Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

cześc, ja znowu z doskoku.

Cały czas śpię na dole z psem :wink:

A Wy swoim pozwalacie chodzic "wszędzie"?

Kupilas psa? Gdzie moge wiecej poczytac i go zobaczyc?

Moj spi z nami w lozku w nogach, a moze wchodzic gdzie ma tylko ochote czyli do kazdego pomieszczenia. On uwielbia przebywac z nami i idzie tam gdzie my, wiec spanie osobno nie wchodzi w gre.

cześc, ja znowu z doskoku.

Cały czas śpię na dole z psem :wink:

A Wy swoim pozwalacie chodzic "wszędzie"?

Kupilas psa? Gdzie moge wiecej poczytac i go zobaczyc?

w dzienniku.

I tu jest:

Na razie pies na zakaz wchodzenia na górę, na razie ja spię z nim na dole :oops:

Wolałabym, ze na górze, tam gdzie łózka dzieci go nie było. Dużo jest na dworze. Tak był przyzwyczajony.

Na pewno zrobimy mu kojec, zeby mógł biegac na powietrzu i nie musiał zostawac w domu jak nas nie bedzie.

Dzis mam drugi dzięń "macierzyńskiego" :wink:

Duzo spaceruję i biegam :wink:

Całusy zostawiam :p

Piesek piekny - sama takiego bym chciała. Powiem Ci Anetko jedno - jak teraz pozwolisz jej na spanie na kanapie i wedrowanie po całym domu to później będzie ciężko oduczyć. Mój pies po powrocie do domu miał amnestię - robił co chciał i łaził gdzie chciał, jak wydobrzał ograniczyłam go mocno i powiem Ci, ze się na mnie obraził. Śmiesznie to wygląda - Gaber zagląda do salonu przez niedomknięte przez kogoś drzwi i jak mnie widzi to wydaje z siebie taki ni to szczek ni to pisk oznaczający "O nie to znowu ona". Jak mnie nie zauważy to wkrada się do salonu i chowa za fotelem. Wczoraj nawet wlazł na górę, ale wystarczyło, że powiedziałam stanowczo "na dół" i szybciutko uciekł. Obrażony jest az tak, że przy mnie nie zje tego co ja mu dam i je dopiero jak wyjdę.

Ale te demonstracje sa już coraz rzadsze - na spacerach jest wesoły jak zawsze i zapomina o zakazie łażenia po domu.

Czesc dziewczyny :lol:

Anetko piesek śliczny i wesolutki, widać że dzieciaki zachwycone :D

ja tez bym chciała psa ale jak sobie pomyslę jaki to obowiązek to się zastanawiam :roll:

obowiązki: fakt.

My juz po wizycie u weterynarza. W sobote dwa szczepienia i odrobaczanie, kupię jeszcze obrożę pzreciw kleszczom i pchłom.

Codzienne spacery, jedzonko, zabawy.

Pielegnacja w chorobie i na starość.

Alicja jak na razie zachwycona i co mnie najbardziej zdziwiło: sama sprząta po psie na podwórku :o

Ja dziś mam za sobą pierwszą noc przespaną na górze. Pies nie wszedł ale gdzie go znalazłam rano? Na kanapie :-?

Ja dziś mam za sobą pierwszą noc przespaną na górze. Pies nie wszedł ale gdzie go znalazłam rano? Na kanapie :-?

Pieskowi trzeba kupić osobistą kanapę - u nas to zdało rezultat, przestał sypiać na kanapie np.

http://doggiebed.nazwa.pl/jednostronne/small/czarny+ramowka_small.png

DZIEŃ DOBRY WSZYSTKIM :wink:

Dzięki za troskę, no cóż- nie było łatwo :roll: Moje dziecię jak syrena informowało wszystkich, że jest niezadowolone z "wycieczki" - cieszę się że już po wszystkim :-?

Pan doktor (trafił nam się murzyn :lol: ) obejrzał, pomacał, zlecił badania i teraz czekamy na wyniki min. 2 tygodnie.