS , który od poczatku ci sugerowałam ...

Martinko, ty to sie dopiero lansujesz 8) Chyba juz kazdy na forum Cie rozpoznaje :)

No a ja ciagle w nadziei na te czarna liste, kogo unikac, przed kim uciekac albo na jakis malutki priv z ostrzezeniem czekam i nic, nic, nic :) :) Rzeczywiscie watek do d...sie zrobil :(

No a ja ciagle w nadziei na te czarna liste, kogo unikac, przed kim uciekac albo na jakis malutki priv z ostrzezeniem czekam i nic, nic, nic :) :) Rzeczywiscie watek do d...sie zrobil :(

może stworzymy ? :lol:

Ale co mamy tworzyć? D...? :lol:

Eeee..to tylko nedzna podroba bedzie...ja licze, ze jednak Martina przemowi w koncu ludzkim glosem i zdradzi, co miala na mysli :) Nie ma to bowiem jak czerpac ze zródel

Eeee..to tylko nedzna podroba bedzie...ja licze, ze jednak Martina przemowi w koncu ludzkim glosem i zdradzi, co miala na mysli :) Nie ma to bowiem jak czerpac ze zródel

Do Wigilii jeszcze parę dni... trzeba poczekać :roll: