OK 14.12.2009 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Edit: Podrzucajcie mi tutaj linki do brakujących przepisów, będę w miarę możliwości czasowych uzupełniać Nie jestem w stanie czytać wszystkich dzienników, komentarzy, galerii i innych wątków, że o przejrzeniu wstecz nie wspomnę Wystarczy mi link do strony. Z góry przepraszam za ewentualne błędy. Jeśli coś umieściłam w nieodpowiednim miejscu, lub jest inny błąd to proszę o sygnał - trochę tego dużo dla takiego kuchennego lajkonika jak ja A jeśli się pomysł sprawdzi, to obiecuję popełnić Spis Treści również do pozostałych wątków kulinarnych. NA ZIMNO ŚLEDZIE Śledzie abromby Śledzie Ivonesci Śledzie gorgu77 Śledziki Inezki Śledzie justyny99 Śledzie pod pierzynką bobowej budowniczowej Śledzie w śmietanie elutka Sałatka śledziowa bez majonezu taka_ja & taki_on:) Śledź w pomidorach nastki79 Śledzie z orzechami malgos2 Sałatka śledziowa amalfi Śledzie w tatarskim sosie mayland Śledzie po meksykańsku mayland Śledzie KaeR Śledzie w sosie curry sary Śledzie BetyGrety Śledź czerwony Ew-ki Zupa śledziowa grazi SAŁATKI I INNE Sałatka z ryżu taka_ja & taki_on:) Ryba po grecku - INACZEJ taka_ja & taki_on:) Sałatka z buraczków mbz Sałatka z makaronem, szynka, serem, kukurydzą i groszkiem nadii091205 Sałatka z jajkami, marynowanymi pieczarkami i ogórkiem konserwowym nadii091205 Sałatka z porów magpie101 Sałatka z tuńczyka elutka Sałatka z tuńczyka II elutka Ryba słodko-kwaśna Maxtorki Sałatka krabowa mayland Ot taka sobie galaretka niktspecjalnego Sałatka z tuńczyka AgnesK Ryba po grecku Wciornastki Sałatka kurczak z ryżem boratom Rolada z łososia i szpinaku justyny_m Sos cacyki Roksi01 ZUPY & Co. Barszcz czerwony wigilijny martynki1 Paszteciki kofi Farsz do uszek elutka Farsz do uszek magpie101 Zakwas na barszcz Nefer Barszcz Nefer Zakwas na barszcz smutnej lidki Zupa z ryb morskich Chefa Paula Barszcz na zakwasie halszki.ka Barszcz po prasku (bez zakwasu) lumpa praskiego Barszcz czerwony, znaleziony przez Ew-kę II DANIA RYBNE Karp na szaro lub jak chcą niektórzy po polsku Wciornastki Rybka w rodzynkach Teski Karp z pieczarkami duszony w śmietanie osowej Ryba zapiekana ewak39 Pstrąg pieczony magpie101 Łosoś z pomarańczą i serem izy mamy gabora Karp po krakowsku lumpa praskiego Ryba po cygańsku Maxtorki Łosoś w pikantnym sosie karmelowym izat Smażony łosoś z rukolą izat Pstrąg pieczony chmurki Pstrąg pieczony ma Ryba pod beszamelem ma MIĘSA i DRÓB Świąteczne mięsa i wędliny Chefa Paula ... na świątecznym stole ... (ciąg dalszy) Chefa Paula Kaczka Zochny Kaczka Grazia-Ol Podchmielona kaczka monikach Wielkanocna gęś pieczona, znaleziona przez hankę55 Gęś po polsku, zamieszczona przez Chefa Paula RÓŻNE INNE NA GORĄCO Ziemniaki z kaparami D’arka Tlone kluski czyli prażuchy, znalezione przez Nefer Gołąbki z kaszą gryczaną i pieczarkami froschki Gołąbki z ryżem, pieczarkami i dużą ilością papryki DPSi Wigilijne pierożki maślane Zochny Groch z kapustą Nefer Groch z kapustą kuleczki Grzybowiki i makowiki Mufki Fasola z kapustą Ew-ki Bigos pieczony anny99 Krokiety z jajkami monki Smażone pierogi z grzybami lub kapustą i grzybami Agduś Bigos noworoczny Chefa Paula Paszteciki anjamen Wigilijne grzybki w cieście piwnym gawla NA SŁODKO PIERNICZKI I PIERNIKI Piernik Ew-ki Pierniczki Silije przez UKF Szybki piernik z powidłami Edzi Pierniczki "Aganiok" ze str mniammniam.pl przez B.B. Pierniczki całuski bardzo dobre do dekoracji, zachowują kształt B.B. Pierniczki JANINKI-AMORKI82 Pierniczki Wciornastki Pierniczki trochę inne bo z drożdżami martynki1 Przepis na przyprawę korzenną B.B. Pierniki magpie101 Pierniczki świąteczne danap Bytomskie kamyki froschki Szybki piernik metea Duńskie pierniki markoto SERNIKI Sernik Moniki B Sernik z brzoskwiniami taka_ja & taki_on:) Sernik cappucino taka_ja & taki_on:) Sernik wiedeński magpie101 Z MAKIEM Makówki w mleku JoShi Makowiec zawijany w kruche ciasto dziubulka Keks makowy Moniki B Tort makowy Nefer Makowiec z jabłkami taka_ja & taki_on:) Kluski z makiem martynki1 Makowiec tradycyjny zawijany jooli INNE SŁODKOŚCI Keks Ew-ki Gwiazdki cynamonowe dagidagi Kruche ciasteczka Ivonesci Masa kajmakowa lub czekoladowa Wciornastki Ciasteczka cynamonowe K74 Tort z suszonymi śliwkami Guśka Kluski z makiem Beaty Tort czekoladowy (typu minutaosiem) Nefer Ciasta elutka: Biała dama i Królewiec Szybki deser FairyDream Rogaliki halszki.ka Rolada z wafli taka_ja & taki_on:) Rolada z wiórkami kokosowymi taka_ja & taki_on:) Kaszak taka_ja & taki_on:) Śmietankowe serca taka_ja & taki_on:) Snikers taka_ja & taki_on:) Wafle bez tytułu iwomalinki Tort Pischinger !!! Gieno Drożdżowe kuleczki Drożdżowe monki Miodownik z orzechami Ew-ki Tort z orzechami Ew-ki Kandyzowana skórka pomarańczy w czekoladzie arcobaleno Ciasto czekoladowo-orzechowe skorpionki Orzechowiec Anam Pleśniak boratom Trufle dobroszki Kostka domino znaleziona przez arcobaleno Marcepan Marioli z Pelplina przez boratom Karpatka dobroszki Tiramisu dobroszki Crumble wiśniowy malgos2 POPITKI Z % LUB BEZ Naleweczka Bożonarodzeniowa martynki1 Nalewka niktspecjalnego sorki za tę odmianę, ale nie mam lepszego pomysłu Kompot wigilijny taka_ja & taki_on:) Mojito malgos2 Instrukcja foto parę postów wyżej Lamborghini Flagrante anjamen Cytrynówka wu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.12.2009 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Kurde, good job :) Szacuneczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.12.2009 00:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 A dzięki Ja to leniwa z natury jestem - wolę siąść raz a dobrze, niż za rok wertować wszystkie dzienniki i komentarze w poszukiwaniu czegoś tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 14.12.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 OK kawał dobrej roboty - DZIĘKI. ja kilka razy szukałam przepisu na gwiazdki cynamonowe i nie udało mi się znaleźć a tak już go mam , super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.12.2009 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Dzięki Ja też różnych rzeczy poszukiwałam nie raz Podrzucajcie linki, podrzucajcie - bo pełno tego na forum w różnych miejscach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 14.12.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Ja tez chyle czola - super robota wreszcie wszystko w jednym miejscu, obiecuje, ze w wolnej chwili poprzegladam i popodrzucam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.12.2009 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Cieszę się, że Wam się podoba, bo trochę się bałam, że odwalam kawał dobrej, nikomu nie potrzebnej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 14.12.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 OK bardzo poręczne . I przypomniałam sobie, że kaczkę umiem upiec - o dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 14.12.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Cieszę się, że Wam się podoba, bo trochę się bałam, że odwalam kawał dobrej, nikomu nie potrzebnej roboty Potrzebnej i to bardzo. Dzięki Na czas przeświątecznego pichcenia przykleiłam Twój wątek, żeby nie spadał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.12.2009 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Cieszę się, że Wam się podoba, bo trochę się bałam, że odwalam kawał dobrej, nikomu nie potrzebnej roboty Potrzebnej i to bardzo. Dzięki Na czas przeświątecznego pichcenia przykleiłam Twój wątek, żeby nie spadał Uff, kamień z serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdazaba 14.12.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Ale menu!!! Jest w czym wybierać i próbować! Napewno skorzystam - właśnie poszukuję przepis na śledzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.12.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Olga, jesteś wielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.12.2009 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Olga, jesteś wielka Nooo, nigdy tego nie ukrywałam Całe 1,82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 14.12.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Świetny pomysł, też nie mogłam znaleźć tych gwiazdeczek cynamonowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 14.12.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Nieźle, kawał dobrej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 14.12.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Olguś-dobra robota!!!dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.12.2009 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Hehe, głaskać, głaskać I dawać więcej linków do przepisów skitranych w Waszych przepastnych dziennikach i komentach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 14.12.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 OK świetna sprawa z tą książką kucharską Pamiętam jak pół dnia szukałam ryby po cygańsku wg Maxtorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.12.2009 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 A znalazłaś w końcu? To dawaj linka, bo brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 14.12.2009 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 A znalazłaś w końcu? To dawaj linka, bo brakuje No mam ale sam przepis...nie pamiętam w którym był wewątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts