matka dyrektorka 17.12.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Bobiczek co masz do kobiet no ? zastraszyć Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 17.12.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Kobiety sa fajne i juz, nawet Kopernik byla kobieta!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 17.12.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Słuchajcie a może po prostu uznamy, że FM jak każda szanujaca siem budowla z tradycjami ma po prostu swojego Forumowego Ducha, któren to bestia straszy coponiektórych ??? ps. Może to nawet Biała Dama jest? Kobieta znaczy zeby zgrabnie nawiązać do wypowiedzi poprzednika..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciril 18.12.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Ehm... ehm... że pozwolę się wtrącić to tej pasjonującej dysputy.... Patrzmy z innej strony... do której grupy chcecie należeć? zastraszonych czy straszących? I tak se wybrałam straszny avatar - mordę Spawna (bo Lobo nie znalazłam) - jakby kto nie wiedział - to takie postacioe ze strrrrasznych komiksów.... A IDĄC DROGĄ DEDUKCJI CHYBA DOSZŁAM PRAWDY.... WIEM KTO JEST NA LIŚCIE, ALE NIE POWIEM BOJĘ SIĘ Ciril_wielbicielka_fantasy_za_młodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 02.01.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 ... no i stało się ... wszyscy Nietykaci zostali na przełomie tyknięci i ... cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.01.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 100 LAT DLA NEFER-ki!!!!!! http://www.kwiaciarnia.az.pl/sklep/images/899.jpg dzisiaj ma dyspensę więc będzie tykalna No wiesz Retro, ja myślałam, że ten wątek umarł a tu ooooo... dopiero dziś znalazłam - i serdecznie , choć spóźnienienie, dziękuję za pamięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maslak 02.01.2010 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Aż strach pomysleć Normalnie przebiegunowanie jakieś (ale już teraz????) Nietykalni stali się tykalni (no bo zostali tknieci jak pisze przedpiszca ) to by znaczyło że tykalni są teraz nietykalni - no ale jak to tak którzy teraz są którzy. No wię przyznawać się kto jest kto!!! i za ile??? i po ile??? i dlaczego tak tanio??? albo dlaczego tak drogo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 02.01.2010 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Aż strach pomysleć Normalnie przebiegunowanie jakieś (ale już teraz????) Nietykalni stali się tykalni (no bo zostali tknieci jak pisze przedpiszca ) to by znaczyło że tykalni są teraz nietykalni - no ale jak to tak którzy teraz są którzy. No wię przyznawać się kto jest kto!!! i za ile??? i po ile??? i dlaczego tak tanio??? albo dlaczego tak drogo?? nawet rok się zmienił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 02.01.2010 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Nu jak to ... NIE WIECIE o nietykalnych?! Proszę... proszę OT CAŁA TAJEMNICA.... http://www.youtube.com/watch?v=x3knMFIAMeY Nietylakniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... Oni żyją pośród nas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 08.01.2010 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Uprzejmie donoszę, że zostałam tyknięta na priv przez jakiegoś napastliwca co ma uraz do kobiet inwestorek Stanęłam w obronie jednej z forumowiczek( inez5 ) i mi się priv w odwecie dostał. Dowiedzialam się w nim min., że nierozgarnięty ze mnie babsztyl hehe Tym oto sposobem wciągam się na członka z listy tykalnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.01.2010 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Uprzejmie donoszę, że zostałam tyknięta na priv przez jakiegoś napastliwca co ma uraz do kobiet inwestorek Stanęłam w obronie jednej z forumowiczek( inez5 ) i mi się priv w odwecie dostał. Dowiedzialam się w nim min., że nierozgarnięty ze mnie babsztyl hehe Tym oto sposobem wciągam się na członka z listy tykalnych czuj się jak u się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 09.01.2010 01:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 ... Tym oto sposobem wciągam się na członka ... ... tylko z tym wciąganiem uważaj ... żebyś później nie tłumaczyła, że "w przeciągu stanęłaś" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 09.01.2010 02:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Chwileczkę! Po kolei. Zostało tu dobitnie stwierdzone, że kółko się zamkło. Małe resume ( czyt, rezime z akcentem na pierwsze "e" ............................................................................................................. No , no , no - tylko bez kopiowania , slonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 15.02.2010 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 istnienie sitwy stało się faktem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.02.2010 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 a o co kaman? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 15.02.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Mam nadzieje że przez kolejne 12 stron nie bedziecie odgrzewać tego starego żylastego i zielonego już kotleta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 15.02.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Mam nadzieje że przez kolejne 12 stron nie bedziecie odgrzewać tego starego żylastego i zielonego już kotleta . Abandon hope all ye who enter here... znaczy się będę robił to na co mam ochotę, oczywiście w granicach prawa masz z tym jakiś problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 15.02.2010 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 a o co kaman? no jak to nie wiesz? jedna z definicji sitwa - grupa osób wspierających się wzajemnie, wykorzystujących swoje pozycje dla osiągnięcia własnych korzyści; klika tak się zawiązała, bez dwóch zdań, na kolejnych konwentach :we wrześniu ubiegłego roku oraz styczniu tego roku krwią spisano dokument, że cfaniaczki, "elita forum" czyli kółko wzajemnej adoracji, reprezentujący chamów i złodziei, tj. handlowców, przedstawicieli, wykonawców itp będziemy się bronić na forum do upadłego, wybielać do osiągnięcia stanu Majkela Dżeksona jednym słowem sztama na mur beton, twierdza nie do ruszenia, rzeczona sitwa tylko cholera zapomnieliśmy ustalić, jak reagować na te ujadające kundle, krytykujące w/w działania musimy dopracować niektóre procedury działania, bo buractwo znalazlo słabe miejsce i próbuje się wżerać, jak gangrena no i założyć parę kont na forum, tak aby nasze wpisy pod znanymi nickami nie następowały jeden po drugim, bo bystrzachy, Holmsi Forum od razu zwietrzą naszą perfidię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 15.02.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 "elita forum" czyli załapałam się "z automatu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 15.02.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 "elita forum" czyli załapałam się "z automatu" wiesz, ten cudzysłów... niektórzy mylą tytuł z automatu z tytułem nadanym przez tych samych , obecnie widzących w niekótrych tę obrzydliwą sitwę przez usta/spod palców nie przejdzie mi tekst, że to sitwa nadaje tytuły, celem przyjęcia w swe szeregi, no to to już jest totalnie oburzające, wręcz zbrodnia w biały dzień a może młoda prężna frakcja forum szykuje rewolucję jak się już im uda to poproszę o tytuł "Pęczek Rzodkiewek" bo ten obecny jest męczący, a przede wszystkim nieprzystający do tego co lubię pisać, to się zbyt gryzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts