Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kto na forum jest nietykalny ?????

daggulka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 825
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Cholera, zaczynam się martwić :o

Tylko mnie nikt nie ostrzegał.... ?

A może to przede mną ostrzegają? :roll:

Strach się bać :roll:

ja mam takie same myśli .... dlatego tak dociekam .... żeby powiedzieć jak już się dowiem, żeby się mnie nie bali :roll:

a tak serio .... też nie otrzymałam takiego priv'a .... podejrzewam, że z przekory zrobiłabym na odwrót.... :oops:

Cholera, zaczynam się martwić :o

Tylko mnie nikt nie ostrzegał.... ?

A może to przede mną ostrzegają? :roll:

Strach się bać :roll:

ja mam takie same myśli .... dlatego tak dociekam .... żeby powiedzieć jak już się dowiem, żeby się mnie nie bali :roll:

a tak serio .... też nie otrzymałam takiego priv'a .... podejrzewam, że z przekory zrobiłabym na odwrót.... :oops:

Ja raz zrobiłam na odwrót (ale to nie było ostrzeżenie) i dopiero podpadłam wszystkim :lol: :lol: :lol:

A jeśli chodzi o resztę, to niniejszym składam wyjaśnienie, że bać się mnie trzeba i już :roll: Może jeśli narozrabiam jak pijany zając, to mi zdejmą etykietkę? :roll:

A jeśli chodzi o resztę, to niniejszym składam wyjaśnienie, że bać się mnie trzeba i już :roll:

Potwierdziłbym, ale siem bojem, że mnie przypnom albo i zaszlufladkujom do jakiekoś czgośtam związanego z adoracyjom. :oops:

A jeśli chodzi o resztę, to niniejszym składam wyjaśnienie, że bać się mnie trzeba i już :roll:

Potwierdziłbym, ale siem bojem, że mnie przypnom albo i zaszlufladkujom do jakiekoś czgośtam związanego z adoracyjom. :oops:

A jak nie potwierdzisz, to mi podpadniesz, przechlapane :lol: :lol: :lol:

odp. dla PEPEGA

W kwestii ostrzeżeń - nie jestem w takim razie jednostkowym przykładem ...coś na rzeczy jest .... Nie zawsze można się wybronić - miałam sytuację z przedstawicielami pewnej firmy ,którzy nieustająco robili wszystko by mnie usunąć z ich wątku .Sprawa oparła się kilkakrotnie o moderatora , Redakcję i tu muszę napisać ,że dużo zawdzięczam Ponuremu63 ,który sprawiedliwie do wszystkiego podszedł.. I teraz taki skomasowany atak ,,większości " trudno przeżyć ...skoro zasady mam i nie latam na skargi ...a interes firmy, która się i reklamuje i daje jakiś dochód - jest o niebo większy niż mój ...(odnośnie tego wątku - teraz 1/2 nie ma ..)-a to taka kategoria doświadczeń życiowych ....

Do sSIWY

cytat:

,, W pewnym sensie ,,obrażasz" piszących, sugerując, że ich wypowiedzi w danym temacie wynikają tylko i wyłącznie z przynależności a nie z ich własnych przemyśleń i własnych opinii w danym zakresie"

ODPOWIEM NA TEN ZARZUT- nie uważam by taki ,,święty " był obraz rzeczywistości - A jak ktoś jest tu na zamówienie ? i pisze np.tak :

,,XXXXXX ,czy byłbyś uprzejmy wymienić wszystkie znane Ci wady yyyyyy?Te mniejsze i te większe.Najlepiej w punktach- tak chyba najczytelniej.

-Bardzo dobre, konkretne pytanie.

Większość z tych "wad" to jednocześnie zalety. "

I tym podobne w całości 6 letniej pracy - bo nie jest to wyjątek przeze mnie zmanipulowany .....Ten xxx -to tylko przykład ,ale tu funkcjonujący .....

Odnośnie podejścia do Twej osoby - z szacunkiem nawet jeśli się nie zgadzamy ... :D

Proponuję powołać komisję!

Do spraw nacisków już była... :lol:

Nie spodziewałabym się tego w życiu! Taki wstyd! A ja myślałam, że forum to taka bajka!

Jak na CB same "ochy" i "achy", "misiaki" i "koleżanki".

A jednak płynie w waszych żyłach krew! 8) A nie angielska flegma :wink: Żarcik!

Nietykalni??? Kim są nietykalni? Nie chodzi mi o nicki! Czym się zajmują i jaki jest cel ich bytności tutaj? Bo nie mówcie, że grupą znajomków, którzy zamiast spotkać się na żywo przy piwku, prowadzi rozmowy o d...e maryni na forum!? :o

...... I tym podobne w całości 6 letniej pracy - bo nie jest to wyjątek przeze mnie zmanipulowany .....Ten xxx -to tylko przykład ,ale tu funkcjonujący .....

A widzisz Śliczna Pani – choroba jest, ale diagnoza błędna. :lol:

Tu nie chodzi o jakieś grupy, kluby, czy adorację.

W całym tym „zamieszaniu” chodzi zapewne, o przedstawicieli NIEKTÓRYCH firm i konkretnych osób z TYMI FIRMAMI związanych (domniemanie).

Biorąc pod uwagę całokształt Twojej „działalności” w tym zakresie, cała ta „układanka zamknęła się”.

Dlaczego diagnoza zła, bo moim zdaniem, generalizujesz.

Tak jak napisałem wcześniej, TO Forum wyrzuca takie osoby poza nawias i to „decyzją” użytkowników, a nie Redakcji – choć i tu wyjątki bywają.

Ale mimo to uważam, że osoby które „ostrzegają prywatnie” nawet w takim przypadku nie zasługują na wzmiankę, czy uwagę, bo jeśli mają jakieś wątpliwości, to powinny je „upublicznić” – to nie boli, a inne zachowanie jest zwyczajnym tchórzostwem.

Rozumiem, że ktoś komuś napisał prywatną wiadomość zawierającą spiskową teorię dziejów. Super - gratulować wyobraźni :):)

Wchodząc na forum (jakiekolwiek) można się liczyć z tym, że ktoś będzie miał odmienne zdanie. NIekoniecznie oznacza to "skopanie" i "wywalenie" ale coż... jak widać bardziej wrażliwsi odpadają ...

Nad tytułem Królowej LANSU

- nie pracuję ...(zajęty)

udzielając się w raczej nie popularnych tematach nie zaistnieję ...

Do tematu trzeba trochę cierpliwości ... i czasu... i innych niż moje doświadczeń ...jak się ktos odważy ,bo na 100 wiem ,że są .

A tak a propos MARTINA1 ,nie wiem skąd ta Marta CI się przyplątała - gwoli jasności... :lol:

No wlasnie, a co tam, panie, w polityce? Bo mnie - jakby co - nikt legalnie ani na priva nie ostrzegal. No i teraz nie wim, czy jestem na liscie, czy nie? Kiedys w grupie trzymajacej wladze bylam. Jako pisz-panienka zdaje sie. Ale to stare dzieje... :)

na noze :roll: nawet na tasaki, ciupaski i siekierki :D

zabina .... miałam Ci już wcześniej powiedzieć , ale mi umkło .... żaba w Twoim awatarze ma cycki jak rodzynki ..... :roll: ... dałabyś jakąś z większymi, choćby C ... a nie takie ..... piegi .... :roll: :lol:

czyli że co?

na czym stanęło?

że nie trzeba się nikogo obawiać, z każdym tutaj można iść na noże i szanse są równe?

No to jak, spróbujemy ?

nie chcę z Tobą .... nie mam szans z ciętymi ripostami .... :-? :roll: