Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Aneta zaraz poogladam cos wkleiła :D

a zapraszam, zapraszam :wink:

:o :o :o nie poszłas spać :p ja oglądam komody do salonu........... za duzo tego jest

nie poszłam bo chłopaków wysadzam o tej porze, zeby nie napompowali do łóżka :wink:

o meblach do salonu myslę ale to na razie dalsze plany. tak samo jak stół i kanapy- niestety-spłukałam sie z kasy :(

ja stół mam, jakies stare krzesła tez się znajda, ale mama dzis była i coś napomknęła, że może by komody poogladał, ja na to, że kasy nie mam, bo zaplanowane jest cos innego, a ona na to : ALE JA MAM :o :o :o :o :o ................ :o :o :o :o :o :o :wink: :wink: :wink:

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:o :o :o nie poszłas spać :p ja oglądam komody do salonu........... za duzo tego jest

nie poszłam bo chłopaków wysadzam o tej porze, zeby nie napompowali do łóżka :wink:

o meblach do salonu myslę ale to na razie dalsze plany. tak samo jak stół i kanapy- niestety-spłukałam sie z kasy :(

ja stół mam, jakies stare krzesła tez się znajda, ale mama dzis była i coś napomknęła, że może by komody poogladał, ja na to, że kasy nie mam, bo zaplanowane jest cos innego, a ona na to : ALE JA MAM :o :o :o :o :o ................ :o :o :o :o :o :o :wink: :wink: :wink:

widzisz jak fajnie. Kochane te mamy. Mi moja oddała kanape - stara i niepasująca ale mamy na czym siedziec :wink:

Mebelki cukierki super......... tak wiosennie jak u mnie będzie w łazience :lol:

łazienkę widziałam. Nie moge doczekac się końca- ciekawa jestem jak wyjdzie :)

ja równiez nie mogę się końcowego efektu doczekac, tym bardziej, że to NIEWIADOMA........... majster ma wizję a my nic o niej nie wiemy :roll: :roll: :roll:

Ale jak dzis byłam na budowie to już czułam, że tam niedługo będzimy mieszkać :lol:

widzisz jak fajnie. Kochane te mamy. Mi moja oddała kanape - stara i niepasująca ale mamy na czym siedziec :wink:

nam równiez oddadzą kanapę.......... do pokoju goscinnego, a tak na marginesie to ich pokój :lol: :lol: :lol: w końcu bez nich tego domu by nie było :lol:

Tez tak macie, że lepiej Wam sie klika z osobą, którą wiecie jak wygląda.

Aneta masz bardzo MIŁĄ buxkę

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: a chłopaki sa super

dzięki :D

tak, fajnie jest wiedziec z kim się "gada"

A gdzie Twoja buźkę można zobaczyc? :wink:

szkoda oczu :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

zapewne wrodzona skromnośc :wink:

hahahah po prostu nie ma co ogladać :lol: :wink: ................ może nastepnym razem jak na budowie cos będzie sie działo a ja będę drugim planem na foto :wink:

Mebelki cukierki super......... tak wiosennie jak u mnie będzie w łazience :lol:

łazienkę widziałam. Nie moge doczekac się końca- ciekawa jestem jak wyjdzie :)

ja równiez nie mogę się końcowego efektu doczekac, tym bardziej, że to NIEWIADOMA........... majster ma wizję a my nic o niej nie wiemy :roll: :roll: :roll:

Ale jak dzis byłam na budowie to już czułam, że tam niedługo będzimy mieszkać :lol:

na pewno, tego Wam życzę

I dobrej wizji majstra :wink:

cześć, Anetko Ty ledwo co sie położyłaś spać i juz tak rano pobudka, ale miałyscie nocne rozmowy :lol:

miłego dnia :wink:

cześć Karolinka, u mnie standard to 5 godzin snu na dobę. Przynajmniej od poniedziałku do piątku, w weekend za to wstaję o zawrotnej godzinie: między 8-mą a 9-tą :wink: Fakt, ze i spac wtedy chodze później :wink:

I nadrabiam wtedy drzemką w ciągu dnia z chłopakami :D