Chef Paul 16.12.2009 01:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Smoczyca sztuczny problem na forum "postawiła" bo sztucznego łatwiej postawić! I stoi! Nawet bez baterii! i bez wstepnych ceregieli fuck'tycznie http://www.chefpaul.net/smiles/agreed.gif ... jednakowoż "z bateriami" lepszy (a najlepszy z "jakiegoś twarszego tworzywa", albowiem z gumy dla niektórych jest za mientki) ... fajnie podskakuje na nocnym stoliku http://www.chefpaul.net/smiles/zorro.gif http://www.chefpaul.net/smiles/funny21a.gif Nudzi mnie się ... gram se w "rosyjską ruletkę" http://www.chefpaul.net/smiles/suicide_fool-edit.gif ... może ktoś mnie zastraszy (oficjalnie proszę, bo "priva" z zastraszaniem i tak opublikuję) http://www.chefpaul.net/smiles/affraid1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.12.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 włożę sobie te wszystkie dane do czarnej teczki może kiedyś je wykorzystam w jakiejś forumowej aferze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 16.12.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 ZIABINA - .......ja tam wierząca aż tak nie jestem .................. 8 05 2008 ,,Czy ktos budowal lub buduje domek projektu Lipinskich LMP 111??? Moze nie rzuca na kolana od razu, ale jest idealny na waska dzialke, a taka wlasnie posiadam. A moze ktos wybral cos podobnego na waska dzialke???" Z WĄTKU : Z rodzina tylko na zdjęciu - MASAKRA...... Wysłany: Pią, 11 Grudzień 2009 15:34 Temat postu: Bardzo chcialam Wam wszystkim podziekowac za rady. Gdyby nie Wasze mocne rady zrezygnowalabym, a tak jestem od kilku dni posiadaczka skromnych aczkolwiek wlasnych 800m. Polecam przeczytanie tego wątku i rozterek w nim zawartych... Oczywiście obie działeczki 8 ar i wąskie na 19 m.Ludzie prości cudny zbieg okoliczności - a może znajdzie się fajne wytłumaczenie (nie dla mnie ) - dla innych ...Dodam tylko,że wątek- Z rodziną tylko na zdjęciu - Masakra -został zamknięty... ... slowa LUDZIE PROSCI zachowaj dla siebie a nie moich rodzicow!!!!!!!! MArtina Ty naprawde chora jestes, a moge Ci jakos pomoc??Przeczytaj sobie dokladnie tego posta bo wiecej na twoje glupie zaczepki odpowiadac nie bede, nie mam zamiaru wiecej karmic trolla. Twoja radosna tworczosc bardzo mnie rozbawila, o ile pamietam probowalas wczesniej w ten sam sposob przyczepic sie do Nefer, naprawde nie masz nic innego do roboty??? PS. W woli wytlumaczenia watek zamknelam bo zaczela sie w nim udzielac wlasne Martina, jesli chodzi o dzialke to ciagle jedna i ta sama. Myslelismy o niej i budowie kilka lat temu, ale wyszly inne problemy o ktorych nie mam ochoty wszystkim opowiadac. Tyle w woli wyjasnienia, wiecej mi sie nie chce. Swoje wpisy w tym watku dzis usunelam zeby wiecej nie zerowala na moich rodzinnych sprawach, mialam problem, dostalam dobre slowo i kopa, ocknelam sie. Nie pozwole zeby to bylo wywlekane w taki sposob, mozemy sobie zartowac ale to juz jest niesmaczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 16.12.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Ziabina wątek zmknęłaś ,bo sprawka się rypła.... - tyle .(zamknęłaś wcześniej ) I to jest właśnie niesmaczne I więcej nie ma czego wyjaśniać , ale teraz zabłyśniesz - jako ta pokrzywdzona ....zaatakowana .... Jak nie mamy nic do ukrycia - nie kasujemy ... Oczywiście to był ten LANS , który od poczatku ci sugerowałam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.12.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Zabina, co się przejmujesz Myślę, że wszyscy tak to odebrali, jak było - a wyjątkom nie musisz się tłumaczyć W ten sposób, wyrywając z kontekstu i tłumacząc po swojemu, to każdego na forum można by wylansować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.12.2009 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 boszszsz... cóż Wy nadal z tym lansem .... powiem tak: każdy na forum jest jakiś...... i każdy się w jakimś sensie lansuje , bo przecież stwarza forumowej społeczności jakiś obraz siebie .... więc skonczmy juz z tematem lansu bo mam odruch wymiotny ... w ogóle temat jest do dupy , bo nikt konkretów pisać nie chce .... reasumując i będąc szczerym do bólu - są na tym forum osoby którym lepiej na odcisk nie nazdepnąć bo są wredne i mogą pokąsać .... na przykład Ja (zdaję sobie sprawę z tego, ze potrafie być upierdliwa do bólu) , Nefer , ponury63, Barbossa , Mariusz@Radom, Selimm, JoShi ... i jeszcze kilka by się znalazło .... są także grupki w których koleżanki tudzież koledzy lecą na skrzydłach , żeby pomóc usiśnionemu/ucisnionej nie bacząc na to czy rzeczona/ny ma rację - byle ratować..... jest tak ..... i nikt tutaj wątpliwości nie ma ..... ale nie znaczy to , ze nie da się dyskutować .... że trzeba zatrząść portkami i spierniczyć z wewontku na sam widok nicka ..... z każdym można podyskutować ... po to jest forum .... howkh.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 16.12.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 ... Oczywiście to był ten LANS , który od poczatku ci sugerowałam ... Martinko, ty to sie dopiero lansujesz Chyba juz kazdy na forum Cie rozpoznaje No a ja ciagle w nadziei na te czarna liste, kogo unikac, przed kim uciekac albo na jakis malutki priv z ostrzezeniem czekam i nic, nic, nic :) Rzeczywiscie watek do d...sie zrobil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 16.12.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Ziabina wątek zmknęłaś ,bo sprawka się rypła.... - tyle .(zamknęłaś wcześniej ) Zamknelam bo Ty zaczelas tam bazgrolic, wiecej sie sprowokowac nie dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 16.12.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Dobre jako WYTŁUMACZENIE ,ALE NIE WIARYGODNE ....już wcześniej tam pisałam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.12.2009 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 No a ja ciagle w nadziei na te czarna liste, kogo unikac, przed kim uciekac albo na jakis malutki priv z ostrzezeniem czekam i nic, nic, nic :) Rzeczywiscie watek do d...sie zrobil może stworzymy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.12.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 No a ja ciagle w nadziei na te czarna liste, kogo unikac, przed kim uciekac albo na jakis malutki priv z ostrzezeniem czekam i nic, nic, nic :) Rzeczywiscie watek do d...sie zrobil może stworzymy ? Ale co mamy tworzyć? D...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 16.12.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 No a ja ciagle w nadziei na te czarna liste, kogo unikac, przed kim uciekac albo na jakis malutki priv z ostrzezeniem czekam i nic, nic, nic :) Rzeczywiscie watek do d...sie zrobil może stworzymy ? Eeee..to tylko nedzna podroba bedzie...ja licze, ze jednak Martina przemowi w koncu ludzkim glosem i zdradzi, co miala na mysli Nie ma to bowiem jak czerpac ze zródel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.12.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 No a ja ciagle w nadziei na te czarna liste, kogo unikac, przed kim uciekac albo na jakis malutki priv z ostrzezeniem czekam i nic, nic, nic :) Rzeczywiscie watek do d...sie zrobil może stworzymy ? Eeee..to tylko nedzna podroba bedzie...ja licze, ze jednak Martina przemowi w koncu ludzkim glosem i zdradzi, co miala na mysli Nie ma to bowiem jak czerpac ze zródel Do Wigilii jeszcze parę dni... trzeba poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 16.12.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Chcialam cos madrego, ale mi nie wychodzi Nawet nikt sie nie boi tylko smieje, nie umiem postraszyc to moze podesle Wam na privy przynajmniej jak zostac obszarnikiem i czerpac korzysci??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 16.12.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Myślę, że wszyscy tak to odebrali, jak było - a wyjątkom nie musisz się tłumaczyć Szczególnie chorym oryginałom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 16.12.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 No a ja ciagle w nadziei na te czarna liste, kogo unikac, przed kim uciekac albo na jakis malutki priv z ostrzezeniem czekam i nic, nic, nic :) Rzeczywiscie watek do d...sie zrobil No przecież daggulka podała listę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 16.12.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Ale ja bym chciala zobaczyc te z privatnych maili Martiny- jesli w ogole taka lista istnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 16.12.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Daj spokój.Tak się przejełaś czyimiś urojeniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.12.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 coście takie wścibskie ja tam się tylko boję , że się na swięta nie wyrobię i to wcale nie z powodu zastraszających privów , choć muszę się przyznać , że ostatnio pare takich dostałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 16.12.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Froschko - a jednak :) Joshi masz racje, nie ma sie, co przejmac, trzeba sie obejmac - swieta ida :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts