cieszynianka 24.02.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 O nic Tyle że dowiedziałem się, że jestem z Warszawy... Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 24.02.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 O nic Tyle że dowiedziałem się, że jestem z Warszawy... Ja też nie,nie moja droga, Ty z Bratysławy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 24.02.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 O nic Tyle że dowiedziałem się, że jestem z Warszawy... Ja też nie,nie moja droga, Ty z Bratysławy! No to mi ulżyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 24.02.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 O nic Tyle że dowiedziałem się, że jestem z Warszawy... Ja też nie,nie moja droga, Ty z Bratysławy! No to mi ulżyło Masz coś przeciw nam, warszawiakom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 24.02.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 A o mnie też coś było? Bo jak nie to foch... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 24.02.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 O nic Tyle że dowiedziałem się, że jestem z Warszawy... Ja też nie,nie moja droga, Ty z Bratysławy! No to mi ulżyło Masz coś przeciw nam, warszawiakom? Nie, no skąd, no co Pan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 24.02.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 A o mnie też coś było? Bo jak nie to foch... nie wiem czy było ale ja mam. jakim prawem nabyty jedyny prywatny tytuł "Żądło Forum" i dlaczego tak tanio kupiony................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 24.02.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 A o mnie też coś było? Bo jak nie to foch... nie wiem czy było ale ja mam. jakim prawem nabyty jedyny prywatny tytuł "Żądło Forum" i dlaczego tak tanio kupiony................... Tanio?!? Czy Ty wiesz ile lat jak go będę spłacać?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 24.02.2010 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 ... nie wiem czy było ale ja mam. jakim prawem nabyty jedyny prywatny tytuł "Żądło Forum"................... Ale ale...nie jedyny. Selimm jeszcze zadli :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.02.2010 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Bardzo przepraszam wszystkich tu zebranych za ten niewybaczalny błąd, że jestem z Warszawy. Doprawdy nie wiem jak doszło do tego niedopatrzenia, ale winni zostaną ukarani.Ten wątek mi uzmysłowił, że miejsce mojego urodzenia to przyczyna wielu nieszczęść, groźnych chorób i/lub kalectwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.02.2010 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 bo Elyta to musi być z Warszawki .... tak jest ogólnieprzyjęte ..... zobacz jak się wszyscy ryją .... aże 600km zapasu nadłożyli .... p.s. a dlaczego od razu kalectwa ? widziałam Cię i doprawdy .... masz wszystkie członki .... chyba że się cuś zmieniło od ubiegłej wiosenki .... a w ogóle to ja wieeeeem, wieeeeeem .... ale nie powieeeeeem kto w naszej Elyto-sitwie jezd z centrum z Warszawki - znaczy nie 600 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 25.02.2010 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 jest prosta odpowiedz - nie beirz kredytu i tyle CO bedzie jutro, za tydzien za rok nikt nie wie wiec po co strzepic jezyk? Bardzo życzliwa odpowiedż-ELYTA czy NAJLEPSZY DORADCA NA TYM FORUM a może warsiawka !!! ? Bardzo przepraszam wszystkich tu zebranych za ten niewybaczalny błąd, że jestem z Warszawy. Doprawdy nie wiem jak doszło do tego niedopatrzenia, ale winni zostaną ukarani. Ten wątek mi uzmysłowił, że miejsce mojego urodzenia to przyczyna wielu nieszczęść, groźnych chorób i/lub kalectwa. Niedobrze jest być z Warszawy. Do wczoraj byłem normalnie ze wsi, ale mnie Retro uświadomił i jestem warszawiak. Dziś otwieram ten wątek i się dowiaduję, że grozi mi uszczerbek na zdrowiu, o ile już go nie poniosłem. Szkoda że wcześniej nie wiedziałem, to by sie żonę do rodzenia dzieci wywiozło gdzieś pod Berlin. Tyle bym dla ich zdrowia mógł zrobić ..... Ech ... że to się nie złożyło gdzieś w Mozambiku urodzić ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 25.02.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Bardzo przepraszam wszystkich tu zebranych za ten niewybaczalny błąd, że jestem z Warszawy. Doprawdy nie wiem jak doszło do tego niedopatrzenia, ale winni zostaną ukarani. Ten wątek mi uzmysłowił, że miejsce mojego urodzenia to przyczyna wielu nieszczęść, groźnych chorób i/lub kalectwa. Nie przejmuj się, my wszystkie z Warsiawki, nawet pietrek, chociaż o tym nie wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.02.2010 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 ale ja w tym towarzystwie to jednak mam najdalej .... znaczy całkowite zadupie i kompletne peryferie Stolycy .... od razu widać .... że słoma mi z butów wyłazi ..... tak bez skrupułów gnębić innych - toż to nie elyta ... to już pod mafię podpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 25.02.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 ale ja w tym towarzystwie to jednak mam najdalej .... znaczy całkowite zadupie i kompletne peryferie Stolycy .... od razu widać .... że słoma mi z butów wyłazi ..... tak bez skrupułów gnębić innych - toż to nie elyta ... to już pod mafię podpada I co z tego? warsiawka, to warsiawka. Nawet ze słomą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 25.02.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Chyba się załamię.Wczoraj jeszcze nie uświadamiałem sobie końca konsekwencji bycia z warsiawki.Nefer brutalnie przywołała mnie do rzeczywistości... i na co mi to było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 25.02.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Chyba się załamię. Wczoraj jeszcze nie uświadamiałem sobie końca konsekwencji bycia z warsiawki. Nefer brutalnie przywołała mnie do rzeczywistości... i na co mi to było? głowa do góry! WSZYSCY TAK MAJĄ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.02.2010 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Udałam się na imigrację wewnętrzną. Jestem zdruzgotana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 25.02.2010 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 ale ja w tym towarzystwie to jednak mam najdalej .... znaczy całkowite zadupie i kompletne peryferie Stolycy .... a ja mam za to antagonistycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 25.02.2010 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 a ja mam za to antagonistycznie i vice versa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts