Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kto na forum jest nietykalny ?????

daggulka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 825
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

To nie wiesz, że są ludzie, których wątroba boli, że tu tak spokojnie i nikt o wichrzycielach nie wspomina nawet. A tu by się chciało być w centrum uwagi. I już się zaczyna charakterystyczne wyrywanie z kontekstu i cytowanie z innych wątków.

zastanawiam się, czy aby nie o mnie piszesz ....

ostatnio coś w niezbyt popularne poglądowo akcje się mieszam .... ale nie poradzę, ze mam pysk niewyparzony .... :roll:

dobra .... przyznam się .... żeby pokazać, że to nie ściema ....

otrzymywałam kilkakrotnie na priv od różnych ludzi informacje , żeby zajrzeć tam czy tu bo po mnie jeżdżą ..... albo żeby se dać spokój z aktualną dyskusją z daną osobą bo nic nie wskóram .....

było to w czasie kiedy szło "na noże" w różnych sprawach ..... czyli nie jako "świerzak" żaby na kogoś uważać i z kimś nie wchodzić w spory - tylko znacznie później , kiedy miałam ustaloną pozycję na forum i się stawiałam ....

i tak sobie myślę ....

czy to jest złe?

jesli jest to pisane z troski czy życzliwości jak u mnie - ja tego nie neguję ....

ale jeśli ktoś pisze w formie ostrzeżenia / zastraszenia ..... to nie jest fair .....

Ale z tego, co rozumiem, to kilka osób dostało takie info i nikt tego nie odebrał jako próbę zastraszenia, tylko raczej jako radę, czy coś w rodzaju "odpuść, nie warto" :roll:

Jakoś przypadkiem zastraszenie trafiło akurat na Martinę? :o Ma dziewczyna pecha...

No nic na to nie poradzę, że mnie to śmieszy :lol:

A ja myślę że jak się nie ma czym zabłysnąć to można powiedzieć jak pewien Prezydent : "Posiadam porażające wiadomości, które są potworne i przerażające - jednak nie mogę powiedzieć czego dotyczą bo to tajemnica".

Ja to nazywam żenującym maglem.

Albo piszę co myślę i na jaki temat (lub czyj temat ) i do niego bezpośrednio labo stulam dziób, bo takie pie....nie niczego nie znosi poza powtarzaniem smutnych kawałków.

Mnie się już nie chce.

Ktoś komuś doopę obrobił na priv i się robi z tego wielkie halo zamiast się nad sobą zastanowić - czy ładnie tak obrabiać komuś doopę za plecami ?

Martina .... wiem na czym polega Twój problem ....

jak dla mnie - piszesz zbyt skomplikowanie ..... nie piszesz prosto z mostu o co Ci chodzi tylko zasłaniasz to za mnóstwem niepotrzebnych , nieadekwatnych słów zdań, cytatów ....

ja jestem prosta baba - do mnie trza łopatologicznie .... i ja tak piszę .... bez owijania ....

nie pasuje mi coś - to piszę prosto o tym co mi nie halo ....

więc napisz prosto , po prostu - co Ci nie halo?

dlaczego nie halo, że zostałaś ostrzeżona na priv?

czy dlatego, że kontekst był niewłaściwy?

czy dlatego, ze poczułaś się zastraszana?

czy dlatego, ze zastanowiłaś się i doszłaś do wniosku że tak właśnie jest i trza z tym coś zrobić?

prosto proszę, i krótko - o co Ci chodzi?

Ktoś komuś doopę obrobił na priv i się robi z tego wielkie halo zamiast się nad sobą zastanowić - czy ładnie tak obrabiać komuś doopę za plecami ?

Ja tam nie czuję respektu przed nietykalnymi (no chyba, że to o mnie było) i walę między oczy. Prawda Nefer?

Ja tam nie czuję respektu przed nietykalnymi (no chyba, że to o mnie było) i walę między oczy. Prawda Nefer?

JoShi - to Ty też coś wiesz o istnieniu nietykalnych :o :lol:

to mnie zaskoczyłaś :lol:

To może trzeba na pierwszą stronkę wrócić ..... może poczekać na innych niech się wypowiedzą (ci którzy mają obawy )...,ale wątpię by ktoś jeszcze się pokazał ....z tych z ,,drugiej" strony..

Ludzie też czytają ...niekoniecznie piszą- myślę że sprowadzanie tego do ,,mego " problemu - jest błędem ....zwłaszcza ,że są i inni ....

Czasami zwrócenie uwagi jest wszystkim co można zrobić - i to chyba taki przypadek .... i jedni widzą ,inni nie- zdania podzielone ....

JoShi - to Ty też coś wiesz o istnieniu nietykalnych :o :lol:

to mnie zaskoczyłaś :lol:

No proszę Cię. Skoro teksty o nietykalności padły w kontekście bardzo zuchwałej i bezczelnej wypowiedzi na temat jednej z forumowiczek, to tak trudno się domyśleć kto niby tym nietykalnym jest?

Prawdę mówiąc to i mi się parę razy zdarzyło komuś na PW podpowiedzieć, żeby sobie darował bo się próbuję spierać z betonem. Ale, żeby zaraz zastraszanie?

Zwykłe bicie piany i tyle. Kuracja się komuś skończyła najwyraźniej.

I bardzo dobrze - bo właśnie dlatego normalnie można z Tobą rozmawiać nawet jeśli się ma inne zdanie :):) Mnie, w każdym razie, nie przeszkadza a wręcz pomaga :):)

Ale jak pisze Zochna - do czasu weryfikacji nie wiadomo ocokaman i okogokaman, więc nie wiem czy sobie nie schlebiasz :)

To może trzeba na pierwszą stronkę wrócić ..... może poczekać na innych niech się wypowiedzą (ci którzy mają obawy )...,ale wątpię by ktoś jeszcze się pokazał ....z tych z ,,drugiej" strony..

Ludzie też czytają ...niekoniecznie piszą- myślę że sprowadzanie tego do ,,mego " problemu - jest błędem ....zwłaszcza ,że są i inni ....

Czasami zwrócenie uwagi jest wszystkim co można zrobić - i to chyba taki przypadek .... i jedni widzą ,inni nie- zdania podzielone ....

Ja myślę że oni milczą, bo są zastraszeni. :o

BTW - dziś rocznica Stanu wojennego. W tamtych czasach takich jak Ty Martinka nazywano prowokatorami.

Pojawiali się, sugerowali, oczerniali, skłócali ludzi, rozsiewali ploty, robili magiel , a na końcu rozrzucali ulotki na manifestacji, ktorych nikt nie podnosił- taka była ich rola.

Teraz, w wolnym kraju i w wolnym necie każdy może napisać wszystko - więc i Ty możesz. Ale jak widać średnio Ci wychodzi.

Nie widzę paniki. A ponieważ nie udało Ci się osiągnąć tego co chciałaś to dorabiasz teorię, że ONI - Ci zastraszeni - się boją, tylko TY masz odwagę o TYM (czymś :o ) pisać.

Tak mi się skojarzyło....Twoich ulotek nikt nie podnosi Martino.

jest tak jak zawsze ..... jedni widzą problem , inni nie widzą problemu .....

reasumując .... zastanowiła mnie wypowiedź MARTINA1 w innym wątku na tyle, że postanowiłam o tym porozmawiać .... i dyskusja się rozwinęła widzę ponad miarę ....

dla mnie problem nie istnieje - nie ma dla mnie na forum osoby przez którą czuję się tak jak poczuła się MARTINA1 ..... nie boję się dyskusji ani z Nefer , ani z Nitubagą , ani z JoShi, ani z Barbossem , ani kółkiem wzajemnej adoracji , ani z nikim innym kto ma cięty jęzor ....

po to jest forum, żeby swoje zdanie wypowiedzieć - i każdy ma do tego prawo .... ale każdy musi się liczyć również z krytyką - i z tym najgorzej sobie poradzić ....

trzeba nauczyć się radzić sobie z krytyką na forum ..... argumentami .....

Martina też sie nie boi.

Ona jest głosem tej ogromnej rzeszy zastraszonych :):)

Allllllllllllbo tak się boisz, że boisz się napisać, że się boisz :)

Alllleeeee Daga nie nadążasz

(a przy okazji - sorry, spóźnione - najserdeczniejsze życzenia imieninowe. Dużo zdrowia, zdrowia, zdrowie - reszta przyjdzie sama :):))