Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Karolinka nie męcz się opisując co i gdzie będzie instalowane bo to strata czasu. Zrzuć sobie rzuty ze strony archonu i postaw czerwone kropki (np. w paint-cie) tam gdzie lampy i jakies inne tam gdzie gniazdka – tak chyba będzie łatwiej. A rezyltat to chyba na maila prościej wysłać [email protected]

Sylwia tylko ja w pracy nie mam podstawowych programów a w domu moge nie mieć czasu, na tym kompie nie mogę ściągnąć żadnego obrazka i zdjęcia nie mówiąc zeby cos w nim porobić.

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam:D poświątecznie ,w nowej szacie fm. Dziś pochmurno i paskudnie:P ,a na złość ten nowy fm nie powiadamia mnie,że są nowe wpisy w moich ulubionych komentarzach.Chyba mnie nie lubi:mad:.Przecież zaznaczyłam w subskrypcji -automatyczne powiadamianie na email:(.A do tego jeszcze 1 próba przygotowania do komuni:oops:.

Witam:D poświątecznie ,w nowej szacie fm. Dziś pochmurno i paskudnie:P ,a na złość ten nowy fm nie powiadamia mnie,że są nowe wpisy w moich ulubionych komentarzach.Chyba mnie nie lubi:mad:.Przecież zaznaczyłam w subskrypcji -automatyczne powiadamianie na email:(.A do tego jeszcze 1 próba przygotowania do komuni:oops:.

możesz sama subskrybowac klikając na górze tematu w narzęddzia wątku, tam jest możliwość subskrybowania.