daggulka 13.12.2009 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 daggulkaZwykła ściema. Tez o tym pomyslalam, po prostu ktos ponownie chce zwrocic na siebie uwage i kolejny raz z marnym skutkiem. A ja chyba wiem kto. W każdym razie am swojego faworyta. Jeszcze trochę i teksty zaczną się mienić wszystkimi odcieniami czerwieni. Hi hi hi. Możesz mieć rację........ ale o czym kaman ? .... bo ja nie jarzyć z tą czerwienią ..... pewnie zaś czytałam nie te wewontki co trza i nie w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 13.12.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 A może jest tak ,że jak już ktoś nie ma nic do powiedzenia w temacie (bo już zabłysnął) , to próbuje ,,obśmiać " temat w ramach darmowej rozrywki ...Jeżeli nie wasz problem - to nie ma racji bytu ,bo nie trendy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 13.12.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 I jeszcze - to ,ale to końcówka po wcześniejszej dyskusji : Esiek74 napisał: ,,Niestety mam taki talęt , w 4 literowym wyrazie potrafię zrobić 5 błędów. Nie jedna poloniska wymiękła Więcej nie będę pisać i kropka". boratom :,,Pisz! Pisz! Dla jednych przyjemne - wartościowe informacje Dla innych - ubaw po pachy Naprawdę, mi nie przeszkadza, że w "4 literowym wyrazie potrafię zrobić 5 błędów". Poprawna polszczyzna - to ważne, ale odrobina kultury też jeszcze nikomu nie zaszkodziła!!! "_________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.12.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 A może jest tak ,że jak już ktoś nie ma nic do powiedzenia w temacie (bo już zabłysnął) , to próbuje ,,obśmiać " temat w ramach darmowej rozrywki ... Jeżeli nie wasz problem - to nie ma racji bytu ,bo nie trendy ? A może jest tak, że temat jest śmieszny po prostu? Jakbyś dostała ostrzeżenie od moderatora lub redakcji, żeby nie podskakiwać pewnym ludziom, to byłby całkiem inny kaliber, bo faktycznie oznaczałoby to obecność "nietykalnych" na forum. Ale prywatne ostrzeżenie, że niektórzy gryzą - to wyłącznie temat do śmiechu. Dodatkowo, z jednej strony wyciągasz prywatną korespondencję na forum publiczne, a z drugiej, nie chcesz powiedzieć nic więcej, bo to prywatna korespondencja To nad czym tu poważnie deliberować? Jest ktoś życzliwy, kto Ci doradził coś, to albo skorzystaj, albo nie - ale nie rób afery, bo jej nie ma Ale pośmiać się można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 13.12.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Czy mogę wypowiedzieć sie w tym temacie? Beeeee Mam nadzieję że wniosłem coś do tej gorącej dyskusji. P.s. Że wam się chce... Wniosłeś Właśnie się zastanawiałem, jak wyartykułować swoje odczucia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 13.12.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Nie ja jedna dostałam prywatną korespondencję tego typu...- to akurat się potwierdziło....jedni ją skonfrontowali , ja nie bo nie ważne o kim i dlaczego napisano ,ale ważne ŻE NAPISANO ....Nt. śmieszności tematu - wątpię - choć niektórzy tak podchodzą ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.12.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Inni to się przy okazji przyznali, a Ty to wyciągnęłaś początkowo jako argument w dyskusji Więc nie panikuj, bo problemu nie ma. Podziękuj grzecznie tej osobie i zastosuj się do rad, albo olej i zapomnij o tej korespondencji, ale nie szukaj spisku tam, gdzie go nie ma. Bo to faktycznie śmieszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 13.12.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 JAKBY TO BYŁA 1 OSOBA -NO PROBLEM ...a było ich dużo więcej .. i nawet jeśli CIEBIE to nie dotyczy - nie znaczy,że nie istnieje .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.12.2009 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 chciałabym coś mądrego napisać ..... ale nici z tego ..... łepeptyna mnie straszliwie napiernicza co wyłącza moją zdolność myślenia na resztę wieczora ... po namyśle - nie ma co się przejmować wiadomościami od forumowiczów na priv że na kogoś tam się powinno uważać ..... ma się wybór - albo się bardziej uważa coby nie nadziać się na pięść jeśli faktycznie ktoś się uwziął albo się olewa i robi swoje ..... obawiam się, że już dziś nic mądrzejszego nie wykrzesam .... dziękuję za uwagę ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 13.12.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 ktoś wie, o co tu chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.12.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 chciałabym coś mądrego napisać ..... ale nici z tego ..... łepeptyna mnie straszliwie napiernicza co wyłącza moją zdolność myślenia na resztę wieczora ... po namyśle - nie ma co się przejmować wiadomościami od forumowiczów na priv że na kogoś tam się powinno uważać ..... ma się wybór - albo się bardziej uważa coby nie nadziać się na pięść jeśli faktycznie ktoś się uwziął albo się olewa i robi swoje ..... obawiam się, że już dziś nic mądrzejszego nie wykrzesam .... dziękuję za uwagę ..... Bo tu się nie da nic mądrzejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.12.2009 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Bo tu się nie da nic mądrzejszego no paczpani .... pomimo takiego dyskomfortu jednak mi się udało coś mądrego .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.12.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Bo tu się nie da nic mądrzejszego no paczpani .... pomimo takiego dyskomfortu jednak mi się udało coś mądrego .... Co to się będzie działo, jak pani będziesz miała komfort? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.12.2009 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Bo tu się nie da nic mądrzejszego no paczpani .... pomimo takiego dyskomfortu jednak mi się udało coś mądrego .... Co to się będzie działo, jak pani będziesz miała komfort? jednak na nic więcej bym nie liczyła .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.12.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Bo tu się nie da nic mądrzejszego no paczpani .... pomimo takiego dyskomfortu jednak mi się udało coś mądrego .... Co to się będzie działo, jak pani będziesz miała komfort? jednak na nic więcej bym nie liczyła .... Mądra i skromna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.12.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 No błagam Was, Wy tak na poważnie? Ja po prostu nie wierzę, że ktoś takie priwy pisze - po prostu ktoś coś zmyślił i teraz ubaw ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.12.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 No błagam Was, Wy tak na poważnie? Ja po prostu nie wierzę, że ktoś takie priwy pisze - po prostu ktoś coś zmyślił i teraz ubaw ma... No, ja na pewno mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 13.12.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Napisz to Barbossie , Pepegowi i ewunimii - wypadało by od początku poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 13.12.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 ale o czym kaman ? .... bo ja nie jarzyć z tą czerwienią ..... pewnie zaś czytałam nie te wewontki co trza i nie w temacie To nie wiesz, że są ludzie, których wątroba boli, że tu tak spokojnie i nikt o wichrzycielach nie wspomina nawet. A tu by się chciało być w centrum uwagi. I już się zaczyna charakterystyczne wyrywanie z kontekstu i cytowanie z innych wątków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.12.2009 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 dobra .... przyznam się .... żeby pokazać, że to nie ściema ....otrzymywałam kilkakrotnie na priv od różnych ludzi informacje , żeby zajrzeć tam czy tu bo po mnie jeżdżą ..... albo żeby se dać spokój z aktualną dyskusją z daną osobą bo nic nie wskóram .....było to w czasie kiedy szło "na noże" w różnych sprawach ..... czyli nie jako "świerzak" żaby na kogoś uważać i z kimś nie wchodzić w spory - tylko znacznie później , kiedy miałam ustaloną pozycję na forum i się stawiałam .... i tak sobie myślę .... czy to jest złe? jesli jest to pisane z troski czy życzliwości jak u mnie - ja tego nie neguję .... ale jeśli ktoś pisze w formie ostrzeżenia / zastraszenia ..... to nie jest fair ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts