hannah1 14.12.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Witam,jaka kuchenke mikrofalowa wolnostojaca polecacie? Szukam malej mikrofali do podgrzewania jedzenia.Pojawily sie na rynku kuchenki z inverterem - ale nie maja dobrych opinii (przynajmniej te PANASONICa). Co o tym myslicie? Ktos taka uzytkuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miol 16.12.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Witam, jaka kuchenke mikrofalowa wolnostojaca polecacie? Szukam malej mikrofali do podgrzewania jedzenia. Pojawily sie na rynku kuchenki z inverterem - ale nie maja dobrych opinii (przynajmniej te PANASONICa). Co o tym myslicie? Ktos taka uzytkuje? Dziwne, użytkujemy takiego Panasonica już od 3 lat i jesteśmy bardzo zadowoleni, obszerna, bez zbędnych bajerów i jak na razie działa bezawaryjnie a była kupowana z odrzutu (tzn. po przecenie bo miała lekkie prawie niewidoczne wgniecenie - i chyba była sprowadzana bo w Polsce wtedy tego modelu nie mogłem znaleźc) Ale to już model, którego chyba nie produkują http://alatest.co.uk/details/microwave-oven-reviews/panasonic-nn-t573sbbpq/pd3-40253068,337/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hannah1 17.12.2009 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Sprawdzalam opinie o modelach, ktore sa dostepne w sklepie "nie dla idiotow" Modele NN-GD368 oraz 377. NIe znalazlam dobrych opinii, wszyscy pisza ze sie psuja albo pod koniec gwarancji albo tuz po uplynieciu terminu gwarancyjnego (zreszta b.krotkiego bo 12 m-cy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hannah1 17.12.2009 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Czy moge niesmialo liczyc na jakas opinie w temacie od SemperSolus - NAJLEPSZEGO DORADCY NA TYM FORUM!!! ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hannah1 17.12.2009 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Czy moge niesmialo liczyc na jakas opinie w temacie od SemperSolus - NAJLEPSZEGO DORADCY NA TYM FORUM!!! ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mia123 17.12.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Ja już próbowałam tu z miesiąc temu z mikrofalówka, ale napisali mi żebym sobie weszła na Ceneo.... W końcu sama sobie wybrałam. Nie wiem czy dobra czy nie, mi się bardzo podoba jest fajna i prosta w obsłudze. Co prawda się już zepsuła (po tygodniu), nie grzała, ale naprawili mi ja w 2 dni robocze w serwisie, wiec jestem dalej bardzo zadowolona. Ale nie jest z inverterem (nawet nie wiem co to). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miol 17.12.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Sprawdzalam opinie o modelach, ktore sa dostepne w sklepie "nie dla idiotow" Modele NN-GD368 oraz 377. NIe znalazlam dobrych opinii, wszyscy pisza ze sie psuja albo pod koniec gwarancji albo tuz po uplynieciu terminu gwarancyjnego (zreszta b.krotkiego bo 12 m-cy). Ciekawe gdzie są produkowane, na mojej jest U.K., może coś jest w tej obiegowej opini, że dla Polski to często robią produkty gorszej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts