cieszynianka 22.02.2010 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 niezupełnie to miałam na myśli ..... bobiczka poznałam i Retra też i na pierwszy rzut oka , i na drugi i trzeci też - nic im chyba nie brakuje ... Znaczy... co to znaczy? Na razie do końca nie wiadomo, ale na następnym spotkaniu sprawdzę wszystko osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.02.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Pomoc potrzebna, nietykalny i Ci inny tez.., zapraszamy... http://forum.muratordom.pl/licytacja-dla-tomka-komtura-mazurskiego,f164.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 23.02.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 niezupełnie to miałam na myśli ..... bobiczka poznałam i Retra też i na pierwszy rzut oka , i na drugi i trzeci też - nic im chyba nie brakuje ... Znaczy... co to znaczy? Na razie do końca nie wiadomo, ale na następnym spotkaniu sprawdzę wszystko osobiście a jaką metodą będziesz sprawdzała? ja znam tylko dwie - organoleptyczną i testerem ciążowym z apteki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 23.02.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 niezupełnie to miałam na myśli ..... bobiczka poznałam i Retra też i na pierwszy rzut oka , i na drugi i trzeci też - nic im chyba nie brakuje ... Znaczy... co to znaczy? Na razie do końca nie wiadomo, ale na następnym spotkaniu sprawdzę wszystko osobiście a jaką metodą będziesz sprawdzała? ja znam tylko dwie - organoleptyczną i testerem ciążowym z apteki Można też podglądać pod prysznicem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 23.02.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Albo sprawdzić czy działa metoda zapobiegania chrapaniu. Tu bym powiedział, że można upiec dwie pieczenie przy jednym ogniu. Jedną, że się dowiemy co i jak z wyposażeniem, drugą że retro przestanie chrapać. Za to drugie medal się należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 23.02.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Albo sprawdzić czy działa metoda zapobiegania chrapaniu. Tu bym powiedział, że można upiec dwie pieczenie przy jednym ogniu. Jedną, że się dowiemy co i jak z wyposażeniem, drugą że retro przestanie chrapać. Za to drugie medal się należy. O tym nie pomyślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 23.02.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 A widzisz. Jak dojdzie do wręczania medalu, to ja chcę pół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 23.02.2010 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Tylko nie próbuj czy ze szlachetnego kruszcu - bo jeden na olimpiadzie próbował i u stomatologa musiał naprawiać kły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 23.02.2010 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 A widzisz. Jak dojdzie do wręczania medalu, to ja chcę pół. Podzielimy się sprawiedliwie (co nie znaczy, że równo ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 23.02.2010 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Tylko nie próbuj czy ze szlachetnego kruszcu - bo jeden na olimpiadzie próbował i u stomatologa musiał naprawiać kły No wiesz, jakby się udało Stanisława oduczyć chrapania, to kruszec może być tylko najwyższej próby. Akurat Tobie to tego tłumaczyć nie muszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 23.02.2010 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 A widzisz. Jak dojdzie do wręczania medalu, to ja chcę pół. Podzielimy się sprawiedliwie (co nie znaczy, że równo ) Dogadamy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 23.02.2010 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 A widzisz. Jak dojdzie do wręczania medalu, to ja chcę pół. Podzielimy się sprawiedliwie (co nie znaczy, że równo ) Dogadamy się Ani chwilę w to nie wątpiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 23.02.2010 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Tylko nie próbuj czy ze szlachetnego kruszcu - bo jeden na olimpiadzie próbował i u stomatologa musiał naprawiać kły No wiesz, jakby się udało Stanisława oduczyć chrapania, to kruszec może być tylko najwyższej próby. Akurat Tobie to tego tłumaczyć nie muszę. jasne że nie musisz Nawet kiedyś konkretny był wątek w którym sam pisałem http://forum.muratordom.pl/chrapie-i-zabijam-chrapaniem,t128994.htm?highlight=zabijam%20chrapaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 23.02.2010 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Jak zauważysz pewnie - Retro był pierwszym który zabrał głos w sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 24.02.2010 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 A czemu tu sie dziwić. W końcu zna się na tym jak mało kto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 24.02.2010 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 No, to się wewontek pięknie rozwija... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.02.2010 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 a jak się ma nie rozwijać , skoro sama sitwa się wypowiada ... odpowiedni ludzie w odpowiednim miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 24.02.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Mam szczęście być najgorszym z sitwy, bo ja jeszcze ELITA. Szkoda tylko, że nie z Warszawy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 24.02.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Mam szczęście być najgorszym z sitwy, bo ja jeszcze ELITA. Szkoda tylko, że nie z Warszawy ... Jak to nie jesteś??? PS. Kiedyś, na nasze targowe stoisko w Moskwie przyszedł klient i na koniec rozmowy szef się go pyta skąd jest. On na to że z Moskwy. Z samej Moskwy? - pyta szef. I padła odpowiedź: "No nie, ale prawie. To tylko 600 km od centrum" A szef na to: "O kurcze, to my wszyscy w Polsce jesteśmy z Warszawy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.02.2010 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 doooobre , Retro ..... a Tomkwas to Elyta pełną gębą ... się nie wyprze ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts