Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mnie dziś znowu czeka wizyta w przychodni . Jakiś maraton. Bartkowi trochę lepiej to Krzysiek kaszle jak... I miał wczoraj prawie 38 stopni- czyli coś się rozwija

uu no to koniecznie do lekarza żeby to świństwo jak najszybciej zwalczyć, zdrówka dla chłopaczków i siły dla Ciebie :wink:

dzięki. Ja to sobie poradzę. Dzis tylko jedna pobudka (bo już tego wstawania na siusianie przed północa nwet nie liczę :wink: )

A wczoraj obleciałam z odkurzaczem cały dom i starłam na mokro. Tylko drzwi mam nie umyte- az wstyd :oops:

A z Krzyskiem pojade pewnei przed 11-sta- muszę się zerwac z pracy. Znowu :roll: Mam tylko nadzieję, ze tym razem nie zgubię żadnej części od samochodu :wink:

Co się u Was działo jak mnie nie było?

ja się doczekałam na drzwi. Są w dzienniku :D

widział, widziałam piękne soom :lol:

ja to już w sumie jak na szpilkach czekam na tą przeprowadzkę, jeszcze takie zmiany kosmetyczne, a to sę okazało że kontakt trzeba było przesunąć, to potem dziurę załatać, to przemalować bo gdzieś tam poplamione itd.

trzeba sie przeprowadzać i nie ma na co czekać :lol:

boję się jak cholera tego życia na włąsny rachunek :roll:

wiecie przy rodzicach to przy rodzicach :oops:

robie, ale nie wszystko, raz ja raz mama i to sie rozkłada

juz się przeraziłam. Bo jak mieszkałam w bloku to ze zgrozą patrzyłam jak sąsiatka tacha siatki z zakupami a jej córka ze świeżo poślubionym mężem maja to w nosie. Chociaz sami jeżdżą samochodem a i na 3 piętro chyba im łatwiej zanieść torby niz pani w srednim wieku.

A że koszty sie rozkładają jak sie mieszka z rodzicami to fakt. Wszystkie opłaty, zakupy, naprawy musicie wtedy załatwić i opłacić z własnej kieszeni. Ale coż- takie życie, kiedys trzeba, no nie? :wink:

Ja tęsknię trochę za czasmai jak mieszkałam zupełnie sama z Ł. i z Alą. Ale teraz z racji naszej sytuacji i sytuacji tesciowej jestesmy jakby skazani na siebie :wink:

mam nerwa :evil:

włąśnie zadzwonił do mnie małż z inf że mała utyka na nóżkę

wczoraj coś źle stanęła :evil:

i chyba do lekarza będę jechała

sama nie wiem co zrobić

spokojnie, poobserwowałć trezba. No chyba, ze bardzo ja boli to bym jechała od razu.

Ale jak chodiz i się bawi to moze tylko się udezywła albo źle stanęła.

Nie płacze, ze ją boli?

mam nerwa :evil:

włąśnie zadzwonił do mnie małż z inf że mała utyka na nóżkę

wczoraj coś źle stanęła :evil:

i chyba do lekarza będę jechała

sama nie wiem co zrobić

spokojnie, poobserwowałć trezba. No chyba, ze bardzo ja boli to bym jechała od razu.

Ale jak chodiz i się bawi to moze tylko się udezywła albo źle stanęła.

Nie płacze, ze ją boli?

nie bioli ją

nie ma co panikować, będę obserwowała

u nas ostatnio tez była taka sytuacja Kinga źle stanęła oj ile było płaczu, całe popołudnie na rękach bo ona nie stanie, nie dała dotknąć do nóżki i tez się bałam że faktycznie coś jej sie stało, potem sie zabawiła a jak usłyszała dzwonek do drzwi i że to kurier przyniósł jej kaloszki to wstała i pobiegła zobaczyc no i po problemie :D