Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kto na forum jest nietykalny ?????

daggulka

Recommended Posts

Martina też sie nie boi.

Ona jest głosem tej ogromnej rzeszy zastraszonych :):)

Allllllllllllbo tak się boisz, że boisz się napisać, że się boisz :)

Alllleeeee Daga nie nadążasz

no nie nadążam .... ciemna jestem jak ta tabaka ... aże wstyd do ludziów wychodzić normalnie :oops: :roll:

to ja się już nic nie odzywam lepiej coby się nie pogrążyć .... i ende... :roll:

(a przy okazji - sorry, spóźnione - najserdeczniejsze życzenia imieninowe. Dużo zdrowia, zdrowia, zdrowie - reszta przyjdzie sama :):))

a dziękuję i wzajemnie , wzajemnie :wink: :D

choć u mnie to ino urodziny są obchodzone i za cholerę nie wiem dlaczego skoro po nich jestem co rok to starsza :-? :lol:

• Odpowiedzi 825
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

I bardzo dobrze - bo właśnie dlatego normalnie można z Tobą rozmawiać nawet jeśli się ma inne zdanie :):) Mnie, w każdym razie, nie przeszkadza a wręcz pomaga :):)

Cokolwiek bym nie odpowiedziała, i tak Martinka dopasuje to do swojej teorii o obrońcach nietykalnych :p

Ale jak pisze Zochna - do czasu weryfikacji nie wiadomo ocokaman i okogokaman, więc nie wiem czy sobie nie schlebiasz :)

No wiesz ja tak tylko w marzeniach się na tej liście umieszczam a tak naprawdę obstawiałam Ciebie :p

I bardzo dobrze - bo właśnie dlatego normalnie można z Tobą rozmawiać nawet jeśli się ma inne zdanie :):) Mnie, w każdym razie, nie przeszkadza a wręcz pomaga :):)

Cokolwiek bym nie odpowiedziała, i tak Martinka dopasuje to do swojej teorii o obrońcach nietykalnych :p

Ale jak pisze Zochna - do czasu weryfikacji nie wiadomo ocokaman i okogokaman, więc nie wiem czy sobie nie schlebiasz :)

No wiesz ja tak tylko w marzeniach się na tej liście umieszczam a tak naprawdę obstawiałam Ciebie :p

Aż tak zarozumiała nie jestem :):) Ja mam kilka swoich typów :) Ale to bardzo zacne towarzystwo jest, więc ja raczej niegodna :):)

a dziękuję i wzajemnie , wzajemnie :wink: :D

choć u mnie to ino urodziny są obchodzone i za cholerę nie wiem dlaczego skoro po nich jestem co rok to starsza :-? :lol:

Dzięki- u nasz się właśnie imieniny obchodzi - pewnie z uwagi iż z urodzin kolejnych nie ma się co cieszyć :):)

Aż tak zarozumiała nie jestem :):) Ja mam kilka swoich typów :) Ale to bardzo zacne towarzystwo jest, więc ja raczej niegodna :):)

No co Ty. Dodaj dwa do dwóch i ci wyjdzie. Przecież ONA została ZASTRASZONA po tym jak tyknęłą CIEBIE. Proste nie?

A co do imienin. To jest takie w zasadzie katolickie święto, bo to jest święto patrona, którego Ci na chrzcie wybrali, tylko mało kto o tym dziś pamięta. I obchodzą ludzie te imieniny a nie bardzo wiedzą dlaczego :)

Dagulka :o :o :o :o (cytować nie bedę :wink: ), ale Ty tak serio, serio :o :lol: :lol: :lol: :lol:

toz to ja jak baranek potulna jestem,ino jak mnie ktoś wkurzy, to pióra lecą :wink:

I jak szybko mnie ponosi, tak szybko odpuszcza, nie mam czasu na permanenty wkurw :roll:

a w temacie, kiedyś dostałam priv, raczej z tych pseudożyczliwych niz z zastraszających, o treści mniej więcej " z pania "...." raczej się zgadzaj, ochaj na widok każdego centymetra fugi w jej domu, bo jak zaczniesz krytykować, to cała jej swita Cie zgnoi"

Czyli co?? no smieszno, czy straszno ?

Ja świeżak byłam, myslałam ,ze to powszechne tutaj.....potem poszło w zapomnienie, do dziś, ten wątek przypomniałmi tamtą akcję.

i jedynie ironiczny usmiech mi sie maluje na twarzy

a w temacie, kiedyś dostałam priv, raczej z tych pseudożyczliwych niz z zastraszających, o treści mniej więcej " z pania "...." raczej się zgadzaj, ochaj na widok każdego centymetra fugi w jej domu, bo jak zaczniesz krytykować, to cała jej swita Cie zgnoi"

Ojej. Podaj jakieś szczegóły, albo chociaż podpowiedzi. To nie mogło być o mnie (nie mam jeszcze żadnych fug) a ciekawość mnie zżera.

No co Ty. Dodaj dwa do dwóch i ci wyjdzie. Przecież ONA została ZASTRASZONA po tym jak tyknęłą CIEBIE. Proste nie?

Wiesz, nic nie padło otwartym tekstem, więc doprawdy nie czuję sie godna takiego wyróżnienia :)

A co do imienin. To jest takie w zasadzie katolickie święto, bo to jest święto patrona, którego Ci na chrzcie wybrali, tylko mało kto o tym dziś pamięta. I obchodzą ludzie te imieniny a nie bardzo wiedzą dlaczego :)

Eeetam wiedzą dlaczego . Kiedyś dziecko dostawało imię od partona, w dniu w ktorym się urodziło. NIe ma świętej Dagmary - ale wszystko jest możliwe :):):) WIęc trochę się te zwyczaje zmieniły. I może to lepiej, bo miałabym na imię Olimpia albo Łazarz :)

JoShi, ale tak serio, czy ma to jakieś znaczenie ?? czy tylko o zaspokojenie ciekawości chodzi :lol: :lol:

A ja raczej z tych nieochających jestem wbrew sobie, a jeśli ktos ewidentnie o krytyke nie prosi wole milczeć - bo po co sie odzywać ?? To mój dom, czy jego, nie ja tam bedę mieszkać,więc jeśli o mnie chodzi moze se pierdyknąć jelenie na rykowisku w formacie "Panoramy Racławickiej" :wink:

Ja świeżak byłam, myslałam ,ze to powszechne tutaj.....potem poszło w zapomnienie, do dziś, ten wątek przypomniałmi tamtą akcję.

no masz ..... następna ..... :roll: :lol:

a ja kuźwa nigdy nic nie dostałam .... nigdy nikt nie pomyślał, żeby mnie boroczkę ostrzec .... podłość ludzka nie zna granic ..... :roll:

Nie przejmuj się Daga - mnie też to ominęło - może my w innym segmencie jesteśmy :):)

pewnie w tym drugim ..... tych , przed którymi ostrzegają .... :wink:

Ale jezdeśmy zarozumiałe :):) Ja tam tylko dostaję jakieś nudne konkrety - jakieś zapytania o fachowców albo zaproszenia na imprezy albo takie tam :):)

I chyba wolę, bo opinię o ludziach wyrabiam sobie sama i nie potrzebuję do tego życzliwych doradców :)

Nie przejmuj się Daga - mnie też to ominęło - może my w innym segmencie jesteśmy :):)

Dlaczego mnie te wszystkie awantury omijają http://emoty.blox.pl/resource/beczy.gifA co jakiś gorszy jestem?

Dobra, już nie rycz, zaraz Ci podeślę jakis podły anonim :):)

Dlaczego mnie te wszystkie awantury omijają http://emoty.blox.pl/resource/beczy.gifA co jakiś gorszy jestem?

Dobra, już nie rycz, zaraz Ci podeślę jakis podły anonim :):)

Przyjmuję na klatę 8)

Zawsze się spóżniam :-? Chyba udzielam się w złych wątkach? :-? Gdzie tak "leją" i "mieszają z błotkiem"? :lol: