Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jaka kuchenka mikrofalowa wolnostojaca?

hannah1

Recommended Posts

Witam,

jaka kuchenke mikrofalowa wolnostojaca polecacie? Szukam malej mikrofali do podgrzewania jedzenia.

Pojawily sie na rynku kuchenki z inverterem - ale nie maja dobrych opinii (przynajmniej te PANASONICa). Co o tym myslicie? Ktos taka uzytkuje?

Dziwne, użytkujemy takiego Panasonica już od 3 lat i jesteśmy bardzo zadowoleni, obszerna, bez zbędnych bajerów i jak na razie działa bezawaryjnie a była kupowana z odrzutu (tzn. po przecenie bo miała lekkie prawie niewidoczne wgniecenie - i chyba była sprowadzana bo w Polsce wtedy tego modelu nie mogłem znaleźc)

Ale to już model, którego chyba nie produkują

http://alatest.co.uk/details/microwave-oven-reviews/panasonic-nn-t573sbbpq/pd3-40253068,337/

Ja już próbowałam tu z miesiąc temu z mikrofalówka, ale napisali mi żebym sobie weszła na Ceneo.... :o

W końcu sama sobie wybrałam. Nie wiem czy dobra czy nie, mi się bardzo podoba jest fajna i prosta w obsłudze. Co prawda się już zepsuła (po tygodniu), nie grzała, ale naprawili mi ja w 2 dni robocze w serwisie, wiec jestem dalej bardzo zadowolona. Ale nie jest z inverterem (nawet nie wiem co to).

Sprawdzalam opinie o modelach, ktore sa dostepne w sklepie "nie dla idiotow" :-) Modele NN-GD368 oraz 377. NIe znalazlam dobrych opinii, wszyscy pisza ze sie psuja albo pod koniec gwarancji albo tuz po uplynieciu terminu gwarancyjnego (zreszta b.krotkiego bo 12 m-cy).

Ciekawe gdzie są produkowane, na mojej jest U.K., może coś jest w tej obiegowej opini, że dla Polski to często robią produkty gorszej jakości.