pp_mp 04.10.2010 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Czy ktoś może umieścić zdjęcia z realizacji kameralnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirabel 12.10.2010 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 WITAM SERDECZNIE WSZYSTKICH FANÓW "DOMÓW Z WIZJĄ". jA RÓWNIEŻ PRZYMIERZAM SIE DO TEGO PROJEKTU I PROBUJE PRZEKONAĆ DO NIEGO SWOJEGO MĘZA. MIESZKAM W ZACHODNIOPOMORSKIM, AKONKRETNIE W KOSZALINIE I CHĘTNIE WYBRAŁABYM SIE NA JUZ ROZPOCZETA BUDOWĘ,ZEBY ZOBACZYC JAK TO WYGLĄDA. bARDZO PROSZĘ O KONTAKT NA MAILA [email protected] Chętnie też poczytam o wszelkiego rodzaju przeróbkach, ponieważ łazienka wydaje mi sie za mała, a taże myślę o zamknieciu kuchni. Ta bezpośredniość z salonem już mi sie opatrzyła. Co Wy na to??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PatrycjaRZ 14.10.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Witam u nas postępy w budowie, dachówka już prawie na dachu ) i brama garażowa zamontowana zalanczam kilka fotek pozdrawiam budujących Kameralny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PatrycjaRZ 14.10.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 cd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radja13 16.10.2010 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Mogę spytać jaka to dachówka (producent i kolor)i jaka cegła jest na kominach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PatrycjaRZ 16.10.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Witamdachówka jest firmy Roben kolor czarny Monza plus, na kominach też jest czarna cegła klinkierówka ale matowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PatrycjaRZ 16.10.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 radja13 a jak idzie wasza budowa???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radja13 17.10.2010 05:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 radja13 a jak idzie wasza budowa???? Własnie wylailismy wieniec i teraz czekamy na cieśle a dachówka jeszcze nie wybrana.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PatrycjaRZ 17.10.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Własnie wylailismy wieniec i teraz czekamy na cieśle a dachówka jeszcze nie wybrana.... a gdzie jakieś fotki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pietrzr 19.10.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Witam . Zastanawiam się nad wyborem projektu Kameralny 2 , ewentualnie Kameralny 3. Czy ktos z uzytkownikow forum może orientuje się jakie jest wyliczone w projekcie zapotrzebowanie na ciepło. Na stronie www pracowni niestety nie widzę tych parametrow, a decydujac sie na dany projekt chcialbym wiedziec na ile on jest energooszczedny. Czy ktos z Was zdecydowal sie na zakup projektu domku z projektem wentylacji mechanicznej ? pietrzr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolek_r 19.10.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Witam ja własnie zakupiłem projekt Kameralny 3 z wen. mech .jeśli ktos chce jakies informacje które są zawarte w projekcie to moge spróbować odpowiedziec. Niestety jak narazie poza działką i projektem niec więcej nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radja13 20.10.2010 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Witam ja własnie zakupiłem projekt Kameralny 3 z wen. mech .jeśli ktos chce jakies informacje które są zawarte w projekcie to moge spróbować odpowiedziec. Niestety jak narazie poza działką i projektem niec więcej nie mam. Można zobaczyć jakieś fragmenty z projektu wentylacji mechanicznej? Generalnie chciałbym spytać jak dokładny jest ten projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pietrzr 20.10.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Jezeli nie stanowi problemu to prosze sprawdz w projekcie domu jakie jest zapotrzebowanie na cieplo (C.O.) / straty cieplne budynku. A druga sprawa to czy w projekcie budowlanym pozostały kominy wentylacyjne ? - skoro ma byc zastosowana wentylacja mechaniczna to chyba są one zbędne ? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radja13 21.10.2010 03:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Jezeli nie stanowi problemu to prosze sprawdz w projekcie domu jakie jest zapotrzebowanie na cieplo (C.O.) / straty cieplne budynku. A druga sprawa to czy w projekcie budowlanym pozostały kominy wentylacyjne ? - skoro ma byc zastosowana wentylacja mechaniczna to chyba są one zbędne ? . Kominy i tak muszą zostać bo obydwa są spalinowe. Tutaj nie bedzie wiekszej róznicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pietrzr 21.10.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Stad moje pytanie jezeli chodzi o straty cieplne budynku. Jezeli nie będą duze to można sie zastanowic czy nie docieplic mocniej budynku, zastosowac cieplejsze okna oraz wentylacje mechaniczna i wtedy zrezygnowac z pieca na gaz . Przy niskim zapotrzebowaniu na cieplo zaczyna kalkulowac sie np.pompa ciepła i wtedy budowanie jednego z kominow jest zbedne - pozostaje tylko jeden spalinowy do kominka. Jezeli macie dane co do zapotrzebowania na cieplo to podaje maila : [email protected] Pozdrawiam sympatykow projektu Kameralny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batoon 21.10.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 witam, właśnie zacząlem budowę kameralny 3. dzisiaj był geodeta wytyczył dom i jutro wchodzi ekipa i zaczyna działać. oto fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batoon 21.10.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 lepsze zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolek_r 24.10.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Można zobaczyć jakieś fragmenty z projektu wentylacji mechanicznej? Generalnie chciałbym spytać jak dokładny jest ten projekt? Poproszę maila to postaram się coś poskanować i przesłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta_j 03.11.2010 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Witam, Razem z mężem zdecydowaliśmy się na projekt Kameralny 3, już zakupiony, a teraz czekamy na pozwolenie na budowę. Mieszkamy w Trzebnicy koło Wrocławia i bardzo chętnie zobaczylibyśmy już budujący się kameralny w okolicy. Byłabym bardzo wdzięczna za odpowiedź na maila: [email protected]. Pozdrawiam i życzę powodzenia już budującym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PatrycjaRZ 20.11.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 lepsze zdjecie ale piękna okolica ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts