Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MIŁOŚNICY QUADÓW QUADY QUAD, wszystko na 4 kółkach :D

dziubek25077

Recommended Posts

• Odpowiedzi 43
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 1 month później...

:( ...

Do mojej cichej i spokojnej dotad okolicy "zwlekli " sie qadowcy i offroudowcy.Przeczytalam powyzsze argumenty "za".Jest mi bardzo przykro,ze ktos uwaza nas za durne spoleczenstwo,bo przeszkadza mu jazgot maszyn.Ludzie ktorzy wykopili pol lasu zeby zrobic sobie poligon do jazdy qadami i zabawy w wojne kolkami z farba sa mi znami.Wiem,ze to osoby dorosle i kulturalne.A JEDNAK...Do swojej bazy musza jakos dojechac,z bazy robia wypady do sklepu. droga jest dla nich za waska,wiec banda jedzie rojem po polu(liczac,ze tego nie widac chyba).Mieszkam na koncu wsi wsrod pol i w tej chwili pracuje w bliskiej odleglosci kilka ciagnikow na dosc duzych obrotac(prace polowe) ,ktore nie robia tyle huku co 2-3 qady pedzace droga .

NIe dziwcie sie drodzy Qadziarze,ze malo kto Was lubi.Problem w tym,ze poniewaz kilku prawdziwych twardzieli chce sie zabawic, spokoju nie ma pol wsi i okolica!Droga,ktora przejezdzalo sie osobowka na skroty do sasiedniej wsi nie nadaje sie juz dla osobowki,bo rozryly ja terenowki-tez ktos sie chcial zrelaksowac po pracy.

Pomijam juz peintbol...Kiedys jezdzilismy przez te lasy(obecnie wlasnosc Qadziarzy) konno.Cichutko,spokojnie podjezdzalismy pod pasace sie zwierzeta lesne.Dostalismy pozwolenie na jazde konno przez ziemie nowych wlascicieli.Pojechalam raz.Las wyglada jak ...szkoda gadac :(

SAmi z pewnoscia jestescie fajnymi ludzmi,szukacie wyzwan i adrenaliny.Macie prawo wypoczywac jak chcecie.Ale Wasz sport przynosi naprawde duzo szkody i niedziwcie sie niecheci jaka spotyka Was ze strony Ciemnogrodu...

:(

Jest jeden gosc we wsi ktory hasa qadem po polach i lasach .Nie ma nóg i qad to jego wolnosc i samodzielnosc.inaczej nie dostal by sie do lasu czy na wzgorza.I tu ciekawostka! jakos nikt nie ma do niego o to zalu! ciekawe dlaczego...???

• 6 years później...
Hej czy macie jakiś dobry sklep sprzedający części quad nie chce mi odpalić ze stacyjki, tylko muszę go na ostro odpalać, byłem u mechanika powiedział mi kosmiczną cenę za naprawę a większość to cena części, szukam więc sklepu żeby samemu części kupić i obniżyć koszty naprawy. Macie jakiś godny polecenia?