Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kto na forum jest nietykalny ?????

daggulka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 825
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ehm... ehm...

że pozwolę się wtrącić to tej pasjonującej dysputy....

Patrzmy z innej strony...

do której grupy chcecie należeć?

zastraszonych czy straszących?

I tak se wybrałam straszny avatar - mordę Spawna (bo Lobo nie znalazłam)

- jakby kto nie wiedział - to takie postacioe ze strrrrasznych komiksów....

A IDĄC DROGĄ DEDUKCJI CHYBA DOSZŁAM PRAWDY....

WIEM KTO JEST NA LIŚCIE, ALE NIE POWIEM

BOJĘ SIĘ

Ciril_wielbicielka_fantasy_za_młodu :lol:

• 2 weeks później...
100 LAT DLA NEFER-ki!!!!!!

http://www.kwiaciarnia.az.pl/sklep/images/899.jpg

dzisiaj ma dyspensę więc będzie tykalna

No wiesz Retro, ja myślałam, że ten wątek umarł a tu ooooo... dopiero dziś znalazłam - i serdecznie , choć spóźnienienie, dziękuję za pamięć :)

Aż strach pomysleć ;-)

Normalnie przebiegunowanie jakieś (ale już teraz????)

Nietykalni stali się tykalni (no bo zostali tknieci jak pisze przedpiszca :-) ) to by znaczyło że tykalni są teraz nietykalni - no ale jak to tak którzy teraz są którzy.

No wię przyznawać się kto jest kto!!! i za ile??? i po ile??? i dlaczego tak tanio??? albo dlaczego tak drogo??

Aż strach pomysleć ;-)

Normalnie przebiegunowanie jakieś (ale już teraz????)

Nietykalni stali się tykalni (no bo zostali tknieci jak pisze przedpiszca :-) ) to by znaczyło że tykalni są teraz nietykalni - no ale jak to tak którzy teraz są którzy.

No wię przyznawać się kto jest kto!!! i za ile??? i po ile??? i dlaczego tak tanio??? albo dlaczego tak drogo??

nawet rok się zmienił...

Uprzejmie donoszę, że zostałam tyknięta na priv przez jakiegoś napastliwca co ma uraz do kobiet inwestorek :roll: Stanęłam w obronie jednej z forumowiczek( inez5 ) i mi się priv w odwecie dostał. Dowiedzialam się w nim min., że nierozgarnięty ze mnie babsztyl 8) hehe

Tym oto sposobem wciągam się na członka :oops: z listy tykalnych :p

Uprzejmie donoszę, że zostałam tyknięta na priv przez jakiegoś napastliwca co ma uraz do kobiet inwestorek :roll: Stanęłam w obronie jednej z forumowiczek( inez5 ) i mi się priv w odwecie dostał. Dowiedzialam się w nim min., że nierozgarnięty ze mnie babsztyl 8) hehe

Tym oto sposobem wciągam się na członka :oops: z listy tykalnych :p

czuj się jak u się :D

Chwileczkę! Po kolei.

Zostało tu dobitnie stwierdzone, że kółko się zamkło.

Małe resume ( czyt, rezime z akcentem na pierwsze "e" .............................................................................................................

No , no , no - tylko bez kopiowania , slonko :D

• 1 month później...
a o co kaman? :o :roll:

no jak to nie wiesz?

jedna z definicji sitwa - grupa osób wspierających się wzajemnie, wykorzystujących swoje pozycje dla osiągnięcia własnych korzyści; klika

tak się zawiązała, bez dwóch zdań, na kolejnych konwentach :we wrześniu ubiegłego roku oraz styczniu tego roku

krwią spisano dokument, że cfaniaczki, "elita forum" czyli kółko wzajemnej adoracji, reprezentujący chamów i złodziei, tj. handlowców, przedstawicieli, wykonawców itp będziemy się bronić na forum do upadłego, wybielać do osiągnięcia stanu Majkela Dżeksona

jednym słowem sztama na mur beton, twierdza nie do ruszenia, rzeczona sitwa

tylko cholera zapomnieliśmy ustalić, jak reagować na te ujadające kundle, krytykujące w/w działania :-?

musimy dopracować niektóre procedury działania, bo buractwo znalazlo słabe miejsce i próbuje się wżerać, jak gangrena

no i założyć parę kont na forum, tak aby nasze wpisy pod znanymi nickami nie następowały jeden po drugim, bo bystrzachy, Holmsi Forum od razu zwietrzą naszą perfidię

"elita forum"

czyli załapałam się "z automatu" :lol: 8)

wiesz, ten cudzysłów... :-?

niektórzy mylą tytuł z automatu z tytułem nadanym przez tych samych , obecnie widzących w niekótrych tę obrzydliwą sitwę

przez usta/spod palców nie przejdzie mi tekst, że to sitwa nadaje tytuły, celem przyjęcia w swe szeregi, no to to już jest totalnie oburzające, wręcz zbrodnia w biały dzień

a może młoda prężna frakcja forum szykuje rewolucję :roll:

jak się już im uda to poproszę o tytuł "Pęczek Rzodkiewek"

bo ten obecny jest męczący, a przede wszystkim nieprzystający do tego co lubię pisać, to się zbyt gryzie :-?