OK 14.12.2009 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Snikersa i mazurki zostawiam do wklejenia na później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 14.12.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 OK super pomysl! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.12.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Snikersa i mazurki zostawiam do wklejenia na później Mysle, ze po Swietach moglaby powstac taka ogolna ksiazka kucharska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.12.2009 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Tak sobie patrzę i myślę, że jakoś strasznie mało popijamy te święta Magpie i Gałka, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 14.12.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Mam pytanie co do nowych przepisow, czy tutaj mozna je wstawiac czy w innych watkach, a tutaj tylko linki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 14.12.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Tak sobie patrzę i myślę, że jakoś strasznie mało popijamy te święta Magpie i Gałka, dzięki noooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.12.2009 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Mogą być gdziekolwiek, a tu tylko linki Wątków z przepisami jest już chyba ciut dużo i chyba nie warto tworzyć następnego Zwłaszcza, że potem dochodzą wyjaśnienia do przepisów, pytania i komentarze itd... Jednym słowem dużo się tego robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.12.2009 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Snikersa i mazurki zostawiam do wklejenia na później Mysle, ze po Swietach moglaby powstac taka ogolna ksiazka kucharska. Myślę, że tak Pytanie, czy przerobić ten, z odpowiednimi oznaczeniami? Czy osobne wątki np. na BN, Wielkanoc, dietetyczne, proste i szybkie, wydumane i ekstrawaganckie, nalewki, drinki itd? Chyba ta pierwsza wersja lepsza? No dobra, będzie pierwsza, bo już zaczęłam poszukiwania grafiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.12.2009 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Tak sobie patrzę i myślę, że jakoś strasznie mało popijamy te święta Magpie i Gałka, dzięki noooooooooo Noooooo, to co pijacie w Święta prócz kompotu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.12.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Ufff, znalazlam przepis na mojito u siebie... http://forum.muratordom.pl/post2584137.htm#2584137 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.12.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 OK swietny pomysł Wszystko w jednym miejscu, koniec skakania po różnych wątkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 14.12.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Snikersa i mazurki zostawiam do wklejenia na później Mysle, ze po Swietach moglaby powstac taka ogolna ksiazka kucharska. Myślę, że tak Pytanie, czy przerobić ten, z odpowiednimi oznaczeniami? Czy osobne wątki np. na BN, Wielkanoc, dietetyczne, proste i szybkie, wydumane i ekstrawaganckie, nalewki, drinki itd? Chyba ta pierwsza wersja lepsza? No dobra, będzie pierwsza, bo już zaczęłam poszukiwania grafiki Mysle, ze wszystko powinno byc w tym watku z oznaczeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.12.2009 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Snikersa i mazurki zostawiam do wklejenia na później Mysle, ze po Swietach moglaby powstac taka ogolna ksiazka kucharska. Myślę, że tak Pytanie, czy przerobić ten, z odpowiednimi oznaczeniami? Czy osobne wątki np. na BN, Wielkanoc, dietetyczne, proste i szybkie, wydumane i ekstrawaganckie, nalewki, drinki itd? Chyba ta pierwsza wersja lepsza? Mysle, ze wszystko powinno byc w tym watku z oznaczeniami. Do tego właśnie doszłam, jak zaczęłam liczyć tematykę Małgoś, to nie przepis, to instrukcja foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.12.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Snikersa i mazurki zostawiam do wklejenia na później Mysle, ze po Swietach moglaby powstac taka ogolna ksiazka kucharska. Myślę, że tak Pytanie, czy przerobić ten, z odpowiednimi oznaczeniami? Czy osobne wątki np. na BN, Wielkanoc, dietetyczne, proste i szybkie, wydumane i ekstrawaganckie, nalewki, drinki itd? Chyba ta pierwsza wersja lepsza? Mysle, ze wszystko powinno byc w tym watku z oznaczeniami. Do tego właśnie doszłam, jak zaczęłam liczyć tematykę Małgoś, to nie przepis, to instrukcja foto Nizej jest przepis.... Czw, 26 Czerwiec 2008 07:48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.12.2009 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Snikersa i mazurki zostawiam do wklejenia na później Mysle, ze po Swietach moglaby powstac taka ogolna ksiazka kucharska. Myślę, że tak Pytanie, czy przerobić ten, z odpowiednimi oznaczeniami? Czy osobne wątki np. na BN, Wielkanoc, dietetyczne, proste i szybkie, wydumane i ekstrawaganckie, nalewki, drinki itd? Chyba ta pierwsza wersja lepsza? Mysle, ze wszystko powinno byc w tym watku z oznaczeniami. Do tego właśnie doszłam, jak zaczęłam liczyć tematykę Małgoś, to nie przepis, to instrukcja foto Nizej jest przepis.... Czw, 26 Czerwiec 2008 07:48 Znalazłam, nie martw się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.12.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Moje crumble wisniowe... Robilam w zeszlym roku na Swieta i z wsniowka... http://forum.muratordom.pl/post3484981.htm?highlight=crumble#3484981 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.12.2009 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Uś Od jutra z powrotem do roboty, więc aktualizacja nie będzie tak błyskawiczna, ale obiecuję, że będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwomalinka 14.12.2009 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Wow , super pomysł, świetna robota, wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 15.12.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 że ja dopiero teraz tu trafiłem czy pozwolicie, że i ja 'poacham" o "poocham" OK! ja nic nie powiem, bo mi słów brakło! sam miałem kiedyś taki pomysł, ale mówiły mi i mówili: "... nie dasz rady, to niemożliwe, kto by na to znalazł tyle czasu... szczerze wątpię..." itede, itepe... OK bomba! P.S. kiedyś invx (o ile dobrze pamiętam) zrobił coś podobnego w temacie budowlanym... i napisał niewinne: "nudziło mi się" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.12.2009 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Łooo matko Dzięki Już przestańcie, bo się w dumę wbiję i będę jeszcze bardziej nieznośna niż jestem Szczerze mówiąc, sama nie wierzyłam, że dam radę, ale o dziwo zajęło mi to mniej czasu niż sądziłam Najbardziej mnie cieszy, że Wam się przydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts