Kamka 22.05.2015 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 fajny projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolek_r 02.07.2015 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 (edytowane) Witam kameralnych. Jak radzicie sobie z zachowaniem prywatności w łazience z oknem od samej podłogi? Jakieś zasłony, żaluzje, roletki? Czy może okleić szybę matową folią? Folia może głupio wyglądać z zewnątrz szczególnie w zestawieniu z sąsiednim oknem. Co do zasłon to obawiam się, że z lenistwa byłyby na stałe zasłonięte i trochę mija się to z celem. Zastanawiam się też czy jest sens robić to okno otwierane czy może zrobić tylko stałe przeszklenie? (mam wentylacje mechaniczną) Czy zdarza wam się potrzeba otwierania tego okna? Pozdrawiam Grzegorz Witam ja mam w łazienkach szyby mrożone i po sprawie, ale jak folia jest dobrze przyklejona pod listwami przyszybowymi tez może być. Okna w łazience jeszcze nie otwierałem, ale czy to taka oszczędność przy zakupie okien - myślę, że nie no chyba że mowa o suwance z salonu Pozdrawiam Edytowane 2 Lipca 2015 przez kolek_r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolek_r 02.07.2015 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Kilka zdjęć projektu w mojej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 09.07.2015 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Kilka zdjęć projektu w mojej wersji. Kolek ładny dom wybudowales Czym oblożone sa schodyw wejsciowe-co to za płytki i kolor? Sparwdzaja sie w zimie? Mozesz pokazac wiecej zdjec -np jak zrobiles taras,ogrodzenie frontowe itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Draco2 10.07.2015 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 kolek_r... Co masz między oknami? To drewno czy coś sztucznego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amos24 17.07.2015 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2015 Kilka zdjęć projektu w mojej wersji. bardzo ładna elewacja. Okna i deski są w kolorze orzecha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolek_r 28.07.2015 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 Kolek ładny dom wybudowales Czym oblożone sa schodyw wejsciowe-co to za płytki i kolor? Sparwdzaja sie w zimie? Mozesz pokazac wiecej zdjec -np jak zrobiles taras,ogrodzenie frontowe itp Wejście do domu jest w granicie stopnie w wersji płomieniowanej, a podstopnie polerowane tak samo jak parapety. Do zimy jeszcze daleko więc nie wiem, ale powinno się sprawdzać ( dlatego jest w wersji płomieniowanej. Co do Tarasu to jeszcze nie mam nic poza betonem Ogrodzenie frontowe tez jeszcze jest nie skończone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolek_r 28.07.2015 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 Jest to imitacja deski. Klejona, a następnie malowana. http://www.greinplast.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolek_r 28.07.2015 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 bardzo ładna elewacja. Okna i deski są w kolorze orzecha? Tak orzech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andreas. 01.08.2015 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 Kilka zdjęć naszych drzwi w kameralnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vertigos 30.08.2015 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Dzień dobry wszystkim szczęśliwym posiadaczom "Kameralnych"! Projekt jest fenomenalny, nie muszę o tym mówić. Razem z mężem chcemy ruszyć z budową Kameralnego 4 w przyszłym roku. Rzuty znamy niemal na pamięć, widzieliśmy już dom w stanie surowym otwartym, ale wiadomo - nie ma to jak zobaczenie wykończonego domku na żywo.I tutaj moja nieśmiała prośba - czy ktoś z forumowiczów z okolic Opola/Wrocławia/Katowic byłby na tyle uprzejmy i zgodził się pokazać nam swój piękny dom? Bylibyśmy przeogromnie zobowiązani:)Pozdrawiam,Vertigos;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monias11 02.09.2015 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Witam mam pytanie jaki kolor rolet macie ? W kolorze okna czy może białe pod kolor garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Draco2 02.09.2015 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Szare... pod kolor okien, bramy i rynien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kameralny4_Poznan 09.09.2015 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 (edytowane) Sami niedawno stalismy przed takim dylematem, w koncu zdecydowalismy sie na jasne profile, a rolety i brame mamy antracytowa. Edytowane 9 Września 2015 przez kameralny4_Poznan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Laura. 26.09.2015 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2015 hi, a jak tam Wasze ogrody? Cos ucichli Ci co juz skonczyli budowe:cool: przyznam, ze ciekawa jestem innych wykonan. U nas na razie tak zeby latwo bylo mozna pielegnowac bo o tym zeby bylo malo to raczej pisac nie moge:) Caly czas czyms upiekszamy no ale chetnie bym rzucila okiem na inne Kameralne ogrody:)Moze cos ktos wrzuci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz_Ka 15.11.2015 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 (edytowane) Witaj Lauro, Planuję budowę domu dobry 2, który jest trochę mniejszą, ale i mocno zbliżoną wersją kameralnego 2. Budować będę koło Bydgoszczy, a więc wiele kwestii z pewnością będzie podobnych. Jeśli nie jest to problemem bardzo proszę o podzielenie się kilkoma kwestiami - materiał z jakiego budowaliście ściany zewnętrzne, koszty na poszczególnych etapach, może jakie ekipy? Niedługo planuję poszukiwanie ekipy i zastanawiam się na jakie ceny przystać Z góry dziękuję. Edytowane 19 Listopada 2015 przez Łukasz_Ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Laura. 17.11.2015 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Hej Lukasz, puscilam Tobie info na Priv. W razie pytan chetnie cos podpowiem jak bede mogla. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz_Ka 17.11.2015 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Dziękuję Ci bardzo, odpowiedziałem tak szybko jak mogłem Każda rada mądrzejszej osoby się przyda. Ja dopiero zabieram się do tematu budowy, wiec się uczę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Draco2 27.11.2015 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 Pochwalcie się swoimi kominkami.... (zdjęcia mile widziane) Właśnie stoję przed wyborem i szukam inspiracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel86 29.11.2015 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Cześć Budujemy Kam 4 Na zdjęciu nasz kominek - narożny. Jak narazie jestem zachwycona ALE ! Szafka pod tv nie może być na cała szerokość wnęki ze względu na ciepło bijące z kominka. Dodatkowo cała elektronika musi być w bezpiecznej odległości od kominka ponieważ boczna szyba bardzo się nagrzewa. Nam osobiście planów to nie pokrzyżowalo,ale uprzedzam bo uważam ze jest to bardzo ważne. W załączniku zdjęcia części dziennej. Pozdrawiam[ATTACH=CONFIG]338999[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]339000[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]339001[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]339002[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]339003[/ATTACH] bardzo fajnie to wygląda u Ciebie. Mam pytania: dokonywałaś jakiś zmian w projekcie? Czy garaż nie jest za wąski na dwa samochody? Poddasze jest dobrze doświetlone? Jak z przestrzenią na poddaszu, nie za nisko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts