daggulka 16.12.2009 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 No i w pizdu, cały misterny plan... w pizdu, w pizdu ..... jak się zaczeło tak się skończyło - czyli nic, zero , nula ... od ludzi tego forum nic nie wyciągniesz - nawet torturą ... klika jakaś cy cuś .... a tak chciałam się dowiedzieć, czy mną też straszą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.12.2009 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 daggulka - juz kilka razy chciałam Cię zapytac - skąd jest to "zaś" ? Ty góralka jestes ? nie ... jo żech jezd zbieranina jakich mało ... urodzona medalikara , wychowana ślązara ... a teraz cesarok z nabycia ... ja se swoją taką gwara gadam ... dopóki rozumiecie to mną się nie przejmujcie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.12.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 hehe nawet jak popili nie puścili pary z ust przyznam się chciałam wysłać takiego priv-a M. z ostrzeżeniem , że kiiedyś mnie straszyłaś , że jak po Ciebie nie przyjadę do J.G. to Ty nie zdążysz na zlot a na miejscu jest wielu twoich forumowych przyjaciół i w ogóle ....no ale byłam tak naiwna , że aż głupia , bo ona by mnie wyżej nie wymieniła .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.12.2009 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 eeee, kochana ...nie ma opcji .... na zloty to ja zawsze zdanżam - nawet po trupach .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 16.12.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 daggulka - juz kilka razy chciałam Cię zapytac - skąd jest to "zaś" ? Ty góralka jestes ? nie ... jo żech jezd zbieranina jakich mało ... urodzona medalikara , wychowana ślązara ... a teraz cesarok z nabycia ... ja se swoją taką gwara gadam ... dopóki rozumiecie to mną się nie przejmujcie ... Taka góralka z Jasnej Góry (Chryste, ależ to niegóralskie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 16.12.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 a to już mnie nie masz za taką osobę? ja lubie dyskutować .... jaw ogóle gadatliwa z natury jestem .... No, polska jezyk trudna jezyk. Mam, dyskusję z Tobą do przyjemnych należą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.12.2009 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Taka góralka z Jasnej Góry (Chryste, ależ to niegóralskie) pewnie zara jaskółeczka przyleci nas nawracać na poprawnie czystą góralszczyznę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 16.12.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 i tak by cię nie wydała a tego , kochana to nie wiedzą nawet najstarsi górale ... fakt , działkę masz ciągle jedną i tę samą my chyba drugą dokupimy , żeby czuć się bezpieczniej .......... Tylko pamietaj zeby miala dziwny ksztalt i waaaaska byla, bo to na mapach potem latwiej znaleźć i na forum wywlec:) I wzajemnie - dziękuję inteligentnym za rozmowę Qurde i znow nie mam co liczyc na podziekowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.12.2009 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Mam, dyskusję z Tobą do przyjemnych należą. dziękuję a już myslałam, ze mi sie poziom obniżył .... dyskusji znaczy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.12.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Żabina Daga Przestańcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.12.2009 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Żabiuna Daga Przestańcie a coś Ty .... dopiero się rozkręcam ... nie no ... popracować trza .... samo się nie zrobi .... więc jak to mówi Andrzej Wilhelmi - pozostańcie z seksem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 16.12.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 .. więc jak to mówi Andrzej Wilhelmi - pozostańcie z seksem .... Niech Ci orgazm lekkim będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 16.12.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Żabina Daga Przestańcie ołki dołki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.12.2009 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 .. więc jak to mówi Andrzej Wilhelmi - pozostańcie z seksem .... Niech Ci orgazm lekkim będzie nie wiem , czy lekki ... ale statystycznie podobno 10 razy intensywniejszy niż Twój .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.12.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 .. więc jak to mówi Andrzej Wilhelmi - pozostańcie z seksem .... Niech Ci orgazm lekkim będzie nie wiem , czy lekki ... ale statystycznie podobno 10 razy intensywniejszy niż Twój .... Statystycznie to ja mam tysiąc na Twój jeden... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 16.12.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 nie wiem , czy lekki ... ale statystycznie podobno 10 razy intensywniejszy niż Twój .... Statystycznie to ja mam tysiąc na Twój jeden... No i żaden nie jest udawany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.12.2009 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 nie wiem , czy lekki ... ale statystycznie podobno 10 razy intensywniejszy niż Twój .... Statystycznie to ja mam tysiąc na Twój jeden... współczuję żonie ..... No i żaden nie jest udawany. współczuję żony ...... p.s. jeśli ktoś poczuł się urażony - przepraszam , nie miałam takiego zamiaru .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 16.12.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 nie wiem , czy lekki ... ale statystycznie podobno 10 razy intensywniejszy niż Twój .... Statystycznie to ja mam tysiąc na Twój jeden... współczuję żonie ..... No i żaden nie jest udawany. współczuję żony ...... p.s. jeśli ktoś poczuł się urażony - przepraszam , nie miałam takiego zamiaru .... Nie ma sprawy . Współczujemy zarówno męża jak i mężowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.12.2009 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Nie ma sprawy . Współczujemy zarówno męża jak i mężowi. właśnie zapytałam .... nie narzeka ... i nie zastraszałam, żeby nie było .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 16.12.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 No patrz, mamy podobnie.Retro , jak tam u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts