m.k.k 16.12.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 z każdym można podyskutować ... po to jest forum .... Są tacy ludzie, że już nie wiem, czy tacy dobrzy, że aż święci, czy tacy naiwni, że aż głupi... Ale Ciebie Daggulka zawsze miałem za osobę twardo stąpającą po Ziemi i świadomą, że do dyskusji są potrzebne dwie strony tą dyskusją zainteresowane. A niektórzy tutaj (i gdzie indziej też i to więcej) reprezentują klimat zrywania dyskusji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.12.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Froschko - a jednak :) nooo jedna mnie natenprzykład straszyła , że będę musiała do niej na kawę wpaść inny ,że jak się nie spotkamy to on sobie krzywdę jaką zrobi to zaczynam się normalnie bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 16.12.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 W kontekscie braku czasu przed swietami - tez bym sie bala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.12.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 W kontekscie braku czasu przed swietami - tez bym sie bala no właśnie kazden chciałby se tyknąć co nieco a zegar tak szybko tyka , że boję się ,że nie zdąże się odpowiednio wylansować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.12.2009 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 z każdym można podyskutować ... po to jest forum .... Są tacy ludzie, że już nie wiem, czy tacy dobrzy, że aż święci, czy tacy naiwni, że aż głupi... Ale Ciebie Daggulka zawsze miałem za osobę twardo stąpającą po Ziemi i świadomą, że do dyskusji są potrzebne dwie strony tą dyskusją zainteresowane a to już mnie nie masz za taką osobę? ja lubie dyskutować .... jaw ogóle gadatliwa z natury jestem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 16.12.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 No i w pizdu, cały misterny plan...A miało być tak kolektywnie z radosnym rozbiciem gówna na atomy w finale.Litości qrwa nie macie a człowiek się tak angażuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.12.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 A mnie się wydaje, że daliśmy się wciągnąć w zabawę trollowi.Ktoś, gdzieś, cos komuś,podobno napisał i wielkie halo.Typowe trollowanie, skłocanie ludzi, sugerowanie bez cywilnej odwagi, żeby napisac co i jak - czyli gówniarstwo- nic wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 16.12.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Zaluje ze kilka stron wczesniej dalam sie wciagnac w glupia prowokacje, a teraz podzielam w/w zdanie nie podlewac i nie karmic to samo padnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.12.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Luzik....czy jest tu choć jedna osoba ,która serio potraktowała temat ?? poza autorką, rzecz jasna nie wiem jak Wy, ja się setnie ubawiłam ale mimo to ze strachem otwieram privy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.12.2009 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 ja też myslę, ze nie ma o co drzeć pyska ... swojego czy obcego .... ale bardzo miło mi było w wewontku dyskutować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.12.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 I wzajemnie - dziękuję inteligentnym za rozmowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.12.2009 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Luzik....czy jest tu choć jedna osoba ,która serio potraktowała temat ?? poza autorką, rzecz jasna nooo, kochana ... bo ja się przejełam na serio .... dla mnie to niesprawiedliwośc była ludzka , że ktoś kogoś zastrasza privami ... ale po namyśle stwierdzam, że nie ma se czym dupy zawracać ... święta idą , miłym trza być w grudniu i tyle ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.12.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Luzik....czy jest tu choć jedna osoba ,która serio potraktowała temat ?? poza autorką, rzecz jasna faktycznie , dagullka krzyczała nawet i chciała bić byleby tylko zdobyć listę nietykalnych mogła zwyczajnie napisać priv-a do MARTINY1 i wszystko miałaby czarne na białym ale nieee...ona lubi dyskutować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.12.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Luzik....czy jest tu choć jedna osoba ,która serio potraktowała temat ?? poza autorką, rzecz jasna nooo, kochana ... bo ja się przejełam na serio .... dla mnie to niesprawiedliwośc była ludzka , że ktoś kogoś zastrasza privami ... ale po namyśle stwierdzam, że nie ma se czym dupy zawracać ... święta idą , miłym trza być w grudniu i tyle ... a już ci chciałam powiedzieć kto mnie najwięcej straszy na priv-ach przy okazji : daga tez mnie kiedys straszyla nawet sie balam jak nie wiem co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.12.2009 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 faktycznie , dagullka krzyczała nawet i chciała bić byleby tylko zdobyć listę nietykalnych mogła zwyczajnie napisać priv-a do MARTINY1 i wszystko miałaby czarne na białym ale nieee...ona lubi dyskutować nie mogłam napisać priv do MARTINY1 bo uznałaby za zastraszanie i co wtedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.12.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 faktycznie , dagullka krzyczała nawet i chciała bić byleby tylko zdobyć listę nietykalnych mogła zwyczajnie napisać priv-a do MARTINY1 i wszystko miałaby czarne na białym ale nieee...ona lubi dyskutować nie mogłam napisać priv do MARTINY1 bo uznałaby za zastraszanie i co wtedy? i tak by cię nie wydała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.12.2009 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 i tak by cię nie wydała a tego , kochana to nie wiedzą nawet najstarsi górale ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.12.2009 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 dziękuję inteligentnym za rozmowę kurde ... i zaś się nie załapałam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.12.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 i tak by cię nie wydała a tego , kochana to nie wiedzą nawet najstarsi górale ... fakt , działkę masz ciągle jedną i tę samą my chyba drugą dokupimy , żeby czuć się bezpieczniej .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 16.12.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 kurde ... i zaś się nie załapałam .... no tym razem nie (dżołk ! dżołk !) daggulka - juz kilka razy chciałam Cię zapytac - skąd jest to "zaś" ? Ty góralka jestes ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts