Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kto na forum jest nietykalny ?????

daggulka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 825
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

...

nie wiem czy było ale ja mam.

jakim prawem nabyty jedyny prywatny tytuł "Żądło Forum"................... 8)

Ale ale...nie jedyny. Selimm jeszcze zadli :):)

Bardzo przepraszam wszystkich tu zebranych za ten niewybaczalny błąd, że jestem z Warszawy. Doprawdy nie wiem jak doszło do tego niedopatrzenia, ale winni zostaną ukarani.

Ten wątek mi uzmysłowił, że miejsce mojego urodzenia to przyczyna wielu nieszczęść, groźnych chorób i/lub kalectwa.

bo Elyta to musi być z Warszawki .... tak jest ogólnieprzyjęte ..... :roll:

zobacz jak się wszyscy ryją .... aże 600km zapasu nadłożyli .... :lol:

p.s. a dlaczego od razu kalectwa ? widziałam Cię i doprawdy .... masz wszystkie członki .... chyba że się cuś zmieniło od ubiegłej wiosenki .... :wink: :D

a w ogóle to ja wieeeeem, wieeeeeem .... ale nie powieeeeeem kto w naszej Elyto-sitwie jezd z centrum z Warszawki - znaczy nie 600 km :p :lol:

jest prosta odpowiedz - nie beirz kredytu i tyle

CO bedzie jutro, za tydzien za rok nikt nie wie wiec po co strzepic jezyk?

Bardzo życzliwa odpowiedż-ELYTA czy NAJLEPSZY DORADCA NA TYM FORUM a może warsiawka !!! ?

Bardzo przepraszam wszystkich tu zebranych za ten niewybaczalny błąd, że jestem z Warszawy. Doprawdy nie wiem jak doszło do tego niedopatrzenia, ale winni zostaną ukarani.

Ten wątek mi uzmysłowił, że miejsce mojego urodzenia to przyczyna wielu nieszczęść, groźnych chorób i/lub kalectwa.

Niedobrze jest być z Warszawy. Do wczoraj byłem normalnie ze wsi, ale mnie Retro uświadomił i jestem warszawiak. Dziś otwieram ten wątek i się dowiaduję, że grozi mi uszczerbek na zdrowiu, o ile już go nie poniosłem.

Szkoda że wcześniej nie wiedziałem, to by sie żonę do rodzenia dzieci wywiozło gdzieś pod Berlin. Tyle bym dla ich zdrowia mógł zrobić .....

Ech ... że to się nie złożyło gdzieś w Mozambiku urodzić .....

Nie przejmuj się, my wszystkie z Warsiawki, nawet pietrek, chociaż o tym nie wie...

ale ja w tym towarzystwie to jednak mam najdalej .... znaczy całkowite zadupie i kompletne peryferie Stolycy ....

od razu widać .... że słoma mi z butów wyłazi ..... tak bez skrupułów gnębić innych - toż to nie elyta ... to już pod mafię podpada :oops: :roll:

ale ja w tym towarzystwie to jednak mam najdalej .... znaczy całkowite zadupie i kompletne peryferie Stolycy ....

od razu widać .... że słoma mi z butów wyłazi ..... tak bez skrupułów gnębić innych - toż to nie elyta ... to już pod mafię podpada :oops: :roll:

I co z tego? warsiawka, to warsiawka. Nawet ze słomą.