Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

zgadza sie, fenistil bardzo łagodzi podraznienia, byc moze to reakcja na płyn, jeśli tak to do jutra powinna wysypka złagodnieć.

ale to już od kilku dni jest wczoraj najbardziej obsypało

nie idziecie do lekarza?

zobaczę dzisiaj co będzie

podaję jej od wczoraj clemastin

jak jej nie przejdzie - to pójdę

Dzień Dobry :)

Kurcze z tą wysypką to masakra - sama się nieżle załatwiłam zaraz po przeprowadzce. Po pierwszej kąpieli w nowym domu strasznie mnie zsypało - inna woda -pomyslałam, przejdzie zaraz, następnego dnia tylko szybki prysznic - wysypka i plamy jakby mniejsze. Po 3 dniach sladu nie ma, więc znowu długa kąpiel - wysypka jeszcze gorsza i upiornie swędząca. Znowu odczekałąm kilka dni - minęło. Zaczęłam się zastanawiać czy to oby woda, bo po prysznicu nic się nie działo. Po następnej kąpieli juz wiedziałam - mam mega uczulenie na płyn do kąpieli pewnej znanej marki :) Chciałam do nowego domku kupić sobie odrobinę luksusu i załatwiłam sobie mega swędzenie.

Anetko może jak będziesz miała dobre wyniki audytu to jakąś premie dostaniesz, u nas tak zwykle jest.

premia jest co miesiąc. Na dodatkowa bym nie liczyła.

Co najwyżej wieczorna integracja w knajpie albo jak ostatnio pyszny torcik :wink:

Audyt mamy co 3 m-ce wiec firma z tymi premiami mogłaby zbankrutowac :lol:

Tak sobie żartuje ale z tym wynikiem nigdy nic nie wiadomo: moga znaleźć takie zrobiazgi, które będą rzutowac na całościowy wynik :-? I nie ma tłumaczenia, ze 100 razy było zrobione dobrze- ważne, ze za 101 razem jest źle :roll: I wtedy punkty w dół.