Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie uwierzycie :) Dopiero co napisałam Wam, ze zginął mi pies i właśnie się przed chwilka odnalazł :)

Po długich trzech tygodniach odzyskaliśmy naszego kochanego pieska. Nie moge w to uwierzyć. A najśmieszniejsze jest to, że ludzie, którzy go nam oddali musieli go ukraść kobiecie, która ukradła go nam. Pewna Pani z miesjcowości 50 km od nas przejeżdzała sobie obok naszego osiedla i zobaczyła Gabera - piesek się spodobał, więc zwabiła go do samochodu i wywiozła. Dwóch młodych chłopaków mieszkających naprzeciwko tej kobiety zauważyło nowego psa na podwórku, a ze pies nie jest młody to zaczęli wypytywać skąd go ma. Najpierw kręciła, że dostała od rodziny, potem, że kupiła. Po ponad dwóch tygodniach tesciowa jednego z tych chłopaków zobaczyła ogłoszenie w gazecie. Kilka dni próbowali sprawdzić znaki szczególne, ale sąsiadka nie chciała ich wpuścic na podwórko. Dzisiaj rano wyjechała z domu, a chłopcy przeskoczyli przez płot i zabrali Gabera z kojca.

Pies jest wychudzony i brudny, ale poza tym nic mu nie jest. Nie sądziłam, że aż tak ucieszy mnie jego widok.

Dzień dobry, to ja wpadam ponownie :D

Ale niesamowita historia!!! To chyba wariatka jakiaś była - żeby ukraść psa, zamknąć go w klatce i głodzić :evil: Brawa dla ekipy ratowników :D :D

kasiaaa- super że piesek się odnalazł!!!!!!!!!!

mąż wyczaił ustawienia pieca, u nas jest bardzo ciepło nawewt 25 st

ostsatnio ustawił piec tylko na podgrzewnie wody

przez dwa dni i jedną noc nie chodziło centralne, alez żeby jakoś lodowato było to nie tem. po dwóch dniach w domu spadła do 20 st

teraz wyłączamy piec na dzień i tylko włączna na noc, jeśli jest bardzo zimno

jak przeliczaliśmy to przy takim grzaniu można oszczęzić ponad pół tony miesięcznie

bardzo drogi u was ten eko-groszek

u nas 780 ton max 830, ale ten za 830 co ostatnio kupiliśmy bardzo wysoką ma kaloryczność, przez to pali się dlużej

kasiaaa- super że piesek się odnalazł!!!!!!!!!!

mąż wyczaił ustawienia pieca, u nas jest bardzo ciepło nawewt 25 st

:o

Afrykę mieliście :wink:

U mnie 21,5 stopnia i chodze w krótkim rękawku a lubię ciepełko.

no 25 st w jadalni i kuchni, akurat tam jest termometr

kuchnię dodatkowo dogrzewa komin który jak stwierdzisliśmy nie jest zbyt dobrze wyizolowany

talerze z szfki wyciągam ciepłe-bardzo