Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

A tak w ogóle to potrzebuję pocieszenia, przytulenia ...

Będę na weekend sama z dzieciarnią. Ł. nie moze przyjechac. buuu................. :cry:

przytulam Cię cieplutko siostrzyczko :D :D

nareszcie mam neta i koniec remontu w biurze

z netem super!

To juz więcej Cie tu będzie?

A jakie plany na weekend???

chwilowo będę jeszcze dzisiaj bo do dentysty zaraz lecę

plany???? no nie wiem może wypad do koleżanki????

a może się wreszcie opiję??? bo tydzien straszny miałam...

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

chwilowo będę jeszcze dzisiaj bo do dentysty zaraz lecę

plany???? no nie wiem może wypad do koleżanki????

a może się wreszcie opiję??? bo tydzien straszny miałam...

powodzenia u stomatologa.

Ja tez mam nadzieję na małe co nieco :wink: w weekend. Z Ł. nie wychodzi bo on nie pije to moze teraz sobie odbiję :wink:

cześć Anetka :D

ja tak samo jak Ty nie lubię samotnych wekkendów, u mnie jak narazie na szczęście z tym koniec.

samotny to mógłby być. Ale taki całkiem samotny i nie w domu bo tu zawsze jest coś do zrobienia.

A w ten weekend nie zamierzam nawet sprzątać bo poodkurzałam i umyłam podłogi wczoraj ani gotowac. :wink:

Zamrażarka jest zapełniona. Bedzie total luzik. :lol:

cześć Anetka :D

ja tak samo jak Ty nie lubię samotnych wekkendów, u mnie jak narazie na szczęście z tym koniec.

samotny to mógłby być. Ale taki całkiem samotny i nie w domu bo tu zawsze jest coś do zrobienia.

A w ten weekend nie zamierzam nawet sprzątać bo poodkurzałam i umyłam podłogi wczoraj ani gotowac. :wink:

Zamrażarka jest zapełniona. Bedzie total luzik. :lol:

ja musze ogarnąc chałupkę i jakąś sałatke i placek ukręcić ......w niedziele do teściowej jedziemy :o ale lubie ja więc spoko....................... widzimy sie średnio co 2-3 m-c więc luzik :lol: :lol: :lol: :lol:

A widzisz Agulka, ja sałatkę dziś przed praca zrobiłam, juz zdążyłam zjeść w ramach obiadku :wink:

A placek chłopaki tez mają. Zresztą moze jakies pieczenie będzie: cebulaki albo może smażenie pączusiów. Tez to lubię wiec to w ramach luziku :wink:

A teściową mam praktycznie na co dzien wiec w weekend robimy sobie od siebie odpoczynek. Każdemu się należy :wink:

Cześć :wink:

Anetko, pamiętasz ten koszyk z bardzo drogiego sklepu internetowego?

http://www.wiklinowydom.pl/_var/gfx/41f1841c7c197ba5deefe9035d22750d.jpg

Wypatrzyłam takie w pepco tylko w wersji kwadratowej w cenie 39zł z groszami za kosz duży. Są też piękne kosze fioletowo-bordowe, ceny nie znam ale gdybym miała wnętrze w fiolecie tudzież w kolorach posrednich to bym brała :D