Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

cytowane z innego forum "bede dopominala sie objasnienia kryteriów naboru, punktacji oraz jakie kryteria

trzeba bylo spelnic aby sie dostac do przedszkoli I i II wyboru (wraz z podstawa

prawna a w ustawie o oswiacie chyba nic nie ma o zlobkach i starszym

rodzenstwie). Chce wiedziec ile dzieci przyjeto "na rownym poziomie " z moim

dzieckiem. I ile przyjeto dzieci ktore nie beda mialy 3 lat we wrzesniu. Na

przedszkolach wisza tylko "suche listy". Czy istniala jakas punktacja?

Nikt mnie nie informowal wczesniej ze liczy sie ktore przedszkole wybiore jako

pierwsze. Dodatkowo zmieniono kryterium wieku w trakcie naboru, informujac

rodzicow o tym fakcie w dniu ogloszenia wynikow (strona edukacji).

Ogolnie chce zapyac DLACZEGO?

Obiecam takze ze dla dobra dziecka i jego edukacji rozwiode sie z mezem http://forum.gazeta.pl/i/emoticons/smile.gif

i tak uprzedzajac ataki, kazdy walczy o swoje prawda? http://forum.gazeta.pl/i/emoticons/smile.gif "

może się przyda

na decyzji Karolonko powinnaś miec sposób i termin odwołania

Nie przypuszczałam nawet że tak ciężko z przedszkolami. Moja dopiero za 2 lata ale już się boję co będzie..... W moim mieście przedszkoli w bród, zarówno państwowych jak i prywatnych ale wiadomo, ze człowiek nie będzie składał wszędzie bo chce się mieć przedszkole albo przy domu albo blisko miejsca pracy.

do tej pory to dziwilam sie jak to możliwe że dziecko może byc nie przyjete do przedszkola, wydaje sie że placówek jest dużo, teraz doszły jeszcze te na wsiach, w nałeczowie nigdy nie było gorączki bo kto skladał podanie to miał pewność że dziecko bedzie przyjete, a teraz jakieś cyrki

cytowane z innego forum "bede dopominala sie objasnienia kryteriów naboru, punktacji oraz jakie kryteria

trzeba bylo spelnic aby sie dostac do przedszkoli I i II wyboru (wraz z podstawa

prawna a w ustawie o oswiacie chyba nic nie ma o zlobkach i starszym

rodzenstwie). Chce wiedziec ile dzieci przyjeto "na rownym poziomie " z moim

dzieckiem. I ile przyjeto dzieci ktore nie beda mialy 3 lat we wrzesniu. Na

przedszkolach wisza tylko "suche listy". Czy istniala jakas punktacja?

Nikt mnie nie informowal wczesniej ze liczy sie ktore przedszkole wybiore jako

pierwsze. Dodatkowo zmieniono kryterium wieku w trakcie naboru, informujac

rodzicow o tym fakcie w dniu ogloszenia wynikow (strona edukacji).

Ogolnie chce zapyac DLACZEGO?

Obiecam takze ze dla dobra dziecka i jego edukacji rozwiode sie z mezem http://forum.gazeta.pl/i/emoticons/smile.gif

i tak uprzedzajac ataki, kazdy walczy o swoje prawda? http://forum.gazeta.pl/i/emoticons/smile.gif "

może się przyda

na decyzji Karolonko powinnaś miec sposób i termin odwołania

ale to nie sa zasady tego roku. Nie ma teraz przedszkola I lub II wyboru-składasz papiery gdzie chcesz, nawet do 10-ciu. Potem jesli się dostaniesz to MUSISZ potwierdzić, ze chcesz, zeby dziecko własnie do danego przedszkola uczęszczało. Jak nie potwierdzisz do okreslonego terminu wypadasz z listy.

Nie przypuszczałam nawet że tak ciężko z przedszkolami. Moja dopiero za 2 lata ale już się boję co będzie..... W moim mieście przedszkoli w bród, zarówno państwowych jak i prywatnych ale wiadomo, ze człowiek nie będzie składał wszędzie bo chce się mieć przedszkole albo przy domu albo blisko miejsca pracy.

no właśnie :(

Ja teraz żałuję, ze nie zapisałam chłopaków do grupy żłobkowej, nawet gdyby mięli nie chodzić. Przeszliby za to automatycznie do 3-latków ...

Ale może jeszcze nie wszystko stracone. Cały czas mam nadzieję...

Wrażenia.....hmmmm.....

chyba nijakie....

Niby szkolenie, nauka, a tak właściwie nie mieli czasu, by mi coś konkretnie wytłumaczyć.

Od poniedziałku idę na inny punkt, więc chyba będzie inaczej.

Trzymam kciuki, żeby praca okazała się tą przynosząca satysfakcję i dużą kasę :)

U nas niedziela leniwo-rekreacyjna.

Bylismy z chłopakami na rowerach. Nad naszym siedleckim zalewem wiele zmienia się na lepsze- NARESZCIE.

Az uwieczniłam to w dzienniku ;)

Ide się dalej relaksowac.

Całusy :bye: