cieszynianka 16.12.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Normalna komisja śledcza się zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 16.12.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Jak się tak zastanowić, to pytanie "za co?" też nie jest od parady. no jak za co ...... to przecież oczywiste : za nieujawnienie ...... Ja to myślę że postraszony dał bo się bał. Inna sprawa, że mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 16.12.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Mnie tam bardziej zastanawia - kto dal I dlaczego tak malo i dlaczego ja nic nie dostałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 16.12.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 słabo straszysz Zochna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 16.12.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Chwileczkę! Po kolei. Zostało tu dobitnie stwierdzone, że kółko się zamkło. Małe resume ( czyt, rezime z akcentem na pierwsze "e", jak mawiają prascy aczkolwiek zakompleksieni Amerykanie) Ktoś na forum straszy, ktoś jest nie do ruszenia, ktoś się wylansował no i ziabina ma nieforemna działkę.Teraz proponuję od początku i chronologicznie, zajęcia wystarczy dla wszystkich na następny rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
massiwo 16.12.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 ...kasa, kasa wielu się wyprze ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 16.12.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 słabo straszysz Zochna hm..może spróbuję tfasz w awatarze wkleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 16.12.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Chwileczkę! Po kolei. Zostało tu dobitnie stwierdzone, że kółko się zamkło. Małe resume ( czyt, rezime z akcentem na pierwsze "e", jak mawiają prascy aczkolwiek zakompleksieni Amerykanie) Ktoś na forum straszy, ktoś jest nie do ruszenia, ktoś się wylansował no i ziabina ma nieforemna działkę. Teraz proponuję od początku i chronologicznie, zajęcia wystarczy dla wszystkich na następny rok. ja się włączam intensywnie do prac w okolicach sierpnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 16.12.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 No tak sobie myślę, że może by to pomogło Zobaczysz jak sie ludziska rzucą z kasą abyś zmieniła szybko avatar taki żart się nie fochaj tylko, bo ja do Twojego fejsu nic nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 16.12.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 No tak sobie myślę, że może by to pomogło Zobaczysz jak sie ludziska rzucą z kasą abyś zmieniła szybko avatar taki żart się nie fochaj tylko, bo ja do Twojego fejsu nic nie mam co ja mam się fochać - znam realia to jest teoretycznie dobry plan - z tym że tu większość ma hipoteki obciążone, a mnie interesują duże kwoty . ZUS bym chciała w kraju dźwignąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 16.12.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 ...mnie interesują duże kwoty . ZUS bym chciała w kraju dźwignąć Teraz to ja sie wystraszylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 16.12.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Teraz to ja sie wystraszylam no, nareszcie Ktoś wystraszony znaczy. AnSi - zasypana jesteś ? u nas bialutko tzn rano raczej tak : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 16.12.2009 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 zasypana, oblodzona...no a teraz jeszcze zastraszona Ale w sumie to sie ciesze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 16.12.2009 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 ja - na szczęście - nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 17.12.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Witam, ach witam Pana Prezesa!!!Czyżby Pan Prezes szukał nowego członka? PS. Panie Prezesie, w radiu mówili, że dzisiaj jest dzień bez przekleństw! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 17.12.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 No tak sobie myślę, że może by to pomogło Zobaczysz jak sie ludziska rzucą z kasą abyś zmieniła szybko avatar taki żart się nie fochaj tylko, bo ja do Twojego fejsu nic nie mam co ja mam się fochać - znam realia to jest teoretycznie dobry plan - z tym że tu większość ma hipoteki obciążone, a mnie interesują duże kwoty . ZUS bym chciała w kraju dźwignąć Zochna,a widzisz trzeba bylo zostac obszarnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.12.2009 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 kuffffaa.... dziś dzień bez przekleństw ? to niedobrze, motyla noga , niedobrze .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 17.12.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 100 LAT DLA NEFER-ki!!!!!! http://www.kwiaciarnia.az.pl/sklep/images/899.jpg dzisiaj ma dyspensę więc będzie tykalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 17.12.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Daje 200 - lat - z jednym mezem Neferko - zdrowko !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 17.12.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Witam, ach witam Pana Prezesa!!! Czyżby Pan Prezes szukał nowego członka? PS. Panie Prezesie, w radiu mówili, że dzisiaj jest dzień bez przekleństw! taaaaaaaaaaaaa dzień bez przekleństw, dzień bez papierosa, dzień bez samochodu i dzień kobiet....to są naprawdę moje wyczekiwane w roku dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts