Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kto na forum jest nietykalny ?????

daggulka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 825
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hmm, a ciekawe do ktorej grupy ja sie zalicze.

Dostalam na maila:

"Hello my dear.

Mam na imię Anita, I saw your profile today at (forum..muratordom.pl). i zainteresował się ty, i będzie również wiedzieć, można więcej, i chcę Cię o przesłanie e-maila na mój adres email więc mogę wysłać moje zdjęcie dla Ciebie, aby wiedzieć, z kim ja jestem. Oto mój adres e-mail ([email protected]). Wierzę, że możemy przenieść tutaj. (Pamiętaj, na odległość lub kolor nie ma znaczenia, ale wiele spraw miłości w życiu) Dziękujemy i nadal błogosławił,

Anita

([email protected])"

I nie wiem, co mam myslec :o zwlaszcza, ze ja kobitka jestem :roll: , ale moze to tez nie ma znaczenia :lol:

do mnie nadal z pogróżkami nikt nie pisze ..... choć jakby niektóre privy dosłownie potraktować .... hm ... to możnaby pomyśleć to i owo .... :roll: :lol:

co drugi z pogróżkami :wink: :wink: :lol: :lol:

http://lh4.ggpht.com/_E0CRzVXnyak/S3iRi08MpHI/AAAAAAAADyo/i_N3nd1Z-go/pw.jpg

............tak się zawiązała, bez dwóch zdań, na kolejnych konwentach :we wrześniu ubiegłego roku oraz styczniu tego roku

krwią spisano dokument, że cfaniaczki, "elita forum" czyli kółko wzajemnej adoracji, reprezentujący chamów i złodziei, tj. handlowców, przedstawicieli, wykonawców ..........

Zdałem sobie sprawę, ze też się załapuję do sitwy, bom we wrześniu był, we styczniu też i pisząc tego posta załapuję się do "elity" tego foruma

:D

Witajcie w sitwie

o i żeby, nie było że się nie nadaję ;)

TINEK

ELITA FORUM (min. 1000)

http://img259.imageshack.us/img259/8184/avatarek2.jpg

zmniejsz serce bo wszyscy się tam pchają

ile razy mam to dementować....błąd jest, miało byc "forumowicz wielki doopą"

Zdałem sobie sprawę, ze też się załapuję do sitwy, bom we wrześniu był, we styczniu też i pisząc tego posta załapuję się do "elity" tego foruma

Witajcie w sitwie

cześć Tinkowa sitwa :wink: teraz ze strachem skrzynkę pw będziesz otwierał :lol: :lol:

............tak się zawiązała, bez dwóch zdań, na kolejnych konwentach :we wrześniu ubiegłego roku oraz styczniu tego roku

krwią spisano dokument, że cfaniaczki, "elita forum" czyli kółko wzajemnej adoracji, reprezentujący chamów i złodziei, tj. handlowców, przedstawicieli, wykonawców ..........

Witajcie w sitwie

Tinuś, ja też byłam i we wrześniu i w styczniu :D czyli, że sitwa jestem :o :lol:

cześć Tinkowa sitwa :wink: teraz ze strachem skrzynkę pw będziesz otwierał :lol: :lol:

Cześć, a gdzie tam, ja odważny jestem (znaczy skrzynek pocztowych a tym bardziej emaliowych się nie boję ;))

Tinek .... gratuluję .... teraz ino patrz z której strony bić będą .... standart znaczy ... :wink: :lol:

oczy dookoła głowy :D

Tinuś, ja też byłam i we wrześniu i w styczniu :D czyli, że sitwa jestem :o :lol:

oczywiście :D