OK 13.12.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Dlaczego nikt mnie nie ostrzegł bo już nie wspomnę o tym że sama na to nie wpadłam a co grozi za "tyknięcie" owych tajemniczych osób ? Ufff, kamień z serca... nie jestem sama jedna, nieostrzeżona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.12.2009 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Cholera, zaczynam się martwić Tylko mnie nikt nie ostrzegał.... ? A może to przede mną ostrzegają? Strach się bać ja mam takie same myśli .... dlatego tak dociekam .... żeby powiedzieć jak już się dowiem, żeby się mnie nie bali a tak serio .... też nie otrzymałam takiego priv'a .... podejrzewam, że z przekory zrobiłabym na odwrót.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.12.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Cholera, zaczynam się martwić Tylko mnie nikt nie ostrzegał.... ? A może to przede mną ostrzegają? Strach się bać ja mam takie same myśli .... dlatego tak dociekam .... żeby powiedzieć jak już się dowiem, żeby się mnie nie bali a tak serio .... też nie otrzymałam takiego priv'a .... podejrzewam, że z przekory zrobiłabym na odwrót.... Ja raz zrobiłam na odwrót (ale to nie było ostrzeżenie) i dopiero podpadłam wszystkim A jeśli chodzi o resztę, to niniejszym składam wyjaśnienie, że bać się mnie trzeba i już Może jeśli narozrabiam jak pijany zając, to mi zdejmą etykietkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 13.12.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 A jeśli chodzi o resztę, to niniejszym składam wyjaśnienie, że bać się mnie trzeba i już Potwierdziłbym, ale siem bojem, że mnie przypnom albo i zaszlufladkujom do jakiekoś czgośtam związanego z adoracyjom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.12.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 A jeśli chodzi o resztę, to niniejszym składam wyjaśnienie, że bać się mnie trzeba i już Potwierdziłbym, ale siem bojem, że mnie przypnom albo i zaszlufladkujom do jakiekoś czgośtam związanego z adoracyjom. A jak nie potwierdzisz, to mi podpadniesz, przechlapane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 13.12.2009 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 odp. dla PEPEGA W kwestii ostrzeżeń - nie jestem w takim razie jednostkowym przykładem ...coś na rzeczy jest .... Nie zawsze można się wybronić - miałam sytuację z przedstawicielami pewnej firmy ,którzy nieustająco robili wszystko by mnie usunąć z ich wątku .Sprawa oparła się kilkakrotnie o moderatora , Redakcję i tu muszę napisać ,że dużo zawdzięczam Ponuremu63 ,który sprawiedliwie do wszystkiego podszedł.. I teraz taki skomasowany atak ,,większości " trudno przeżyć ...skoro zasady mam i nie latam na skargi ...a interes firmy, która się i reklamuje i daje jakiś dochód - jest o niebo większy niż mój ...(odnośnie tego wątku - teraz 1/2 nie ma ..)-a to taka kategoria doświadczeń życiowych .... Do sSIWY cytat: ,, W pewnym sensie ,,obrażasz" piszących, sugerując, że ich wypowiedzi w danym temacie wynikają tylko i wyłącznie z przynależności a nie z ich własnych przemyśleń i własnych opinii w danym zakresie" ODPOWIEM NA TEN ZARZUT- nie uważam by taki ,,święty " był obraz rzeczywistości - A jak ktoś jest tu na zamówienie ? i pisze np.tak : ,,XXXXXX ,czy byłbyś uprzejmy wymienić wszystkie znane Ci wady yyyyyy?Te mniejsze i te większe.Najlepiej w punktach- tak chyba najczytelniej. -Bardzo dobre, konkretne pytanie. Większość z tych "wad" to jednocześnie zalety. " I tym podobne w całości 6 letniej pracy - bo nie jest to wyjątek przeze mnie zmanipulowany .....Ten xxx -to tylko przykład ,ale tu funkcjonujący ..... Odnośnie podejścia do Twej osoby - z szacunkiem nawet jeśli się nie zgadzamy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 13.12.2009 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Proponuję powołać komisję! Do spraw nacisków już była... Nie spodziewałabym się tego w życiu! Taki wstyd! A ja myślałam, że forum to taka bajka! Jak na CB same "ochy" i "achy", "misiaki" i "koleżanki". A jednak płynie w waszych żyłach krew! A nie angielska flegma Żarcik! Nietykalni??? Kim są nietykalni? Nie chodzi mi o nicki! Czym się zajmują i jaki jest cel ich bytności tutaj? Bo nie mówcie, że grupą znajomków, którzy zamiast spotkać się na żywo przy piwku, prowadzi rozmowy o d...e maryni na forum!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 13.12.2009 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 ...... I tym podobne w całości 6 letniej pracy - bo nie jest to wyjątek przeze mnie zmanipulowany .....Ten xxx -to tylko przykład ,ale tu funkcjonujący ..... A widzisz Śliczna Pani – choroba jest, ale diagnoza błędna. Tu nie chodzi o jakieś grupy, kluby, czy adorację. W całym tym „zamieszaniu” chodzi zapewne, o przedstawicieli NIEKTÓRYCH firm i konkretnych osób z TYMI FIRMAMI związanych (domniemanie). Biorąc pod uwagę całokształt Twojej „działalności” w tym zakresie, cała ta „układanka zamknęła się”. Dlaczego diagnoza zła, bo moim zdaniem, generalizujesz. Tak jak napisałem wcześniej, TO Forum wyrzuca takie osoby poza nawias i to „decyzją” użytkowników, a nie Redakcji – choć i tu wyjątki bywają. Ale mimo to uważam, że osoby które „ostrzegają prywatnie” nawet w takim przypadku nie zasługują na wzmiankę, czy uwagę, bo jeśli mają jakieś wątpliwości, to powinny je „upublicznić” – to nie boli, a inne zachowanie jest zwyczajnym tchórzostwem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.12.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Rozumiem, że ktoś komuś napisał prywatną wiadomość zawierającą spiskową teorię dziejów. Super - gratulować wyobraźni :) Wchodząc na forum (jakiekolwiek) można się liczyć z tym, że ktoś będzie miał odmienne zdanie. NIekoniecznie oznacza to "skopanie" i "wywalenie" ale coż... jak widać bardziej wrażliwsi odpadają ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 13.12.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Ssiwy12 Odnośnie diagnozy uważam ,że błędna to był jeden z przykładów ... ........A prywatna korespondencja nie jest po to by ujawniać - chyba ,że przyjmujemy inne założenia .A ja staroświecka jestem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 13.12.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 szkoda dyskutowaćsame brednie jakieśno chyba, że chodzi o zaistnienieale to już, Marto, zrobiłaśbele jak, ale jednakdalej to już tylko bicie piany o Twej traumie legaletowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 13.12.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Nad tytułem Królowej LANSU - nie pracuję ...(zajęty) udzielając się w raczej nie popularnych tematach nie zaistnieję ... Do tematu trzeba trochę cierpliwości ... i czasu... i innych niż moje doświadczeń ...jak się ktos odważy ,bo na 100 wiem ,że są . A tak a propos MARTINA1 ,nie wiem skąd ta Marta CI się przyplątała - gwoli jasności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 13.12.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 aaa, grupy trzymającej władzę Mowilam ze jak w polityce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 13.12.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 No wlasnie, a co tam, panie, w polityce? Bo mnie - jakby co - nikt legalnie ani na priva nie ostrzegal. No i teraz nie wim, czy jestem na liscie, czy nie? Kiedys w grupie trzymajacej wladze bylam. Jako pisz-panienka zdaje sie. Ale to stare dzieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.12.2009 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 czyli że co? na czym stanęło?że nie trzeba się nikogo obawiać, z każdym tutaj można iść na noże i szanse są równe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 13.12.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 na noze nawet na tasaki, ciupaski i siekierki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.12.2009 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 na noze nawet na tasaki, ciupaski i siekierki zabina .... miałam Ci już wcześniej powiedzieć , ale mi umkło .... żaba w Twoim awatarze ma cycki jak rodzynki ..... ... dałabyś jakąś z większymi, choćby C ... a nie takie ..... piegi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 13.12.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 czyli że co? na czym stanęło? że nie trzeba się nikogo obawiać, z każdym tutaj można iść na noże i szanse są równe? No to jak, spróbujemy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.12.2009 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 czyli że co? na czym stanęło? że nie trzeba się nikogo obawiać, z każdym tutaj można iść na noże i szanse są równe? No to jak, spróbujemy ? nie chcę z Tobą .... nie mam szans z ciętymi ripostami .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 13.12.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Chciałaś na noże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts