Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

I co wybraliście jakiś rowerek? U mnie nawet nie ma gdzie jeżdzić :evil: MAteuszkowi kupiliśmy w zeszłym roku i po 5 miesiącach stania w pokoju i śmierdzenia gumą dziecko zechciało jeździć . Teraz pozostaje nam pobocze szosy.

przymierzalismy się tylko :wink:

jesli bedziemy kupowac nowe to juz na kołach 16-tkach.

Ale wczoraj zgadałam się z kolezanką z bliźniaczego forum i moze będzie miała do sprzedania uzywane rowerki na 12-tkach- wtedy wezmę na razie takie

Anetko , anioł zielony nie powstał , gdyż moje dzici dorwały dwa gołe i uległy zagładzie :wink: Ale suszę kolejne trzy także jeśli poczekasz to napewno będzie , bo kapelutek i torebeczkę już uszyłam.;)

Delfinka- poczekam. Zielony byłby dla mojej mamy. Jakoś innego koloru tak u niej nie widze jak ten. :wink:

A tak w ogóle to MIŁEGO DNIA!

Ja własnie siadłam z kawusią, w domu błoga cisza :D :) :p

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień dobry. :)

Aneta nie mogę wyczaić gdzie i jak ty pracujesz ?

Raz jesteś rano w domu , raz wstajesz o 5 :o , to znowu o 18 z pracy pisesz ?

Wiem ,że jest jakaś kasa ? :-?

A i tak se myślę , że nie ma sprawiedliwości na tym świecie,ja mam trzy córy / do trzech razy sztuka / a inny to dwóch chłopców za jednym razem.

Szkoda że nie miałem wcześniej namiarów .

Kto wie, może ............. :oops: :wink:

No o czym ja myślę. :lol: :lol: :lol:

Dzień dobry :D

No o czym ja myślę. :lol: :lol: :lol:

no własnie Zbyszku, o czym Ty myślisz? :wink:

Aneta nie mogę wyczaić gdzie i jak ty pracujesz ?

Raz jesteś rano w domu , raz wstajesz o 5 :o , to znowu o 18 z pracy pisesz ?

Wiem ,że jest jakaś kasa ? :-?

a ja tyle o sobie napisałam :wink:

Rano w domu? Raczej nie bywam, chyba, ze w weekend i na urlopie :wink:

Wstaję od poniedziałku do piątku o 5-tej.

Raz w miesiącu zostaję dłużej albo pracuje cały dzień.

Kasa jest, owszem. Szkoda, że nie moja :(

:wink:

Nic się nie rozjasniło?

To dodam, że pracuję z wieloma facetami. Z reguły młodymi chłopakami: silnymi :wink: i z doskonałą orientacja w terenie :D

Witam ze śniadankim. Kurcze , piąta godzina , a ja zła chodze jak dzieci wstną przed 7 jak dziś:D Ale ja znów siedze do północy .

hej Delfinka.

Ja staram sie zdrzemnąc z godzinke przed północą, o północy ide "na spiocha " wysadzić chłopaków i dalej spać.

Całe szczęście, ze juz tak często się w nocy nie budzą. A moze ich nie słysze bo odkąd mamy drzwi to przymykam od ich pokoju :wink:

Dziś B. krzyczał o 4:30 "to moja poduszka, zejć" :wink:

Delfinka, czego Ci zyczyć? Moze spokojnego dnia i słonka? :D :wink:

Siostra wyszła za brata męzą ? :o

tak wyszło :wink:

I mamy dzięki temu wspólną teściową :wink:

I ze świętami nie ma problemu jak przyjadą do nas- jedna wielka rodzina :wink:

ale czad :lol:

ale u mnie w rodzinie też tak jest: mój wójek ożenił się z kobitka a potem jej brat ożenił się z siosrą jej męża :lol:

Witam ze śniadankim. Kurcze , piąta godzina , a ja zła chodze jak dzieci wstną przed 7 jak dziś:D Ale ja znów siedze do północy .

hej Delfinka.

Ja staram sie zdrzemnąc z godzinke przed północą, o północy ide "na spiocha " wysadzić chłopaków i dalej spać.

Całe szczęście, ze juz tak często się w nocy nie budzą. A moze ich nie słysze bo odkąd mamy drzwi to przymykam od ich pokoju :wink:

Dziś B. krzyczał o 4:30 "to moja poduszka, zejć" :wink:

Delfinka, czego Ci zyczyć? Moze spokojnego dnia i słonka? :D :wink:

Zdało by się slonko to przewietrze towarzystwo troszkę;)

Spokoju? O tak , pozwoli mi pracować ;)A tu ja na basenie:D

http://lh6.ggpht.com/_ZyNwfhFwhy0/S56yfhSBbRI/AAAAAAAAAk0/LS_AgTB8DPw/s512/IMG_7083.JPG

a tak wogólę to DZIEŃ DOBRY :lol:

anetko jak patrzę na Twoich chłopaków to normalnie sie rozczulam :D

takie fajne chłopaki

gratki dla mamusi i tatusia

żałuję ze nie mam chłopca :cry:

i WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE NA ŚWIECIE I DUZO USMIECHU PRZEZ CAŁE ŻYCIE DFLA TWOICH SKARBÓW CIOTKA BEATA ŻYCZY--spóźnione ale szczere życzeni urodzinowe :lol:

Dzień Dobry

Anetko nic nie mówiłam, że wybieram się do Siedlec, bo ja byłam tak tylko na chwilkę i niestety nawet do cistkarni nie zdażyłam. Miałam wizytę u alergologa - dr. Orchowskiej. Prędko po pracy wskoczyłam w samochód, ledwie zdążyłam dojechać na wyznaczoną godzinę, a potem siedziałam w poczekalni 2 godziny :evil: Zła jestm jak nie wiem, bo myslałam, że o 17 będę juz po wszystkim i skoczę troche po sklepach polatać, a tu nici z tego.

i WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE NA ŚWIECIE I DUZO USMIECHU PRZEZ CAŁE ŻYCIE DFLA TWOICH SKARBÓW CIOTKA BEATA ŻYCZY--spóźnione ale szczere życzeni urodzinowe :lol:

właściwie to nie spóźnione - urodzinki chłopców 18 marca tylko impreza wczesniej się odbyła :wink:

to zdążyłam :lol: :lol: :lol:

ano faktycznie było o tym w komentach :oops: :oops:

gapa ze mnie

Zła jestm jak nie wiem, bo myslałam, że o 17 będę juz po wszystkim i skoczę troche po sklepach polatać, a tu nici z tego.

to moze innym razem? :wink:

Ja wczoraj tez ponad półtorej godziny spędziłam w przychodni z Krzysiem. Ma przedłuzony antybiotyk :-?

Beti, miałam napisac, ze się nie spóźniłaś :wink: Urodziny za dwa dni.

Witam wszytskich słonecznie :p