Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

u nas ostatnio tez była taka sytuacja Kinga źle stanęła oj ile było płaczu, całe popołudnie na rękach bo ona nie stanie, nie dała dotknąć do nóżki i tez się bałam że faktycznie coś jej sie stało, potem sie zabawiła a jak usłyszała dzwonek do drzwi i że to kurier przyniósł jej kaloszki to wstała i pobiegła zobaczyc no i po problemie :D

no właśnie

na razie nie panikujemy , zobaczymy jak się sytuacja będzie rozwijała, mam nadzieję że nie będzie się rozwijałą :wink:

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja też właśnie zasiadam do kawusi więc zapraszam :lol:

50 zł w aptece?

to i tak nie dużo ja ostatnio zostsawiłam 100 + 40 zł wizyta normalnie zgroza :evil:

stówke to zostawiłam na leki dla siebie w tamtym m-cu.

Teraz to "tylko" zinat, zyrtec, wit. C i syrop przeciwgoczkowy :roll:

ja tez miałam dla małej Zinat

ja allegro nie otworzę w pracy. :-?

Co do tapczanu to my ALicji kupilismy łóżko drewniane z szufladami na dole. Jak na razie sprawdza się.

A o oświetleniu nadal nie myslę. :wink:

fajny pomysł z tym łóżkiem, ale pewnie drogie?

pewnie nie. Moze w domu znajdę bo tez na allegro (chyba :wink: )

Takie:

http://lh6.ggpht.com/_8Plan52eFtk/StxIG2-mPYI/AAAAAAAABTg/gX301Rh5lm4/s640/alaprzed.JPG

tam gdzie dziura jest największa szuflada, tu jeszcze nie zamontowana.

dziewczyny pomocy, mam wielki dylemat, tak sobie mysle że baaardzo chciałabym mieć w domu pralnię, uświadomiłam sobie że potrzebne mi miejsce na pralke i deske do prasowania, w kotłowni tego nie mogę zrobić z wiadomych względów, a jak nie tam to gdzie??

brałam pod uwage jeszcze miejsce pod schodami ale tam nie ma okna a poza tym spiżarka tez bedzie potrzebna no i mam problem.

dziewczyny pomocy, mam wielki dylemat, tak sobie mysle że baaardzo chciałabym mieć w domu pralnię, uświadomiłam sobie że potrzebne mi miejsce na pralke i deske do prasowania, w kotłowni tego nie mogę zrobić z wiadomych względów, a jak nie tam to gdzie??

brałam pod uwage jeszcze miejsce pod schodami ale tam nie ma okna a poza tym spiżarka tez bedzie potrzebna no i mam problem.

ja mam TAKI sam problem jak Ty............. nie mam gdzie zrobic pralni, więc pralka bedzie stała w łazience na dole, bo nawet przyłacza juz dawno tam sa zrobione a deska do prasowania będzie w maleńkiej garderobie a jak będzie mało miejsca by cos dużego prasowac to wyjde poprostu na korytarz......... innych mozliwości niema

Aneta wiem, że w dzienniku pisałaś, ale powiedz jaki klorek jest na ścianach u córci w pokoju?

Nie za małe to łózko? Kurka my kupilismy 120x200 dla obojga dzieci tez cos tego typu tylko bez szuflad ( foto w dzinniku)

łóżko ma szerokosc 90- dla jednej ALi to w sam raz.

A kolor na scianach to niewinny róż z duluxa.

kurcze, no właśnie, u nas garderoba niby nie mała ale jak się zabuduje meblami to nie wiem czy deska wejdzie a pralka no cóż jak nie znajde na nia dobrego miejsca to wyląduje w łazience :roll: mysle myśle i wychodzi na to ze brakuje jeszcze jednego pomieszczenia w domku

a ja mysle, że trzech: pralnia, piwnica i garaż :evil: :evil: :evil:

U mnie pralka stoi w piwnicy i niby suszarnia tam zrobiona a i tak przynosze pranie na parter, tu susze i prasowac tez najlepiej przy TV, więc samą deska do prasowania bym się nie przejmowała. U nas pranie i prasowanie z 5 osób więc nie chciałabym zamknąć sie gdzies i prasowac w samotności.

Co innego pralka. Najbardziej wziłabym pod uwage fakt, ze z reguły to dość głosne urzadzenia :-?

Aneta wiem, że w dzienniku pisałaś, ale powiedz jaki klorek jest na ścianach u córci w pokoju?

Nie za małe to łózko? Kurka my kupilismy 120x200 dla obojga dzieci tez cos tego typu tylko bez szuflad ( foto w dzinniku)

łóżko ma szerokosc 90- dla jednej ALi to w sam raz.

A kolor na scianach to niewinny róż z duluxa.

własnie tak cos kojarzyłam tylko po głowie mi chodziła nazwa: dziewiczy róż :o :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

DZIĘKI.

My wzielismy większe łózka bo jakby co to mozna we dwójke sie przespać