Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

cześc

wieczorne :cool:

Ależ mi się humor poprawił :D. Wygląda na to, że sytuacja z Pumą się unormowała :wiggle:

A oto dowody:

http://lh5.ggpht.com/_8Plan52eFtk/S8N32wCW2jI/AAAAAAAACg4/sfPCUkf_udQ/biegi.jpg

http://lh3.ggpht.com/_8Plan52eFtk/S8N33J_DdrI/AAAAAAAACg8/suZCzrRVuDw/mordeczka.jpg

:wave::wave::wave:

patrząc na to cudo to pewne, że ma doskonałą opiekę i miłość opiekunów.............. wygląda na zadowolona i zdrową

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Anetko - głupie pytanie- czy powinnam jakoś skopiować dziennik i ewentualnie gdzie

nie moge się połapać w tym forum

gdzies czytałam, ze mają przenosić automatycznie ale nie wiem czy to prawda.

Ja kopiowałam post po poście. I teraz mam w tej wersji blogowej.

Otwierałam sobie swój stary dziennik i klikałam po lewej na dole "dodaj do dziennika".

Tylko tak trzeba zrobić z każdym postem i nie przenoszą się daty.

Ty masz sporo wpisów. Moze w pierwszym poście nowego dziennika daj link do starej wersji a dopiero następne pisz w nowej, blogowej wersji. :cool:

gdzies czytałam, ze mają przenosić automatycznie ale nie wiem czy to prawda.

Osobiście widziałam takową wypowiedź admina

Otwierałam sobie swój stary dziennik i klikałam po lewej na dole "dodaj do dziennika".

Tylko tak trzeba zrobić z każdym postem i nie przenoszą się daty.

Po wciśnięciu dodaj do dziennika masz pod treścią rozwijalną zakładkę "publikuj teraz", "wersja robocza" lub "publikuj w wybranym czasie". Ja klikałam w wybranym czasie i wpisywała daty zgodnie ze starym dziennikiem ;)

Osobiście widziałam takową wypowiedź admina

Po wciśnięciu dodaj do dziennika masz pod treścią rozwijalną zakładkę "publikuj teraz", "wersja robocza" lub "publikuj w wybranym czasie". Ja klikałam w wybranym czasie i wpisywała daty zgodnie ze starym dziennikiem ;)

czesć Sylwia.

Ja właśnie ręcznie dopisywałam datę. A mogłoby się przenosić samo ;)

O royalu również słyszałam że dobry. A kupowaliśmy tamtą karmę w sklepie internetowym - w tym gdzie podałam linka wcześniej. Teraz mój staruszek zajada zwykłą karmę :)

a zrozumiałam, ze royala kupujesz ;)

Jeszcze czytałam pozytywne opinie i wet tez jest za ta karmą.

Póki Puma rośnie pewnie będzie to dostawać i gotowane. Lubi ryż z białym serem ;)

Dzięki Sylwia, bedę szukać dobrego, taniego sklepu bo jedzonko tanie nie jest ;)

Już nie raz się przekonałam, że taniej wychodzi w internetowym. Mój kolega z biurka obok kupuje również w tym internetowym co ja kiedyś i bardzo sobie chwali. Przesyłka kurierem szybciutko pod same drzwi domu lub do firmy :)

chyba pisałas, ze to krakvet, tak? Nie moge znaleźć gdzie o tym rozmawiałyśmy ;)