Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Anetka , na twoim biało - czrnym wyglądasz pozytywnie i to przed prysznicam , A ja??????????? :lol: :lol: :lol: :lol: Basia po piffku:D

Basia jeśli tak wygladasz po prysznicu, czyli bez makijazu to zazdroszcze.

A jaki masz fajny kolor włosów? Juz mi tu pisz jaki, bo ja w niedzielę zmieniałam a i tak nikt nie zauwazył :wink:

Oooooo i siedzą dalej:D

jak tam papierzyska, wypełnione? I jak z tym PITem???

A tak w ogóle to się dołącz bo juz myslałam, ze zaginęłaś. :wink:

Masz fotkę???

A to nie pit ino kwestionariusze do psidśkola:D

ale do potwierdzenia adresu zamieszkania trzeba załączyc strone zeznania podatkowego

Anetka , na twoim biało - czrnym wyglądasz pozytywnie i to przed prysznicam , A ja??????????? :lol: :lol: :lol: :lol: Basia po piffku:D

A jaki masz fajny kolor włosów? Juz mi tu pisz jaki, bo ja w niedzielę zmieniałam a i tak nikt nie zauwazył :wink:

Kuźwa olułam lapka:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Kolor????????

Własnie przetrzymuje , bo chcem bliżej świąt farbnąć .

Odrost mam mega:D

A kolor?

Fryzjerka namawia mnie na zdjęcie koloru tego , ale to kosztuje , kurde

Jescze z 20 aniołów i będzie mnie stac:DDDDDDDDDDDDDD

Kuźwa olułam lapka:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Kolor????????

nie denerwuj mnie, co? Wygląda na jakiś kasztan, ciemny mahoń ....

Oooooo i siedzą dalej:D

jak tam papierzyska, wypełnione? I jak z tym PITem???

A tak w ogóle to się dołącz bo juz myslałam, ze zaginęłaś. :wink:

Masz fotkę???

A to nie pit ino kwestionariusze do psidśkola:D

ale do potwierdzenia adresu zamieszkania trzeba załączyc strone zeznania podatkowego

A widzisz . P dyrektor mówi do nas , że w gminie któś decyduje , a nie ona o decyzji przyjęcia . Podpowiedziała nam , żeby napisać , że meldunek mamy juz tutaj. Oni nie wymagają potwierzdeń , a ona może poszekać;)Także wpisujemy Jagodnik , a meldunek daaaaaaaleko:D

TO już chba zależy od dyrektorki. U nas pocieszyła , że jeśli tgeraz się nie dostnie to w zeszłym roku z listy reserwowych do stycznia wszystkich przyjęli , więc jest nadzieja:D

my rodzina wielodzietna :wink: , oboje pracujemy więc tez licze, ze chłopaki się dostaną.

Tym bardziej, że od połowy kwietnia zostajemy bez niani

TO już chba zależy od dyrektorki. U nas pocieszyła , że jeśli tgeraz się nie dostnie to w zeszłym roku z listy reserwowych do stycznia wszystkich przyjęli , więc jest nadzieja:D

my rodzina wielodzietna :wink: , oboje pracujemy więc tez licze, ze chłopaki się dostaną.

Tym bardziej, że od połowy kwietnia zostajemy bez niani

Priorytet to praca , a ja bezrobotna.Ale własnie dziś myśl się rozwinęła , że ja jako pierwszą działalnosć moge płacić zus mały przez dwa lata. Mozna by spróbować , uderzyc z tymi aniołami do kwiciarni, dziń matki , dzień dzicka . Moze jescze coś mi wpadnie do glowy. W planie mam poszewki na jasie dla dzici i literki z materiłau , ale narazie anioły;)