Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dobra cwaniaro.................. a teraz zdradź jak je w ogóle sie wstawia?????

pierwsze i najwazniejsze to musisz sobie wejśc w profil i w ustawieniach zaawansowanych wybrac to:

http://lh4.ggpht.com/_8Plan52eFtk/S7uEpKA4nMI/AAAAAAAACfk/lWJGqtt8NJU/zaawansowane.jpg

A potem pisząc posta klikasz zaawansowane edycję i masz po prawej buźki do wstawiania :yes:

Tak wygląda wtedy okienko edycji:

http://lh5.ggpht.com/_8Plan52eFtk/S7uGa0FCy0I/AAAAAAAACfo/-4YWFuk1x0M/emotki.jpg

Powodzenia :wave:

Nie odpowiadam szybko bo prędkośc neta domowego jest powalająca :p:bash:;)

Witam.

Z przepisywaniem dziennika ja bym poczekał .

Jeżeli jeszcze nie ma opcji przenoszenia to pewnie informatycy coś wymyślą .

To ręczne przenoszenie to jakiś niewypał.

Emotki są i nawet ładniejsze .

tak ,że z czasem może będzie lepiej.:yes:

Witam.

Z przepisywaniem dziennika ja bym poczekał .

Jeżeli jeszcze nie ma opcji przenoszenia to pewnie informatycy coś wymyślą .

To ręczne przenoszenie to jakiś niewypał.

Emotki są i nawet ładniejsze .

tak ,że z czasem może będzie lepiej.:yes:

A ja sobie przeniosłam. Wyrzuciłam kilka fotek, szczególnie tych mało budowlanych, z dziecmi.

Emotki ok, tylko szkoda, ze tak wszystko trezba otwierać oddzielnie. I zaawansowana edycja mogłaby sie od razu uruchamiac. Poczekamy, zobaczymy :cool:

Dzień DObry!

Ja musze sie zmyć na góre do kolezanki bo nowe mnie wciąga strasznie i nic nie zrobię jak będę siedziała przy kompie :no:

Pa:bye:

Ja musze sie zmyć na góre do kolezanki bo nowe mnie wciąga strasznie i nic nie zrobię jak będę siedziała przy kompie :no:

Pa:bye:

Ty się żegnasz a ja się witam :D

Mi nowe forum coraz bardziej się podoba, już się zorientowałam co i jak i nawet część dziennika udało się przenieść. Reszty na razie nie ruszam bo widziałm wpis admina że będą przenoszone automatycznie. Napisałam też do admina odnośnie mojego zniekształconego loginu ale na razie zero odzewu. Pewnie jego/jej skrzynka peka w szwach od podobnych zażaleń :lol2: Kiedy już wszystko będzie działać sprawnie, to będzie tu CUUUUDNIE :wiggle::wave:

Karolinko postępuj zgodnie z instruktażem zamieszczonym przez Anetę

a wszystko sie uda ;)

pierwsze i najwazniejsze to musisz sobie wejśc w profil i w ustawieniach zaawansowanych wybrac to:

http://lh4.ggpht.com/_8Plan52eFtk/S7uEpKA4nMI/AAAAAAAACfk/lWJGqtt8NJU/zaawansowane.jpg

A potem pisząc posta klikasz zaawansowane edycję i masz po prawej buźki do wstawiania :yes:

Tak wygląda wtedy okienko edycji:

http://lh5.ggpht.com/_8Plan52eFtk/S7uGa0FCy0I/AAAAAAAACfo/-4YWFuk1x0M/emotki.jpg

ja produkuje do Ciebie wiadomość na priv.

Karolinka nie męcz się opisując co i gdzie będzie instalowane bo to strata czasu. Zrzuć sobie rzuty ze strony archonu i postaw czerwone kropki (np. w paint-cie) tam gdzie lampy i jakies inne tam gdzie gniazdka – tak chyba będzie łatwiej. A rezyltat to chyba na maila prościej wysłać [email protected]