Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• 1 month później...
z odebranych telefonów wnioskuję że większość forumowiczów interesuje cena za metr ułożenia płytek a jak już podam swoją minimalną cenę za proste układanie to słyszę że to drogo.życzę owocnej współpracy z , glazurnikami ' którzy podejmują się układania płytek w łazience łącznie z fazowaniem płytek

za 25 zł bo i taka propozycja padła.już kilka takich prac pseudofachowców widziałem i wiem na co takich stać no ale cóż ;jaka płaca taka praca' ludzie przecież wy na te kafle będziecie patrzeć przez 10,20 a może i więcej lat atak skąpicie .zachęcam do oglądania moich prac i czekam na bardziej konkretne oferty.dla zainteresowanych -moja min.cena to 35 zł.a max.....35.ale żeby dokładnie wycenić daną robotę to muszę pomieszczenia obejrzeć na żywo zmierzyć piony poziomy przedyskutować szczegóły.pozdrawiam

ZA TAKĄ PRACE NIE CHCA ZAPŁACIĆ 35 ZŁ M2 TO JEST CENA OKOŁO 80ZŁ M2

https://forum.murator.pl/topic/134876-glazurnik-pomorskie-i-ca%C5%82a-polska/#findComment-3881596

• 2 months później...

Muszę przyznać, że Pana praca (przynajmniej na zdjęciach) jest bardzo ładna.

Na chwilę obecna prowadzimy jeszcze dyskusje z architektem co będzie i jak bedzie robione - wiec nie pytam o szczegóły. Myślimy, by cały parter (z wyjątkiem gabinetu) zrobić w Woodenticu (jeszcze nie wiem jakim). Ale najbardziej inteteresuje mnie orientacyjny koszt zrobienia takich półek pod umywalki w łazience, jakie widziałam w pana realizacjach. Bardzo mi się podobają :) czy są one ja jakichś stelażach?

https://forum.murator.pl/topic/134876-glazurnik-pomorskie-i-ca%C5%82a-polska/#findComment-4057751

• 2 weeks później...