Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Od dzisiaj pracuję pełne 8 godzin - skończył się etap ochronny dla matki karmiącej :roll:

za to jako mama dziecka od 4 lat nie mozesz być wysyłana bez swojej zgody na szkolenia poza miejsce zatrudnienia :wink: (choc przespana noc poza domem to czasem wybawienie :wink: ) , praca w godzinach nocnych tez nie dla Ciebie. I nadgodziny odpadają :wink:

Ale jak jeszzce karmisz to chyba ten krótszy czas przysługuje. Niezależnie czy dziecko skończyło rok- trzeba tylko miec zaswiadczenie od lekarza.

Hej, hej.

Do mnie właśnei szefowa zajrzała z pytaniem : "co się dzieje?" :-?

Chyba nie wyglądam zbyt dobrze :roll:

Proponowała mi wolne jak potrzeba albo późniejsze przyjście do pracy.

Ja po prostu jestem totalnie zmęczona.

Wsio na mojej głowie: praca, dom, dzieci, pies, zakupy, pranie, sprzątanie. I do tego mało snu. Wymiękam...

Witaj :D

Chcę zameldowac, że podglądam sobie z lubościa Twój dziennik :wink: :D

Masz wspaniałe schody, a do tego moja ulubioną została zielona kuchnia - super pomysł :D

Ja co prawda mam troszke starszą córeczkę niz Twoje chłopaki, ale też w połowie maja mielismy urodzinki :wink: Boże jak te dzieci szybko rosną.

Pozdrawiam serdecznie :D

Oj DELEGUJ

na męża, rodzeństwo, sąsiada, przyjaciółki.. kogokolwiek. Ale deleguj bo to podstawa :)

łatwo powiedzieć. Co na kogo proponujesz? :wink:

Wsio na mojej głowie: praca, dom, dzieci, pies, zakupy, pranie, sprzątanie.

Męża totalny brak, rodzenstwo- siostra 100 km ode mnie a brat juz i tak młodych na spacery zabiera przed południem bo niania chora.

Sąsiad- kuszace, kuszące :wink: tylko co mu delegowac :roll: :wink:

Przyjaciółki same zajęte. Zresztą nie ma ich tak duzo- nie lubię szafowania tym słowem. :wink:

Zrobiłam kawę, poplotkowałam z kumplami w pracy i jest trochę lepiej, trochę ...

Witaj :D

Chcę zameldowac, że podglądam sobie z lubościa Twój dziennik :wink: :D

Masz wspaniałe schody, a do tego moja ulubioną została zielona kuchnia - super pomysł :D

Ja co prawda mam troszke starszą córeczkę niz Twoje chłopaki, ale też w połowie maja mielismy urodzinki :wink: Boże jak te dzieci szybko rosną.

Pozdrawiam serdecznie :D

witaj MichAsiek :D

Dzięki za komplementy. W domu jeszce tyle brakuje, tyle chciałoby się miec od razu, ech... :roll:

To ile lat ma dokładnie córcia? Moja to juz panna :wink:

A co do zmęczenia to ja mam wrażenie, że mam "przesilenienie wiosenne" juz od paru miesięcy, wiec dobrze wiem o czym mówisz :wink:

A do tego jak to jest, ze tych obowiązków jakos zawsze ciągle zbyt duzo, i do tego jakby same sie pączkowały :wink:

Udanego wiosennnego dnia :D

nawzajem.

U mnie doszedł dodatkowy: nie miała baba kłopotu kupiła sobie...psa :roll:

Uczymy się teraz żyć razem :wink: Jeszcze kilka dni/tygodni (?) i będzie ok.