PAJONK 12.01.2004 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 Witam WszystkichCzy ktoś mi podpowie jak obudować konimek ??Może jakieś linki z obrazkami i opisami ??Dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PAJONK 12.01.2004 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 a może ktoś sam robił obudowe i udokumentował to ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 12.01.2004 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 kilka fotek w moim albumie. Obudowa prosta, ale sprawdza się. Zapraszam i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 12.01.2004 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 Kodi_Gdynia - Masz jakieś wzorce, na ktorych się opierałeś, źrodła gdzie można pooglądać propozycję obudów kominków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 12.01.2004 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 http://www.kom-bud.alpha.pl/index/glowna.html Nie ma jak rady żony : obudowa musi być praktyczna, tj. taka, którą łatwo utrzymać w czystości (gładka)... Pazdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 12.01.2004 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 rafalg - ja nie robiłem sam tej obudowy i dobrze bo jak widziałem jak to koleś robi to wbrew pozorom trzeba się troszeczkę na tym znać bo jest kilka pułapek. Po prstu zdałem się na gościa co mi montował wkład. Obudowa miała być solidna, prosta i tania i taka jest. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.01.2004 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 szczęśliwi posiadacze kominkó, czy ktoś z Was stoswał do obudowy konglomerat garnitowy?. Jeśli tak to proszę o podzielenie się uwagami.Jeśli ktoś wie o zastososwaniu tego materiału do obudowy kominków lub wie ,że nie można go stosować proszę o wypowiedzi.Kominek będę budował za ok. miesiąc.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PAJONK 12.01.2004 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 a na jakie pułapki trzeba uważać ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pete 12.01.2004 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 Ten niezalogowany gość pytający o konglomeraty granitowe to ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 12.01.2004 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 Kodi_Gdynia, Krystian - Dzięi za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew Rudnicki 12.01.2004 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 Też miałem pomysł zastosowania konglomeratu.Konglomerat marmurowy zawiera żywice i po nagrzaniu brzydko pachnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PAJONK 12.01.2004 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 a ja dalej swoje.......... czy ktoś robił obudowe sam ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pete 12.01.2004 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 [był taki wątek przy omawianiu wkładów kominkowych i kilka osób ( nuiestety nie pamiętam kto) pisało, że sami obudowywali kominek.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts