Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam Gospodynię domu z zielonym dachem! Moje królewny miały wianki z merty ozdobione stokrotkami. Mertę sadziła moja mama,gdy się urodziły. Zdążyła urosnąć dla jednej i dla drugiej. Mama nie doczekała komunii mojej młodszej córki.Została wdzięczna pamięć o Niej moich córek i męża. Życzę by uroczystość Alicji była radosnym przeżyciem dla całej rodziny. Trzymam kciuki za udane przygotowania kulinarne. Pozdrawiam ciepło:D

Cześć wszystkim:D

przepraszam że wczoraj sie nie odezwałam ale net strasznie mulił:evil:

co u mnie? no cóż duzo ale najwazniejsze że wkońcu sie PRZEPROWADZIŁAM:wave:

mieszkamy od soboty i jest fantastycznie, nie zamieniłabym tego na nic w świecie

nareszcie u siebie

nie pytajcie mnie co mi się sniło pierwszej nocy na nowym łózku, bo nie pamiętam-zmęczenie

pomalutku sie urzadzamy, już nie zostało wiele, ale i tak jest super!!!!!!!!

odwołanie ma byc do dyrekcji przedszkola tylko nie bardzo wiem co i jak napisac

Karolinka, chyba należałoby napisac dlaczego tak bardzo zalezy Ci na przedszkolu: o rozwoju społecznym dziecka, o tym, ze juz córkę na przedszkole przygotowałas, że sie cieszy na tę myśl.

Ale tez o tym jaką trudnością przy dwójce pracujących rodziców jest zorganizowanie opieki dla dziecka.

Powodzenia