Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nie zuważyłam tych komentarzy :oops: , ale grati drugi raz :lol:

przeglądałam Twój album-śliczny domek, czy wykończeniówkę robiliście sami? bo tak to wygląda,

bardzo fajne te półki na książki i wogólę wszystko śliczne, kiedy ja tak będę miała u siebie :roll:

dzięki beti,kris,mimi :D

Wykończeniówka to w głównej mierze zasługa mojego taty i mojego Ł. :lol:

Docieplanie poddasza, wylewki na dole, układanie glazury, terakoty, paneli. Gipsowanie i docieranie ścian, malowanie. Sporo tego, pewnie coś pominęłam.

Doczekasz się, zobaczysz. Ja sama nie wierzę, ze czas tak szybko leci a my już mieszkamy. :)

noooooooo

teraz u cibie będziemy stronki klepać

juuuuuuuuuuuuuuuuuuuupi

nie ma sprawy, Wszyskie dobre dusze mile widziane :wink:

A w domku postaram sie popracowac nad dzienniekim, o ile szarańcza pozwoli :wink:

Biedaków rozłożył chyba jakiś wirus grypy żołądkowej :-?

Krzysia w niedziele, a Bartusia wczoraj :(

nie zuważyłam tych komentarzy :oops: , ale grati drugi raz :lol:

przeglądałam Twój album-śliczny domek, czy wykończeniówkę robiliście sami? bo tak to wygląda,

bardzo fajne te półki na książki i wogólę wszystko śliczne, kiedy ja tak będę miała u siebie :roll:

dzięki beti,kris,mimi :D

Wykończeniówka to w głównej mierze zasługa mojego taty i mojego Ł. :lol:

Docieplanie poddasza, wylewki na dole, układanie glazury, terakoty, paneli. Gipsowanie i docieranie ścian, malowanie. Sporo tego, pewnie coś pominęłam.

Doczekasz się, zobaczysz. Ja sama nie wierzę, ze czas tak szybko leci a my już mieszkamy. :)

u nas niestey nikt nie mógł pomóc :cry: , mój chłop to beztalencie jeżeli chodzi o takie rzeczy, my przeprowadzkę planujemy na wiosnę, mam kilka zdjęć naszego domku jak byście chciały

Przyszłam od razu jak zobaczyłam,że masz to czego wcześniej nie miałaś :lol: .

Jest więc szansa,że zobaczę Twój azyl hura-hura :lol:

Przyniosłam coś z sobą na rozgrzanie właśnie też piję i czekam ,gdy się trochę ociepli,bo nie mogę zabrać się za okno w salonie :wink:

http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/L3GMp3egr0Wu73ts6A.jpg

I coś do nowego domu ,bo nie było mnie na parapetówce,a nie wiem co masz w środku :wink:

http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/5870_57085870_927.jpg

Czekam na dalsze wieści.

Pozdrawiam :p