Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Plan wykonany, dodatkowo obiadek ugotowany w międzyczasie.

Ale teraz padam, poleżę z książką albo gazetką. Robi się sterta zaległości czytelniczych :wink:

Miłego wieczoru :p

ja z drineczkiem siedzę, małzonek podsuwa co chwile ,,,,,,,,,,,,, chyba na cosik liczy :wink: :wink: :wink: :wink: bo upić mnie chyba chce :o

no cóż. Mi pozostaje pozazdrościc :wink:

Wasze zdrowie http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/szampan.gif

Plan wykonany, dodatkowo obiadek ugotowany w międzyczasie.

Ale teraz padam, poleżę z książką albo gazetką. Robi się sterta zaległości czytelniczych :wink:

Miłego wieczoru :p

ja z drineczkiem siedzę, małzonek podsuwa co chwile ,,,,,,,,,,,,, chyba na cosik liczy :wink: :wink: :wink: :wink: bo upić mnie chyba chce :o

no cóż. Mi pozostaje pozazdrościc :wink:

Wasze zdrowie http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/szampan.gif

Ja też mogę tylko poza zazdrościć. Chociaż nie narzekam.

Delfinko, może trochę urlopu by się przydało? :wink:

Weź dzieci i przywieź baranki i aniołki. Co będziesz wysyłac pocztą? :wink:

Wiem, wiem. Ty to masz do mnie baaardzo daleko.

Ale może ja będe w wakacje w Kotlinie Kłodzkiej to wtedy nie odpuszcze i gdzies się spotkamy, ok? :D

Wesołej środy dla wszystkich. :lol:

Przyjechał dla mnie nowy monitor http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/bounce.gif

Jeszcze go nie widziałam i podłączony pewnie będzie później bo na razie mam robote.

Ale mam wyjechać na pół godzinki do lekarza to poprosze któregos z Panów, żeby mi zmienił. :wink:

Ale się ciesze, nareszcie pozbędę sie mojego zabytku :D :wink:

Anetko czy możesz polecic miejsce nad morzem w którym byłaś?

gdzie to dokładnie, jaka cena?

wszystko zalezy kiedy chcesz jechać i co potrezbujesz na miejscu.

Ja jeździłam w maju więc przed sezonem. Wolę wtedy miejscowość w której będzie apteka, jakies markety, sale zabaw dla dzieci w razie braku pogody.

A na miejscu potrezbuję zawsze kuchni i pralki. :wink:

Ostatnio byłam z dziećmi w Ustce. Mieszkanie 2 pokojowe 100 metrów od morza. Płaciłam chyba 130 zł za dobę. Dwie osoby dorosłe i trójka dzieci.

Ale jak chcesz w sezonie to ja bym nie jechała do duzej miejscowości tylko wybrała jakąś "dziurę" :wink: Ale to juz kwestia: co kto lubi :wink:

Ostatnio byłam z dziećmi w Ustce. Mieszkanie 2 pokojowe 100 metrów od morza. Płaciłam chyba 130 zł za dobę. Dwie osoby dorosłe i trójka dzieci.

Bardzo przyzwoicie jak na możliwości Ustki. Ja również jeżdżę poza sezonem - my upodobaliśmy sobie wrzesień :) W zeszłym roku byliśmy we Władysławowie, dwa lata temu w Ustroniu morskim. O ile Władek po sezonie wciąż aktywny i pełen otwartych knajpek i innych atrakcji, o tyle w Ustroniu ciężko było znaleźć lokal obiadowy :roll: