Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aaaa, niby nic strasznego - zbyt wysoki poziom wapnia we krwi od paru miesięcy :roll: W prawdzie jest taka dość poważna choroba objawiająca się zwiększonym poziomem wapnia, ale u Olki nie ma reszty objawów a i ten poziom nie jest przekroczony jakoś strasznie. No ale skierowanie dostaliśmy to jedziemy :-?

Nio, taka super wycieczka dla dziecka na urodzinki :-? Tego dnia mój brzdąc skończy roczek :D

tym bardzie musi byc dobrze.

Ale wiem, ze nerwy i tak będa.

My jeździlismy do W-wy jak się okazało, ze maja nieczytelne pieczatki w książeczkach przy badaniu odnośnie mukowiscydozy. Nie wspominam tego dobrze. A na miejscu okazało się, ze w archiwum można sprawdzic bez ponownego badania dzieci. :evil:

My jeździlismy do W-wy jak się okazało, ze maja nieczytelne pieczatki w książeczkach przy badaniu odnośnie mukowiscydozy. Nie wspominam tego dobrze. A na miejscu okazało się, ze w archiwum można sprawdzic bez ponownego badania dzieci. :evil:

Ech, system..... Normalny człowiek ma ciągle pod górkę :-?

Będzie dobrze Powodzenia :)

My wczoraj bylismy u okulisty i z Krzysiem wsio ok narazie ale ze mną coraz gorzej... nieługo oslepne całkiem :(

Dzięki, mam nadzieję że jakoś to przeżyjemy bez większych ekscesów, choć moje niespotykanie spokojne na co dzień dziecko dostaje szału, spazmów i ogólnej histerii w gabinecie lekarskim :roll:

Aaaa, niby nic strasznego - zbyt wysoki poziom wapnia we krwi od paru miesięcy :roll: W prawdzie jest taka dość poważna choroba objawiająca się zwiększonym poziomem wapnia, ale u Olki nie ma reszty objawów a i ten poziom nie jest przekroczony jakoś strasznie. No ale skierowanie dostaliśmy to jedziemy :-?

Sylwia a jak do tego doszliście?

mała miała jakieś badania rutynowe, czy źle się czuła?