bobiczek 21.02.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Zgadza się. Bez komisji śledczej się nie obędzie.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.02.2010 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Zgadza się. Bez komisji śledczej się nie obędzie.......... pietrekzbronami to sam rozpracuje. Jak Redakcya przyzna mu tytul "najlepszego doradcy ds. ELYTY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 21.02.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Mam plan. 1. Założyć nowe konto jako Agent Motek2. Zacząć zapoznawać się z nowo rejestrowanymi osobami.3. Śledzić uciśnionych.4. Dać się ucisnąć.5. Wysyłać różne maila na priva.6. Nie stronić od podarunków, adoracji i aluzji seksualnych.7. Zdobyć listę kontaktów.8. Zaprosić TVN i zrobić spektakularną akcję. To kto chce być agentem? Latino look preferowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pietrekzbronami 22.02.2010 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Zgadza się. Bez komisji śledczej się nie obędzie.......... pietrekzbronami to sam rozpracuje. Jak Redakcya przyzna mu tytul "najlepszego doradcy ds. ELYTY Proszę abyś mnie nie cytował i nie pisał mojej nazwy użytkownika. Nie chcę mieć z Tobą nic wspólnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.02.2010 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 sorry ... to jest forum publiczne .... się nie podoba - poszukaj se takiego gdzie wszyscy będą Ci słodzić i się z Tobą zgadzać .... choć tak to tylko w erze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pietrekzbronami 22.02.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 sorry ... to jest forum publiczne .... się nie podoba - poszukaj se takiego gdzie wszyscy będą Ci słodzić i się z Tobą zgadzać .... choć tak to tylko w erze ... Napisałem do Niego prośbę i już. Nie unoś się tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.02.2010 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 sorry ... to jest forum publiczne .... się nie podoba - poszukaj se takiego gdzie wszyscy będą Ci słodzić i się z Tobą zgadzać .... choć tak to tylko w erze ... Napisałem do Niego prośbę i już. Nie unoś się tak. jak na prośbe, to zbyt ostre słowa ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 22.02.2010 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Zgadza się. Bez komisji śledczej się nie obędzie.......... pietrekzbronami to sam rozpracuje. Jak Redakcya przyzna mu tytul "najlepszego doradcy ds. ELYTY Proszę abyś mnie nie cytował i nie pisał mojej nazwy użytkownika. Nie chcę mieć z Tobą nic wspólnego. OK. Masz to jak w banku. Dzieci mieć wspólnych nie będziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pietrekzbronami 22.02.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Zgadza się. Bez komisji śledczej się nie obędzie.......... pietrekzbronami to sam rozpracuje. Jak Redakcya przyzna mu tytul "najlepszego doradcy ds. ELYTY Proszę abyś mnie nie cytował i nie pisał mojej nazwy użytkownika. Nie chcę mieć z Tobą nic wspólnego. OK. Masz to jak w banku. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 22.02.2010 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 A ja po kilku ostatnich postach proponuję pomyśleć i pamiętać o nabieraniu dystansu do pewnych spraw w życiu a co za tym idzie - również życiu na portalu społecznym. Nawet w samochodzie jest tzw "luz" - co pozwala mu być i tak najważniejszym wśród licznych mniejszych i większych kół zębatych w przekładni. To dla przypomnienia - Pietrek. PS: ufffffffff, ale się wymądrzyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 22.02.2010 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 I się okazało kto jest nietykalny, żeby go nie tykać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 22.02.2010 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Proszę abyś mnie nie cytował i nie pisał mojej nazwy użytkownika. Nie chcę mieć z Tobą nic wspólnego. OK. Masz to jak w banku. Dzieci mieć wspólnych nie będziemy. Nigdy Retro nie mów nigdy...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.02.2010 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Proszę abyś mnie nie cytował i nie pisał mojej nazwy użytkownika. Nie chcę mieć z Tobą nic wspólnego. OK. Masz to jak w banku. Dzieci mieć wspólnych nie będziemy. Nigdy Retro nie mów nigdy...... nooooo, kochany - bez jaj ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 22.02.2010 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 ...kochany, bez jaj... Hmmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.02.2010 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 niezupełnie to miałam na myśli ..... bobiczka poznałam i Retra też i na pierwszy rzut oka , i na drugi i trzeci też - nic im chyba nie brakuje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 22.02.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 niezupełnie to miałam na myśli ..... bobiczka poznałam i Retra też i na pierwszy rzut oka , i na drugi i trzeci też - nic im chyba nie brakuje ... na stwierdzenie "pierwszy rzut oka" się niby zgadzam, na drugi lekko spłoszyłem, no ale na trzeci to wpadłem już w panikę troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.02.2010 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 no prrrrrosze Cie ..... bobiczek ..... teraz już sie w ogóle na Ciebie patrzeć nie bede następnym razem .... wcale a wcale .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 22.02.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 niezupełnie to miałam na myśli ..... bobiczka poznałam i Retra też i na pierwszy rzut oka , i na drugi i trzeci też - nic im chyba nie brakuje ... Znaczy... co to znaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.02.2010 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 znaczy głosy na ten przykład mieli normalne .... niskie znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 22.02.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 - wczoraj widziałem Twoich Rodziców... fajni faceci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts