daggulka 13.12.2009 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Martina też sie nie boi. Ona jest głosem tej ogromnej rzeszy zastraszonych :) Allllllllllllbo tak się boisz, że boisz się napisać, że się boisz Alllleeeee Daga nie nadążasz no nie nadążam .... ciemna jestem jak ta tabaka ... aże wstyd do ludziów wychodzić normalnie to ja się już nic nie odzywam lepiej coby się nie pogrążyć .... i ende... (a przy okazji - sorry, spóźnione - najserdeczniejsze życzenia imieninowe. Dużo zdrowia, zdrowia, zdrowie - reszta przyjdzie sama :)) a dziękuję i wzajemnie , wzajemnie choć u mnie to ino urodziny są obchodzone i za cholerę nie wiem dlaczego skoro po nich jestem co rok to starsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 13.12.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 I bardzo dobrze - bo właśnie dlatego normalnie można z Tobą rozmawiać nawet jeśli się ma inne zdanie :) Mnie, w każdym razie, nie przeszkadza a wręcz pomaga :) Cokolwiek bym nie odpowiedziała, i tak Martinka dopasuje to do swojej teorii o obrońcach nietykalnych Ale jak pisze Zochna - do czasu weryfikacji nie wiadomo ocokaman i okogokaman, więc nie wiem czy sobie nie schlebiasz No wiesz ja tak tylko w marzeniach się na tej liście umieszczam a tak naprawdę obstawiałam Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.12.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 I bardzo dobrze - bo właśnie dlatego normalnie można z Tobą rozmawiać nawet jeśli się ma inne zdanie :) Mnie, w każdym razie, nie przeszkadza a wręcz pomaga :) Cokolwiek bym nie odpowiedziała, i tak Martinka dopasuje to do swojej teorii o obrońcach nietykalnych Ale jak pisze Zochna - do czasu weryfikacji nie wiadomo ocokaman i okogokaman, więc nie wiem czy sobie nie schlebiasz No wiesz ja tak tylko w marzeniach się na tej liście umieszczam a tak naprawdę obstawiałam Ciebie Aż tak zarozumiała nie jestem :) Ja mam kilka swoich typów Ale to bardzo zacne towarzystwo jest, więc ja raczej niegodna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 13.12.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 to taka tradycja tych zza Buga, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.12.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 a dziękuję i wzajemnie , wzajemnie choć u mnie to ino urodziny są obchodzone i za cholerę nie wiem dlaczego skoro po nich jestem co rok to starsza Dzięki- u nasz się właśnie imieniny obchodzi - pewnie z uwagi iż z urodzin kolejnych nie ma się co cieszyć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 13.12.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Aż tak zarozumiała nie jestem :) Ja mam kilka swoich typów Ale to bardzo zacne towarzystwo jest, więc ja raczej niegodna :) No co Ty. Dodaj dwa do dwóch i ci wyjdzie. Przecież ONA została ZASTRASZONA po tym jak tyknęłą CIEBIE. Proste nie? A co do imienin. To jest takie w zasadzie katolickie święto, bo to jest święto patrona, którego Ci na chrzcie wybrali, tylko mało kto o tym dziś pamięta. I obchodzą ludzie te imieniny a nie bardzo wiedzą dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.12.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Dagulka (cytować nie bedę ), ale Ty tak serio, serio toz to ja jak baranek potulna jestem,ino jak mnie ktoś wkurzy, to pióra lecą I jak szybko mnie ponosi, tak szybko odpuszcza, nie mam czasu na permanenty wkurw a w temacie, kiedyś dostałam priv, raczej z tych pseudożyczliwych niz z zastraszających, o treści mniej więcej " z pania "...." raczej się zgadzaj, ochaj na widok każdego centymetra fugi w jej domu, bo jak zaczniesz krytykować, to cała jej swita Cie zgnoi" Czyli co?? no smieszno, czy straszno ? Ja świeżak byłam, myslałam ,ze to powszechne tutaj.....potem poszło w zapomnienie, do dziś, ten wątek przypomniałmi tamtą akcję. i jedynie ironiczny usmiech mi sie maluje na twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 13.12.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 a w temacie, kiedyś dostałam priv, raczej z tych pseudożyczliwych niz z zastraszających, o treści mniej więcej " z pania "...." raczej się zgadzaj, ochaj na widok każdego centymetra fugi w jej domu, bo jak zaczniesz krytykować, to cała jej swita Cie zgnoi" Czyli co?? no smieszno, czy straszno ? Ojej. Podaj jakieś szczegóły, albo chociaż podpowiedzi. To nie mogło być o mnie (nie mam jeszcze żadnych fug) a ciekawość mnie zżera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.12.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Aż tak zarozumiała nie jestem :) Ja mam kilka swoich typów Ale to bardzo zacne towarzystwo jest, więc ja raczej niegodna :) No co Ty. Dodaj dwa do dwóch i ci wyjdzie. Przecież ONA została ZASTRASZONA po tym jak tyknęłą CIEBIE. Proste nie? Wiesz, nic nie padło otwartym tekstem, więc doprawdy nie czuję sie godna takiego wyróżnienia A co do imienin. To jest takie w zasadzie katolickie święto, bo to jest święto patrona, którego Ci na chrzcie wybrali, tylko mało kto o tym dziś pamięta. I obchodzą ludzie te imieniny a nie bardzo wiedzą dlaczego Eeetam wiedzą dlaczego . Kiedyś dziecko dostawało imię od partona, w dniu w ktorym się urodziło. NIe ma świętej Dagmary - ale wszystko jest możliwe :) WIęc trochę się te zwyczaje zmieniły. I może to lepiej, bo miałabym na imię Olimpia albo Łazarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.12.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 JoShi, ale tak serio, czy ma to jakieś znaczenie ?? czy tylko o zaspokojenie ciekawości chodzi A ja raczej z tych nieochających jestem wbrew sobie, a jeśli ktos ewidentnie o krytyke nie prosi wole milczeć - bo po co sie odzywać ?? To mój dom, czy jego, nie ja tam bedę mieszkać,więc jeśli o mnie chodzi moze se pierdyknąć jelenie na rykowisku w formacie "Panoramy Racławickiej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.12.2009 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 a w temacie, kiedyś dostałam priv, raczej z tych pseudożyczliwych niz z zastraszających, o treści mniej więcej " z pania "...." raczej się zgadzaj, ochaj na widok każdego centymetra fugi w jej domu, bo jak zaczniesz krytykować, to cała jej swita Cie zgnoi" Czyli co?? no smieszno, czy straszno ? Ja świeżak byłam, myslałam ,ze to powszechne tutaj.....potem poszło w zapomnienie, do dziś, ten wątek przypomniałmi tamtą akcję. no masz ..... następna ..... a ja kuźwa nigdy nic nie dostałam .... nigdy nikt nie pomyślał, żeby mnie boroczkę ostrzec .... podłość ludzka nie zna granic ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.12.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Nie przejmuj się Daga - mnie też to ominęło - może my w innym segmencie jesteśmy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.12.2009 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Nie przejmuj się Daga - mnie też to ominęło - może my w innym segmencie jesteśmy :) pewnie w tym drugim ..... tych , przed którymi ostrzegają .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.12.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Nomoment moment, to Dagula mnie z Tobą i Małgoś w jedym szeregu postawiła, a ja naprawdę nie wiem czemu gdzie mi tam do Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.12.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Nie przejmuj się Daga - mnie też to ominęło - może my w innym segmencie jesteśmy :) pewnie w tym drugim ..... tych , przed którymi ostrzegają .... Ale jezdeśmy zarozumiałe :) Ja tam tylko dostaję jakieś nudne konkrety - jakieś zapytania o fachowców albo zaproszenia na imprezy albo takie tam :) I chyba wolę, bo opinię o ludziach wyrabiam sobie sama i nie potrzebuję do tego życzliwych doradców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.12.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Nie przejmuj się Daga - mnie też to ominęło - może my w innym segmencie jesteśmy :) Dlaczego mnie te wszystkie awantury omijają http://emoty.blox.pl/resource/beczy.gifA co jakiś gorszy jestem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.12.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Nie przejmuj się Daga - mnie też to ominęło - może my w innym segmencie jesteśmy :) Dlaczego mnie te wszystkie awantury omijają http://emoty.blox.pl/resource/beczy.gifA co jakiś gorszy jestem? Dobra, już nie rycz, zaraz Ci podeślę jakis podły anonim :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 13.12.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 JoShi, ale tak serio, czy ma to jakieś znaczenie ?? czy tylko o zaspokojenie ciekawości chodzi No baba jestem i mnie z ciekawości skręca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.12.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Nomoment moment, to Dagula mnie z Tobą i Małgoś w jedym szeregu postawiła, a ja naprawdę nie wiem czemu gdzie mi tam do Was Masz szczęście, że Cie lubię :) Juz byłabyś zastraszona :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.12.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Nie przejmuj się Daga - mnie też to ominęło - może my w innym segmencie jesteśmy :) Dlaczego mnie te wszystkie awantury omijają http://emoty.blox.pl/resource/beczy.gifA co jakiś gorszy jestem? Dobra, już nie rycz, zaraz Ci podeślę jakis podły anonim :) Przyjmuję na klatę Zawsze się spóżniam Chyba udzielam się w złych wątkach? Gdzie tak "leją" i "mieszają z błotkiem"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts