Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Urlopu zazdroszczę, ale tylko troszkę :wink: . Gdyby nie to wczesne wstawanie to mogę powiedziec, ze ostatnio odpoczywam w pracy.

A jutro przychodze dopiero koło południa.

Wyspac i tak się nie wyspie ale moze chociaz do 6-tej uda się poleniuchowac :wink:

Sylwia, dawaj zdjecia, koniecznie.

Ja wybrałabym się i dziś tylko nie wiem czy pies jest gotowy na tyle wrarzeń. No chyba, ze zostanie w domu :wink:

Ja wybrałabym się i dziś tylko nie wiem czy pies jest gotowy na tyle wrarzeń. No chyba, ze zostanie w domu :wink:

Pies jest gotowy na pewno tylko czy Ty jesteś gotowa na jego gotowość do okazania swojego zadowolenia :lol: :lol: :lol:

Sylwia, ale ten pies w ogóle nie umie chodzic na smyczy :-?

Na razie próbuje niedaleko domu robic mu małe spacerki i chwalę jak ładnei idzie koło mnie.

Po podwórku szaleje, wszystko go interesuje.

Nasz spacer nad zalew wygladałby pewnie tak, że cała trójka (chłopaki i pies) rozbiegliby się w różnych kierunkach. O rowerach sama z chłopakami moge pomarzyc :roll:

Dziś "jeździli." Ustawiłam ich tak, ze mięli tylne koła wysoko i pedałowali stacjonarnie. Całkiem nieźle im szło. :wink:

Spokojnej nocki zyczę.

Ja korzystam z tego, ze net się zlitował i działa a Alicja czyta bąkom bajki.

Daaaaaawno mnie tu nie było;) , ale widzę , że wogle wiosna wygoniła na budowy , bo ruch jakiś słabszy;). Ja tyż latam po placu boju , przerzucam , palę i tupie nóżkami z niecierpliwości , bo chcialabym pogrzebać w ziemi , a narazie nie ma gdzie :evil: . Poza tym oddadje się pracom ręcznym ;) i dzień leci nie wiadomo kiedy.

u nas marne szanse na przedszkole , bo ja w domku , a dzieć najstarszy ma dopiero 4 latka :-? . Tia , pies to więcej brudu niż dzieci , bo te zawsze można jakoś powstrzymać z lataniem w butkach , chociaż powiem , że teraz jak wchodzą i wychodzą na dwórek 5 tysięcy razy to podłoga wygląda ... :o :o :o

A teraz mam w domku myszkę;) , łapka ustawiona , więc czekammmmmmmm:D

Anetka pisała gdzieś chyba że dzis ma na później do pracy
wszystko sie zgadza :D

Miałam przyjechac około 12-tej ale była taka ładna pogoda, ze mi sie nie chciało :oops:

Od 8-ej Krzyś wołał: na rower!

Wyszliśmy około 9-tej i prawie do południa byliśmy. Zamiast śniadanka piknik :D Super :wink:

A w drodze do pracy sie zakopałam :evil:

Niedaleko nas budują segmenty i ciężarówki pewnie tak rozjechały i zrobiły koleiny. Brrr! Nie bedę juz jeździła ta drogą :-?

A żeby tak całkiem nudno dziś nie było to mój ciekawski pies patrzył jak tata pracuje przy samochodzie. Uzywał tez dziś pianki montażowej i :evil:

Chyba musze wydepilowac Pumę :roll: :-? :roll:

A moze jakies inne pomysly???

Troche ma koło nosa- nie będę ruszac, może sie wykruszy. Na uszach, na boku i łapie. Golić? :-? :roll: :-?