Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

mój też do spania tylko ale w nocy jak się przebudzi to świadomy nie jest i mu nie wytłumaczę że nie ma tylko bedzie ryczał z godzine :evil: w dzień to spoko. NO nic poczekam do lata :)

Beti chory nikt ale nie mam zamiaru pracować do końca bo i tak nobla ki nie przyznają za to a że poprzednio miałam zagrozenie to nawet nikt gadac nie będzie :)

a ja mam dużo planów związanych ze zwolnienim :)

jeżeli to jest to o czym myśle to gratuluję :lol:

kiedy rozwiązanie?

cześć, no właśnie ja też czasem myślę czy dam radę jak pójdziemy na swoje ale jak patrzę na zaradność Anetki to mnie wątpliwości mijają :lol:

przestań bo się będę czerwienić. :oops: Pamietajcie, ze ja większość czasu mam do pomocy babcię.

Tylko wyjatkowo jej nie ma jak na przykład jedzie do sanatorium albo do drugiego syna.

Jak człowiek musi to sobie poradzi.

Po przeprowadzce tez się bałam. Ł. wyjechał, babcia wyjechała a ja chodziłam do pracy. Dobrze, ze niania była a ALicje kolezanka podwoziła do szkoły - bo o 6-tej rano świetlica nieczynna :wink:

Wiadomo, ze trzeba wtedy wszystko samemu zrobić: zakupy, sprzatanie, pranie, prasowanie, gotowanie, zabawy z dziećmi itd. itd.

Ale wtedy inaczej organizauje się czas i okazuje się, ze wcale nie ma go tak mało. :wink:

cześć, no właśnie ja też czasem myślę czy dam radę jak pójdziemy na swoje ale jak patrzę na zaradność Anetki to mnie wątpliwości mijają :lol:

przestań bo się będę czerwienić. :oops: Pamietajcie, ze ja większość czasu mam do pomocy babcię.

Tylko wyjatkowo jej nie ma jak na przykład jedzie do sanatorium albo do drugiego syna.

Po przeprowadzce tez się bałam. Ł. wyjechał, babcia wyjechała a ja chodziłam do pracy. Dobrze, ze niania była a ALicje kolezanka podwoziła do szkoły - bo o 6-tej rano świetlica nieczynna :wink:

Wiadomo, ze trzeba wtedy wszystko samemu zrobić: zakupy, sprzatanie, pranie, prasowanie, gotowanie, zabawy z dziećmi itd. itd.

Ale wtedy inaczej organizauje się czas i okazuje się, ze wcale nie ma go tak mało. :wink:

aneta podziwiam Cię

ale ponoć z tym czasem to tak jest-im człowiek ma więcej zajęć to jest lepiej zorganizowany i nie marnuje czasu

jak się chce to wszystko można :lol:

Po przeprowadzce tez się bałam. Ł. wyjechał, babcia wyjechała a ja chodziłam do pracy. Dobrze, ze niania była a ALicje kolezanka podwoziła do szkoły - bo o 6-tej rano świetlica nieczynna

Ale wtedy inaczej organizauje się czas i okazuje się, ze wcale nie ma go tak mało.

wiadomo że tak, to kwestia organizacji, samozaparcia ale też ogromnej konsekwencji żeby znaleźć na wszystko czas i ustalić zasady które musza być przestrzegane przez domowników.

jeszcze co innego jak obowiązki można rozłożyć na dwie osoby a jak Ty zostałaś sama bez męża to pewnie nie dość że radzisz sobie sama na codzień to musisz jeszcze walczyć z tęsknota, mi było się najtrudniej przyzwyczaić do tego ze nie było go obok jak potrzebowałam pogadać bo mama czy teściowa to jednak nie to samo.

u mnie jeszcze wożenie dziecia dochodzi - musze go 3 x w tygodniu przed pracą wozić do babci 10 km więc wyjeżdzamy o 7.15 i wszytsko w biegu, potem spowrotem do pracy 10 km po pracy znowu po dziecia i jak do domu wracam koło 18 to juz nic mi sie nie chce :(

2 x w tygdoniu woże do drugiej babci która mieszka blisko nas :)

ja robie wszytsko w sobote, pranie, gotowanie, prasowanie w tygdoniu jak seriale leca po 20 :) gotuje w sobote na pare dni bo w tygodniu mało czasu ale czasem stołujemy sie u babć :)

Mąż wraca około 19, kąpie dziecko, kładzie spac, ja sie kąpie i ide spać

więc jakby go nie było. Wyjeżdza o 7 albo 6. Zakupy robie ja (teraz staram sie soków nie kupowac żeby nie dzwigac )

soboty koło 16 wraca.

a teraz jeszce w ciązy i potem z drugim dzieckiem, nie wiem jak dam rade :(

ale co tam :) odchowa sie i bedzie luuuuuuz :)

Beti Krzys jest z 7 wrzesnia i ma półtora roku :)

Witam.

Dzis dzień zabiegany był.

hejka

mój tez smoka śsie i nie mam pojęcia jak ja go oducze ale niedługo musze się za to zabrac

ja odciełam końcówkę, wzięłam to na 3 razy , potem już nie miał za co złapac.................. a co najwazniejesze............ powiedziłam, że to on ugryzł :roll:

o Agulka to Ty najlepiej sobie dzieciaczki ustawiłaś :lol:

nie tak do końca................ Maja oczywiście ładnie ,spi a młody wędruje od 2 w nocy............... a że mi szkoda córci to bierzemy go do siebie a on czuje ze z nami wygrywa.............

Nie mogę sobie tez poradzić z tym, że jak sie obudzi to juz nie zasnie w swoim łózku :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Jak był młodszy to go przenosiłam, ale teraz ma lekki sen i zaraz sie budzi i od nowa : ja chcę do Was, ja chcę do tatusia itp..................

Chciałbym juz aby tez spał bez pieluchy( tylko na spanie nosi), ale się nie da go w nocy wysadzić bo sie budzi na dobre :x

Witam weekendowo.

Ja juz luzik, Ł. przyjechał wcześniej i bawi dzieciarnię a ja zerkam na strone przedszkola.

Myślałam, ze w poniedziałek wydają karty a tu napisali, ze 29,03 :roll:

I czekam na ekipe od mebli, bo maja poprawiac mi kilka rzeczy. Tylko są gdzies na montazu więc jakos juz nie licze dzis na wizytę :wink: