Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Sylwia a jak do tego doszliście?

mała miała jakieś badania rutynowe, czy źle się czuła?

Przy pierwszych badaniach krwi ogólnych wyszedł jej nieco podwyższony wapń więc dla sprawdzenia kolejne badanie po miesiącu i tak parę razy - zawsze nieco podwyższony. Poza tym okaz zdrowia i pozytywnej energii :lol:

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja bez okularów albo soczewek to bym człowieka na ulicy nie zobaczyła i przejechała autem :(

w gabinecie pół biedy ale co mój wczoraj w poczekalni wyprawiał to przechodzi ludzkie pojecie :roll:

mogę sobie wyobrazić :lol:

moja wczoraj taka maruda wieczorem była, ale po kąpieli dziwnie się ożywiła :lol:

Sylwia a jak do tego doszliście?

mała miała jakieś badania rutynowe, czy źle się czuła?

Przy pierwszych badaniach krwi ogólnych wyszedł jej nieco podwyższony wapń więc dla sprawdzenia kolejne badanie po miesiącu i tak parę razy - zawsze nieco podwyższony. Poza tym okaz zdrowia i pozytywnej energii :lol:

no tak ale te badania krwi to tak sami od siebie jej zrobiliście?

To ja się przyłączę do etatowych slepotek :lol: Odkąd pracuję (8 godzin przed komputerem) wzrok poleciał mi znacznie i ciągle gdziec leci :lol: Ech, znowu mam okulary do wymiany bo już za słabe i muszę ludzi po posturze i sposobie chodzenia poznawać na ulicy bo twarzy to nie uwidzę :lol: chyba że ktoś na mnie wpadnie :lol: :lol: :lol:

no tak ale te badania krwi to tak sami od siebie jej zrobiliście?

Właściwie to pediatra zaproponował po paru wizytach bilansowych, poszło o mały obwód główki i tak zaczęły się badania krwi, usg głowy i wizyty u neurologa :-? No cóz, wszystko w normie poza tym wapniem i małą główką, ale to taki typ urody po mamusi :D

my robimy badania kontrolne co jakis czas bo Krzys ma anemie od urodzenia

a teraz i mi sie zaczyna anemia :(

musisz dbać o siebie :D

to prawda.

A dzieciom dawałam ferrum w syropku- tez mięli anemię.

a ja dziś odbieram wyniki Adasia........... jestem też ciekawa jak jego żelazo :-? my bierzemy ferrum ale w kroplach

Sylwia będzie dobrze, a prezencik dal niuni super

Witam :lol:

To dodam, że pracuję z wieloma facetami. Z reguły młodymi chłopakami: silnymi :wink: i z doskonałą orientacja w terenie :D

Aneata ty to masz fajnie :D

takie duże literki a przeoczyłam :wink:

Fajnie mam, fajnie.

Zderzak mi naprawili a przy okazji zrobili tłumik co to go zbubiłam ostatnio. Był w bagazniku to naprawili. :D

I w okolicy 100 km od domu mam się zawsze kogo zapytac o droge lub fajną/tanią knajpe. :wink: