Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ech podwyżki, wy to chyba macie i tak lepsze zarobki bo bliżej stolicy jesteście, u nas najbidniejsza ściana wschodnia :roll:

to , ze bliżej stolicy nie ma wg mnie nic do rzeczy niestety.

Tak samo z cenami mieszkań na przykład. Rozmawiałam z kolezankami z W-wy. Strasznie sie zdziwiły, ze tak blisko W-wy a ceny za mieszkania sa takie niskie. U nas za około 3 tys/metr można kupic uzywane mieszkanie w nie najgorszym stanie.

A w W-wie? :roll:

to faktycznie atrakcyjna cena za mieszkanie, w nałęczowie za metr trzeba zaplacic 5,5 tys a to już po tym wariactwie cenowym, bo w ubiegłym roku byly jeszcze droższe.

Co do zarobków to jednak wydaje mi sie że nie ma porownania, w Warszawie w niewielkiej firmie na takim samym stanowisku zarabia sie dwa razy więcej.

Co do zarobków to jednak wydaje mi sie że nie ma porownania, w Warszawie w niewielkiej firmie na takim samym stanowisku zarabia sie dwa razy więcej.

I dwa razy więcej się wydaje bo życie tam jest droższe :roll:

ale nie az tak, na przykład na jedzenie wydasz mniej bo jest wiecej marketów i promocji :wink:

Co inengo przedszkole itd. Tu będzie drożej. ALe coś za coś. Ja nigdy nie chciałam w stolicy mieszkac.

Dzięki :D

Audyt będzie dwa dni przynajmniej. Może jutro dowiem sie jak wypadamy. Na razie średnio :roll:

Jutro raniutko pewnie u mnie w kasie będzie kontrola :wink:

pytałam naszej szefowej. Na razie do du...y wychodzi. :(

Wszytskiego audytor się czepia, nawet tego, ze jak wczoraj pojechał w trase na zastępstwo kuriera inny chłowiek to nie miał oklejonego naszym logo samochodu :o :evil:

Jejku a co to jest premia? Ja w tej budżetówce to nie dość, że mało zarabiam to na żadne premie nie mogę liczyć. Jedyna rzecz to trzynastka raz w roku i czasem bony towarowe na święta, ale po 250 zł więc tyle co nic. Tyle, że gwarantowany urlop, składki ZUS od całego wynagrodzenia, opieka nad dzieckiem bez problemu, zwolnienie lekarskie też.

A audyt wewnętrzny tez nerwy może nieźle zszarpać. Nasz audytor wewnętzny to strasznie wredna baba, czepia się, do każdego przecinka - dobrze, że audyt mamy nie częsciej niż raz na 3 lata :)