tomkwas 24.02.2010 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 No to jestem z Warszawy. Ha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 24.02.2010 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 No to jestem z Warszawy. Ha! HA! czyli generalnie większość tego "obrzucania się błotem" czyli dyskusji o elycie i tytułach, tudzież poradach dotyczy ni mniej ni więcej tylko Ciebie bo i Elyta i z warsiawki i postów niemało a ja "myslałem" że pietrekzbronami mnie się czepia, no ale cytował moje odpowiedzi ja już sam nie wiem skońfundowany się czuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.02.2010 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 a ja "myslałem" że pietrekzbronami mnie się czepia, ależ skąd Ci to przyszło do głowy ..... On tak przeca .... ogólnie ino .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 24.02.2010 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Pewnie że o mnie chodziło. Spełniam WSZYSTKIE warunki. I na dodatek, tak denerwująco milczałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.02.2010 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 a mówią, że milczenie złotem jest ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 24.02.2010 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 a ja "myslałem" że pietrekzbronami mnie się czepia Ty się nie boisz tak wytłuszczać nicka jego wysokości magnificencji? Zaraz, jak Stasiek, przeczytasz, że ktoś sobie nie życzy i że nie chce mieć nic wspólnego z takim marginesem jak Ty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 24.02.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 no ale cytował moje odpowiedzi Moich nie mógł, bo milczałem, to coś musiał. Twoje pewnie były pod ręką. Ot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 24.02.2010 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 a ja "myslałem" że pietrekzbronami mnie się czepia Ty się nie boisz tak wytłuszczać nicka jego wysokości magnificencji? Zaraz, jak Stasiek, przeczytasz, że ktoś sobie nie życzy i że nie chce mieć nic wspólnego z takim marginesem jak Ty! Już wczoraj przeczytał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.02.2010 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 poprosił o milczenie Retro, Barbosse ..... ino patrzeć jak i mnie napisze ..... a kurrrrde - to nie podpada pod zastraszanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 24.02.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Już wczoraj przeczytał. GDZIEEEEE????? Kwasiak, linkuj - ja pragnę skandalu jak kania dżdżu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 24.02.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Mówisz - masz: Zgadza się. Bez komisji śledczej się nie obędzie.......... pietrekzbronami to sam rozpracuje. Jak Redakcya przyzna mu tytul ";najlepszego doradcy ds. ELYTY Proszę abyś mnie nie cytował i nie pisał mojej nazwy użytkownika. Nie chcę mieć z Tobą nic wspólnego. http://forum.muratordom.pl/kto-na-forum-jest-nietykalny,t176138-720.htm no a ja tak kulturalnie napisałem: Czy szanowna REDAKCJA może przychylić się do wniosku o tytuł najlepszego doradcy ds. ELYTY dla użytkownika pietrekzbronami http://forum.muratordom.pl/najlepsi-doradcy-na-tym-forum-kandydatury,t39529-2280.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 24.02.2010 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 skoro kółko wzajemnej adoracji, choć ja to nazwałem sitwą, to i ja tu wtrącę 3 grosze Odpowiedź czwarta od "FORUMOWICZ to brzmi dumnie": Pierwsze dwie odpowiedzi fachowe i rzetelne. Jak zwykle. Osobiscie polecam preparaty BIO7. Uzywam ich od dwoch lat. Kupuje na allegro takie duze 2 kg opakowania (starcza na rok). Czyli koszt okolo 130 zl rocznie. Co miesiac wsypuje dwie saszetki do WC i spuszczam wode. Jezeli dopiero zaczynasz uzywanie oczyszczalni to nalezy najpierw uzyc zestawu startowego BIO7CHOC Czy tak powinni się zachowywać Najlepsi, Ci od których powinniśmy brać przykład na FM? Jeśli nie maja nic do powiedzenia PO CO WCHODZĄ I ZAŚMIECAJĄ WĄTEK? sądząc po emocjach, jakie targają Tobą z powodu przebiegu dyskusji w cytowanym wyżej wątku, nalezy domniemać,że temat kupy jest bliski Twemu sercu może dlatego, że chodzisz zgięty w pół Miszczu PROSTAK jesteś i już. Mam do Ciebie ogromną prośbę: nie pisz w moich wątkach, nie cytuj mnie i nie pisz mojej nazwy użytkownika. Przepraszam za kilka postów jeden pod drugim. http://forum.muratordom.pl/przyznawanie-tytulow-w-nowy-sposob,t181073.htm Bodaj czwarty post od końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 24.02.2010 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Łomatko a Wy to jeszcze wałkujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.02.2010 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 a sssskąd ..... to już nowa historia .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 24.02.2010 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Łomatko a Wy to jeszcze wałkujecie? jeżeli można przy tym się onanizować, to czemu nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 24.02.2010 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Łomatko a Wy to jeszcze wałkujecie? jeżeli można przy tym się onanizować, to czemu nie... przy wszystkim można, aż się boje pomyśleć co jeszcze potęguje Twoje doznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.02.2010 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 sama nie wiem ..... może lepiej nie wiedzieć ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 24.02.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 dobra nie chce mi sie wszystkiego czytac bo za duzo wpadlem na chwile o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 24.02.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 O nic Tyle że dowiedziałem się, że jestem z Warszawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 24.02.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 O nic Tyle że dowiedziałem się, że jestem z Warszawy... Czyli nic nowego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts