Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczyny (tudzież chłopaki :p ) nie macie sprawdzonego przepisu na torcik urodzinowy?

ps.: najlepiej na taki co się zawsze udaje bo ja mam małe doświadczenie w tej materii :lol:

ja w tej kwestii nie pomogę. Zamawiam na Klonowej. A jak chłopaki mają urodziny to jeden jest zamawiamy a drugi robiony ale taki dla alergików, jak dla mnie niezbyt smaczny :wink: Ale za to nawet oni moga zjeść.

Do Delfinki napisz. Ona ostatnio jakies cuda pokazywała. Piękne i pennie smaczne.

Witam z kawusią wszystkich. No siostra wróciła do nas i super:D . Co do drzwi to własnie zauważyłam , że moje dzieciary pięknie swoje podrapały:D

Moze kupic zapasowe ? Bo jak zejdą z taśmy to co ja potem zrobie? :D

Torcik? Jeśli moge pomóc to proszę bardzo :lol: , a tu można oglądnąc niektóre

niespokojnadusza-delfina7.blogspot.com/

W Klonowej powiadasz.... A jakie to koszty?

taki mały na jakies 12 porcji to trochę ponad 30 zł. Dokładnie nie pamietam :-?

Ale jak zadzwonisz to Ci powiedza. Te większe to chyba sa na około 20 porcji.

I smaków mnóstwo: czekoladowo-wiśniowy pycha, ale tez owocowe: zielone jabłuszko pyszne. Innych smaków pewnie z 10, ja sie nigdy zdecydowac nie umiem. :wink:

Mi te torty pasują bo mają takie smietanowe, lekkie masy. I nie są lukrowo-słodkie.

I napisz tez można zamówić. Jaki sie chce :wink:

Rozpisałam się jakbym im reklamę chciała koniecznie zrobić :wink:

Inspekcja? U nas rzeczoznawca na rozlicznei transz , ale to sami zgłaszamy.

tych finansowych spraw to Ł. pilnuje więc za bardzo nie wiem :-?

My juz całą kasę dostaliśmy i wydaliśmy. Moze sprawdzac będa czy na słuszne cele :wink:

Nie zdążę sie chyba z nimi spotkac, bo miedzy 13-stą a 14-stą mają być

Aneta zdrówka dla chorowitków.

Super, że drzwi do trzaskania juz wstawisz :lol:

C do inspekcji to :o :o :o nie wiedziałam, że przychodzą ...........my z transz rozliczalismy się tylko fakturami :)

A tak w ogóle to kiedy dom musi byc odebrany? :roll: :roll: :roll: To zalezy od banku czy jak? My ostatnią traszne mamy wziąć do sierpnia a od wrzesnia płacic pełna juz ratę :-?

Witaj Kawika :D

czee Agulka

ja z bankiem nie rozliczałam się fakturami, to chory pomysł szczególnie gdy gro rzeczy można kupić taniej niż na fakturę u nas sporo tego było no i wykończenie własnymi (męża) rencami

w moim banku odbiór 2 lata od uruchomienia kredytu

a to jest gdzieś na umowie napisane?????? Bo u nas nie ma o tym ani słowa :roll:

My musieliśmy 60% kredytu przedstawić na fakturach............ mozna też na kartce mieć podpis fachowcy ( bezfakturowego) z kwotą i też to uwzględniaja :wink: