Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Melduję sie w gotowości do plotkowania o kawie i innych "budowlanych" aspektach życia ;) Ech, mi równiez marzy się ekspresik do kawy - uwielbiam taką kawkę :D

Własnie zainstalowałam chroma i idę wypróbować bo od rana FM chodzi j tragicznie :(

rany, ja MUSZĘ pracowac. Wychodze przed południem a od rana klikam i biegam po różnych forach.

Sylwia, przeczytałas moje pytanie o żarełko dla psa?

Skoro teraz taka fajna i prosta możliwośc to odpowiem kazdemu :D

A ja przyszłam się przywitać ................... ale nikogo juz nie zastałam do południowej kafki

o tej porze odstresowywałam się u fryzjera :yes:

Wieczór Dobry :D

aneta-we jaki uroczy masz awatarek :lol:

dzięki. Jestes następna osoba, która zauwazyła. Nowe forum- nowy (stary) avatarek.

Może powinnam go trochę uaktualnic :cool:

wpadłam się przywitać wieczorową spokojną porą:)

Hello Aneta melduj się............................ obiecałaś..................... że wieczorkiem będziesz :lol2:

i jestem :yes: Chciałam wczesneij zerknąc ale net zastrajkował

pewnie Anetki dzieciaczki jeszcze nie śpią albo ona nie ma siły siąść do kompa...

śpia, śpia. Alicja czyta- chociaz i na nią późno.

A ja pifkuje

Dziś co wsiadam do samochodu to mnie plecy bola po prawej stronie- stwierdziłam, ze grzaniec na bank pomoże :cool:

Co u Was, jak minął dzionek???