daggulka 25.02.2010 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 a co wy k..... wiecie o "daleko" .... Chef to ma w cholere daleko .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 25.02.2010 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Też warsiawiak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.02.2010 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 grrrrruboooooo powyżej 600 km ..... nie wiem czy się załapie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.02.2010 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Zbłądziłam do tego wątku i..... kurde ja tych wszystkich watków nie ogarnę. Ciągle jakieś nowe tworzycie Wypadam z obiegu, nie ma co Ale, że od grudnia ten wątek istnieje to w szoku jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.02.2010 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 kochana .... tutaj to trza być szerokorozwijającym się w poglądach ..... stąd co raz to nowe wątki ..... coby nie posądzili, ze jakieś to wszystko takie ..... ograniczone jezd .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 25.02.2010 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 ale ja w tym towarzystwie to jednak mam najdalej .... znaczy całkowite zadupie i kompletne peryferie Stolycy .... od razu widać .... że słoma mi z butów wyłazi ..... tak bez skrupułów gnębić innych - toż to nie elyta ... to już pod mafię podpada I co z tego? warsiawka, to warsiawka. Nawet ze słomą. Szczególnie ze słomą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts