OK 16.12.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 to gdzie ta lista nietykalnych na owym forum!? Też chciałabym to wiedzieć Wszyscy chcieliby to wiedzieć Zochna, a pokaż taki, który nie zatacza Chyba tylko "Powieść w odcinkach" się rozwija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 16.12.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 i tak wewatek zatacza koło . Po 11 stronach wracamy do początku Podobno wszystko przebiega cyklicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.12.2009 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 to gdzie ta lista nietykalnych na owym forum!? bardzo się starałam wyciągnąć te niewygodne informacje ..... ale mnie obśmiali i zignorowali moje starania .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.12.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 to gdzie ta lista nietykalnych na owym forum!? bardzo się starałam wyciągnąć te niewygodne informacje ..... ale mnie obśmiali i zignorowali moje starania .... Miałaś farta, że Cię nie zastraszyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.12.2009 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 to gdzie ta lista nietykalnych na owym forum!? bardzo się starałam wyciągnąć te niewygodne informacje ..... ale mnie obśmiali i zignorowali moje starania .... Miałaś farta, że Cię nie zastraszyli chyba wolałabym być zastraszona .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.12.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 to gdzie ta lista nietykalnych na owym forum!? bardzo się starałam wyciągnąć te niewygodne informacje ..... ale mnie obśmiali i zignorowali moje starania .... Miałaś farta, że Cię nie zastraszyli chyba wolałabym być zastraszona .... BUUU!!!! Mówisz i masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.12.2009 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 e tam .... buuu to nie zastraszanie ..... żebym ja się przestraszyła to do mnie trza tak: ty piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ...... piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ...... piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....... wyp........................ bo Ci nogi d.............. powyrywam i psami poszczuje............. a jak kopa zasadze to w locie zdechniesz z głodu ...... zasłyszane na forum kafeteria...... to jest rasowe zastraszanie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.12.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Aaaa, widziałam takie na gronie Ale takiej obsługi nie gwarantuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
massiwo 16.12.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 skoro nie ma listy, nikt nic nie wie, to chodzi o pieniadze proponuje przyjac, ze nikt nie jest nietykalny, albo wszyscy sa :/ nie wiem co gorsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.12.2009 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 skoro nie ma listy, nikt nic nie wie, to chodzi o pieniadze ooooożesz .... o tym nie pomyślałam ...... ciekawe kto wziął ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.12.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 skoro nie ma listy, nikt nic nie wie, to chodzi o pieniadze ooooożesz .... o tym nie pomyślałam ...... ciekawe kto wziął ? I z kim się podzieli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.12.2009 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 i dlaczego cholera nie ze mną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 16.12.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 skoro nie ma listy, nikt nic nie wie, to chodzi o pieniadze proponuje przyjac, ze nikt nie jest nietykalny, albo wszyscy sa :/ nie wiem co gorsze... Szantaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 16.12.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 daggulka! Jak, kto wziął? A kto tu jest skarbnikiem? Hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
massiwo 16.12.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 mogl wziasc admin, albo skarbnik, albo wzieli oboje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.12.2009 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 daggulka! Jak, kto wziął? A kto tu jest skarbnikiem? Hę? no widzisz ..... ja to wiem, Ty to wiesz , członki partyjne to wiedzą .... i nie wiem jak to się stało, że zostałam pominięta .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 16.12.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 skoro nie ma listy, nikt nic nie wie, to chodzi o pieniadze ooooożesz .... o tym nie pomyślałam ...... ciekawe kto wziął ? Mnie tam bardziej zastanawia - kto dal I dlaczego tak malo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 16.12.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Jak się tak zastanowić, to pytanie "za co?" też nie jest od parady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.12.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 skoro nie ma listy, nikt nic nie wie, to chodzi o pieniadze ooooożesz .... o tym nie pomyślałam ...... ciekawe kto wziął ? Mnie tam bardziej zastanawia - kto dal I dlaczego tak malo Tu się nie obejdzie bez komisji śledczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.12.2009 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Jak się tak zastanowić, to pytanie "za co?" też nie jest od parady. no jak za co ...... to przecież oczywiste : za nieujawnienie ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts