Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dziewczyny a ile macie miesiecznych opłat za wszystko?

ja się nie wypowiem- Ł. tego pilnuje

ale gaz to nam wyszedł około 700 zł za m-c :roll:

To chyba przez te mrozy i nie wygrzany budeynek. Dochodze do wniosku, ze trzeba sie przeprowadzac na wiosnę :-?

W bloku czynszu było coś koło 400 zł

Witam :)

ja tez budżetówka i trzynastka jest ale to niecała jedna pensja :( premii w życiu nie widziałam :(

Na chemii nie oszczedzam :) moim zdaniem cif i domestos na dłużej starcza i sie wyrównuje :) sprawdziłam ;)

oszczedzam za to na ciuchach :)

na zdrowiu never :)

a ja nie widze różnicy. Kupuję najczęściej środki czystości w rossmanie i worki na smieci tez. I chusteczki, które u nas ida tonami.

dziewczyny a ile macie miesiecznych opłat za wszystko?

Ja w lutym mało zawału nie dostałam - 326 zł zapłaciłam za prąd za jeden miesiąc, do tego półtorej tony węgla za 1100 zł, telefony, woda i wywóz śmieci to już pryszcz bo niecałe 200 zł. Niestety full kasy idzie nam na paliwo - ostatnio zaczęliśmy nawet dojeżdzać jednym samochodem do pracy.

A za ten prąd to taki duży rachunek dostaliśmy, bo mamy jeszcze prąd budowlany, a do tego przez 4 dni chodziła farelka non stop, bo rury nam zamarzły w kotłowni :) Myślę, że normalnie w 200 zł będziemy się mieścili.

no to faktycznie sporo, moi rodzice teraz płacili 350 zł za 2 miesiace ale w domu 3 tv, 3 komputery i 6 osób mieszka.

ja licze na to ze w 800 zł bedziemy sie mieścic miesięcznie, w zimie odejdzie gaz bo woda bedzie ogrzewana przez centralne.

Na paliwo na szczescie nie idzie duzo bo bliziutko mamy i razem jeździmy a i auto na gaz.