ewuniamiii 13.12.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 13.12.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Co do pytania dotyczacego watku to napisze - nie wiem kto na forum jest nietykalny!!! Sa tutaj osoby pyskate, zadziorne, takie co radza, maja poczucie humoru, pociesza kiedy trzeba, dogryza jak maja zly dzien, pisza glupoty ale zadna z tych osob nie jest dla mnie nietykalna. Odzywam sie w kazdym temacie, w ktorym mam cos do powiedzenia, jesli w danym watku jest osoba, ktora mnie drazni i nie daj boze jeszcze mnie w dodatku cytuje - ignoruje ja po prostu! W zyciu prywatnym jestem nerwus i szybko sie "pienie", na forum zagladam dla rozrywki, relaksu i poprawy nastroju i tutaj niepotrzebne mi jest wdawac sie w dyskusje, ktore podnosza cisnienie, wiedzac ze i tak kazdy ma swoje racje. I o to chodzi Dodam tylko na marginesie, że jak widzę Twojego nicka w jakimś wątku, to mnie od razu głowa boli, bo sobie uświadamiam natychmiast jaki mam syf w chałupie Ale mnie rozbawilas A ja Twojego nicka kojarze zawsze z Twoja kuchnia - nie wiem skad mi sie to wzielo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.12.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Co do pytania dotyczacego watku to napisze - nie wiem kto na forum jest nietykalny!!! Sa tutaj osoby pyskate, zadziorne, takie co radza, maja poczucie humoru, pociesza kiedy trzeba, dogryza jak maja zly dzien, pisza glupoty ale zadna z tych osob nie jest dla mnie nietykalna. Odzywam sie w kazdym temacie, w ktorym mam cos do powiedzenia, jesli w danym watku jest osoba, ktora mnie drazni i nie daj boze jeszcze mnie w dodatku cytuje - ignoruje ja po prostu! W zyciu prywatnym jestem nerwus i szybko sie "pienie", na forum zagladam dla rozrywki, relaksu i poprawy nastroju i tutaj niepotrzebne mi jest wdawac sie w dyskusje, ktore podnosza cisnienie, wiedzac ze i tak kazdy ma swoje racje. I o to chodzi Dodam tylko na marginesie, że jak widzę Twojego nicka w jakimś wątku, to mnie od razu głowa boli, bo sobie uświadamiam natychmiast jaki mam syf w chałupie Ale mnie rozbawilas A ja Twojego nicka kojarze zawsze z Twoja kuchnia - nie wiem skad mi sie to wzielo ? Ja i kuchnia to faktycznie dziwaczne skojarzenie Chociaż faktycznie to najbardziej skończone pomieszczenie w mieszkanku i życie towarzyskie właśnie tam toczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 13.12.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 A jakiej maszynki uzywasz bo ja sie zawsze zacinam to moze zmienie Jakby to napisać………. Gdybym podczas golenia , widział w lustrze zamiast odbicia swojej facjaty, to co Ty widzisz podczas golenia, to mam obawę, graniczącą z pewnością, że albo bym musiał nosić brodę i wąsy, albo zbankrutowałbym, z uwagi na konieczność ciągłego zakupu środków opatrunkowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuniamiii 13.12.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 13.12.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Czyli maszynka jest niewinna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.12.2009 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 jesteście niemożliwi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuniamiii 13.12.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 13.12.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 A wracajac do tematu lepiej było nawet nie było żadnych uznanych RACJI niż KLUB ADORACJI ...- tak mi się niby rymnęło .. Przykład z Jaskółeczką może nie adekwatny ,ale jakoś pokazuje schemat działania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 13.12.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 hahaha szybko sie tępi Bo ona z natury jest „tempa” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 13.12.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 ..... Przykład z Jaskółeczką może nie adekwatny ,ale jakoś pokazuje schemat działania . nie rozumiem o jaki schemat chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 13.12.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Schemat działania grupy ...(ale podtrzymuję nie najlepszy).... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 13.12.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 aaa, grupy trzymającej władzęno teraz to kompletnie nie rozumiemweź się i wysłów jak należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.12.2009 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 z tego co tam widziałam ... grupa trzymająca władzię ... tfu, władzę się tam nie wypowiadała .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 13.12.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 A wracajac do tematu lepiej było nawet nie było żadnych uznanych RACJI niż KLUB ADORACJI ...- tak mi się niby rymnęło .. Przykład z Jaskółeczką może nie adekwatny ,ale jakoś pokazuje schemat działania . A nie wydaje Ci się, że osoba pisząca takie prywatne ostrzeżenia wobec innych forumowiczów, jest zwyczajnym wałem i głupim palantem ? Wiem, można delikatniej, to określić :" ktoś z zaburzeniami osobowości", ale nie oddaje to dostatecznie typu takiego charakteru. Ponieważ kiedyś dostałem podobne ostrzeżenie, dosyć pechowo , bo dotyczące dwóch osób , które akurat znam osobiście, sparafrazuje Benedykta XVI Forumowicze umiłowani w trosce o samopoczucie bliźnich, pozdrawiam was ciule Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 13.12.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Przykład z Jaskółeczką może nie adekwatny ,ale jakoś pokazuje schemat działania . Ale ten "schemat" wynika nie z „adoracji”, tylko ze „skrajnych” (a bardzo często popartych „skrajnymi” przykładami) - poglądów w danym zakresie. Jeśli uważasz, że moje wypowiedzi (nie zgadzające się) zarówno w stosunku do wspomnianej, jak i do Ciebie, wynikają z „przynależności” do jakiegoś kręgu adoracyjnego, to jest mi z tego powodu przykro – ale jakoś sobie z tym poradzę. W pewnym sensie „obrażasz” piszących, sugerując, że ich wypowiedzi w danym temacie wynikają tylko i wyłącznie z „przynależności”, a nie z ich własnych przemyśleń i własnych opinii w danym zakresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 13.12.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 e] A ja właśnie wręcz przeciwnie Nie czuję potrzeby walki o swoje poglądy, bo je po prostu mam - ile dyskusji na forum, tak chyba jeszcze nikt nikogo nie przekonał do zmiany poglądów Mogę powiedzieć, co myślę, z nikim się zgadzać nie muszę, poglądy mogę wymieniać, ale nie muszę o nie walczyć. Są moje i tyle /..../ Mam tak samo jak Ty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 13.12.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Dlaczego nikt mnie nie ostrzegł bo już nie wspomnę o tym że sama na to nie wpadłam a co grozi za "tyknięcie" owych tajemniczych osób ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.12.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Cholera, zaczynam się martwić Tylko mnie nikt nie ostrzegał.... ? A może to przede mną ostrzegają? Strach się bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.12.2009 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Ponieważ kiedyś dostałem podobne ostrzeżenie, dosyć pechowo , bo dotyczące dwóch osób , które akurat znam osobiście, sparafrazuje Benedykta XVI Forumowicze umiłowani w trosce o samopoczucie bliźnich, pozdrawiam was ciule hm .... wydawało mi się , ze to było : "Witam, was ciule " ... no ale ok ... nieważne .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts